Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam poszukuje servera z wysokimi ratami gdzie lvl dochodzi do 300-500+++ a + broni 30-40+++

Hmm... zobacz Alae LC. Nie ma taki rat, ale do 100 poziomu dostaje się zbroje +15, co sprawia, że bardzo szybki się expi na początku.

Z Expb, które są w Cash Shopie, jeszcze szybciej wbijesz poziom.

Maksymalny + to chyba 20, i taki + zdobywa się za Alae Coin's.

Opublikowano

jest serwer z wepkami i eq +30 tylko niepamietam ktory z tych 2 bo mialem 20 lc pobranych i kazdy testowalem lc odisemu lub ten 2 na o ,poszukaj w googlach wpisz prywatne serwery last chaos i tam ci wyskoczy taki spis 100-1000 i w nim znajdziesz

i chyba tam jest lev 500 max

Opublikowano

tu masz z tego co wiem to narazie max lev 200 ale eqi wepy plusujesz +30 100% ulepszania hs

http://85.25.117.121/lc-fun/index.php

Opublikowano

cześć :P

szukam serwera ep2 lub ep 3

i żeby łato się na nim expiło i dość łatwo eq zdobyć

grałem już na Odiseum i średnio mi się podoba...

z góry dzięki :)

Opublikowano

cześć :P

szukam serwera ep2 lub ep 3

i żeby łato się na nim expiło i dość łatwo eq zdobyć

grałem już na Odiseum i średnio mi się podoba...

z góry dzięki :)

Czekaj na Generic02.

Opublikowano

Na Destiny nie exi się łatwo, i zbroji też łatwo nie zdobyć.

To chyba tam mało grałes :) do 225 to jest pryszcz dojechać, jeden dzień i masz 180 bez szukania setów i wgl. A zbroja jeszcze łatwiej wydropic niż z expem radził bym pograć dłużej :)
Opublikowano

Szukam serwera EP1 bez modyfikacji(NS,ignitiony itp) z lvl cup 90,expem takim samym lub mniejszym niż na PLu 3 lata temu,ulepszanie itp. takie same.

Opublikowano

Classic LC od Wizatka by sprostał Twoim wymaganiom, ale chyba już go nie ma. Bądź trwają jakieś prace. Musisz sprawdzić.

I powiem Ci, że naprawdę ciężko będzie znaleźć stabilne LC z wymienionymi przez Ciebie kryteriami, bo po prostu nikt nie robi tych 'starych' serwerów.

Opublikowano

Classic LC od Wizatka by sprostał Twoim wymaganiom, ale chyba już go nie ma. Bądź trwają jakieś prace. Musisz sprawdzić.

I powiem Ci, że naprawdę ciężko będzie znaleźć stabilne LC z wymienionymi przez Ciebie kryteriami, bo po prostu nikt nie robi tych 'starych' serwerów.

Niestety też za łatwy. ; d To musi być hard. ;d

Opublikowano

Witam szukam serwera podobnego do 777 ( który niestety upadł :( ) Chodzi mi o dużo ilość graczy nie zbyt łatwy exp tzn. trzeba sie troche pomęczyć i duży drop przede wszystkim HSow z góry thx

Opublikowano

Witam szukam serwera podobnego do 777 ( który niestety upadł :( ) Chodzi mi o dużo ilość graczy nie zbyt łatwy exp tzn. trzeba sie troche pomęczyć i duży drop przede wszystkim HSow z góry thx

chodź na destini teraz strasznie dużo osób tam gra i wgl dużo polaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...