Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Na jakim serwerze grać?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam czasu na Eternię zwykłą. Szukałam raczej czegoś z wyższymi ratami.

A to może ktoś ma jakąś propozycję? Przeglądałam publikacje, ale nic sensownego nie ma..

Bo albo bez inwestowania kasy się nie da, albo mało ludzi, albo ulepszanie do +28, albo zbugowane buffy...

Opublikowano

No to tak jak juz Ci wcześniej wspominałem, chodź do nas na BS. :D Ostatnio naprawdę idzie sobie dobrze pograć Timed outy i Maintenance to rzadkość, nawet już tak często nie dodają niczego nowego, a pamiętam, że nie podobało Ci się to. Jak dla mnie gra się teraz naprawde przyjejemnie. Warto spróbować. Bez inwestowania kasy się da, przykladem jestem ja. Sporo ludzi, zapraszam do nas-DestroyerS, jedna z większych gildii na serwie jak i nie największa. Ulepszania do +18, działające buffy, wszystkie Twoje powody uciekania z serverów nie istnieją na BS. Czekam na Ciebie w grze po 15^^.

Opublikowano

A to może ktoś ma jakąś propozycję? Przeglądałam publikacje, ale nic sensownego nie ma..

Bo albo bez inwestowania kasy się nie da, albo mało ludzi, albo ulepszanie do +28, albo zbugowane buffy...

z wyższymi ratami to Destiny ^^ albo BS

Opublikowano

Chodź na dżenerika :D

Opublikowano

No to tak jak juz Ci wcześniej wspominałem, chodź do nas na BS. :D Ostatnio naprawdę idzie sobie dobrze pograć Timed outy i Maintenance to rzadkość, nawet już tak często nie dodają niczego nowego, a pamiętam, że nie podobało Ci się to. Jak dla mnie gra się teraz naprawde przyjejemnie. Warto spróbować. Bez inwestowania kasy się da, przykladem jestem ja. Sporo ludzi, zapraszam do nas-DestroyerS, jedna z większych gildii na serwie jak i nie największa. Ulepszania do +18, działające buffy, wszystkie Twoje powody uciekania z serverów nie istnieją na BS. Czekam na Ciebie w grze po 15^^.

Chyba zaryzykuję i wrócę. ;d Ale chyba z nową postacią, bo coś poprzednimi mi nie idzie. ;p

Chodź na dżenerika :D

Generic odpada. ^^

Opublikowano

Zapraszam na LC BlackStyle. Gra sporor polaków, serwer również jest polski. Nie słuchaj opinii innych użytkowników, bo każdy ma swoje zdanie wyrobione na temat tego sewera. Najlepiej wejdź i sprawdź sam. Zapraszam również do gildii DestroyerS.

Opublikowano

gralem chwile a w waszej gildii ,ze tak powiem jest wielu chamow tak wiec jak bym mial grac dalej to napewno nie w waszej gildii...

W każdej gildii znajdują się ludzie mądrzy inaczej, ale nie można skreślać całej gildii po zachowaniu kilku osób. Nie możemy też wyrzucić kogoś, kto jest wobec drugiej osoby chamski. Co najwyżej możemy go poprosić o zmianę nastawienia. Wywalając każdego gracza, który komuś nie podpasuje, nie osiągniesz nic. :)

Ciefcynka dobrze napisał/a, jeżeli już skreśliłeś naszą gildię, nie musisz skreślać od razu całego serwera. :) Zawsze możesz powalczyć z tymi chamami o których mówisz na grodzie/arenie/spocie. ^^

Opublikowano

Na pewno nie.

Teraz na Generic jest bardzo mało polaków.

Więc zapraszam na Black Style.

Na blackstyle gra około 50 osób, na generic dochodzi do 800 online, więc dajmy na to że gra 1500 osób. 80% blackstyle to polacy, więc 40 osób to polacy na blackstyle. Na Generic sam znam ~10 osób (oczywiście polacy), którzy grają, a na Generic nie zawieram nowych znajomości z polakami, więc nie mogę znać choćby mniejszej części polaków na serwerze i dzięki temu jestem pewny że na Generic jest więcej polaków :P

Opublikowano

Na blackstyle gra około 50 osób, na generic dochodzi do 800 online, więc dajmy na to że gra 1500 osób. 80% blackstyle to polacy, więc 40 osób to polacy na blackstyle. Na Generic sam znam ~10 osób (oczywiście polacy), którzy grają, a na Generic nie zawieram nowych znajomości z polakami, więc nie mogę znać choćby mniejszej części polaków na serwerze i dzięki temu jestem pewny że na Generic jest więcej polaków :P

Jestem w polskiej gildi na generic i ma 45 czlonkow (polakow).

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć jaki serwer polecacie. Chodzi mi konkretnie o serwer z dużymi ratami ok. 100%. Gdzie można sobie pograć for fun, bez siedzenia godzinami przy kompie. Serwer podobny do BlackStyle EP1 (raty). Wiem, że jest BS EP2, ale z tego co wiem, to zanosi się na to, ze trzeba będzie poświęcić sporo czasu na grę, albo ładować w IS. Myślę, że to był też właśnie duży plus BS EP1, npc z itemkami z IS. Macie jakieś propozycje?

Opublikowano

Nakurwiaj na BlacStyle ep2 :D troszke odbugowane wiec troszke pobugowane ale admin jest doswiadczony i zna sie na rzeczy wiec server ma przyszlosc

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

witam szukam serwa najlepiej jeżeli jest to polski lub z spolszczenie (jestem nowy w lc) najlepiej aby dropiły itemki tak od +30 do +50 :) a pet exp najlepiej 100+ a zwykły exp 70+ o ile taki istnieje thx za odpowiedzi

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...