Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak juz cos to na pl mam 95 moge pokazac na privch gram poprostu z nudow

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server spoko, no ale na 52 lvl Ninja w v2 do 54 expiłem godzinę .. masakryczny exp w tym v2 !!!!!!!!!! Szkoda, że max lvl to 250 taki duży,a tak chujowo exp leci ;/ wolałbym 127 albo chociaż ten 200 ..

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Tak ? to dodaj :> a nie czekasz na gotowe aż ktoś Ci coś doda :> pamiętam jak ludzie na Ts się z Ciebie śmiali że nie potrafisz nawet logów serwerowych sprawdzić .Pochwal się po co przyjąłeś BlondynaX na GM na Mexili i Vaneris bo dodaje Ci ;-)

Ty nawet prostego item_proto Clientowego nie potrafisz spakować FileArchiverem a piszesz mi o czym kolwiek .. Client podpierdolony GladoraPL lub M2M połowę rzeczy nie wprowadzonych na serwer bo nawet nie potrafisz wypakować plików z Clienta i nawet nie wiesz co w nim masz

Tak mam 22 lata a Ty 20 i zachowujesz się gorzej niż przedszkolak który nie dostał zabawki te twoje teksty typu "hahahahahaah" "xDDD" są na poziomie przedszkola cóż z kim się zadajesz tym się stajesz oszołomie

Nie będę wdawał się z Tobą w dyskuje bo twój tok myślenia oraz iq jest na poziomie takiego dziecka które 1 raz idzie do przedszkola .

Co sam dodaje? wszystko mając 1 głupią iconkę potrafię stworzyć wszystko , posiadam spolszczony quest pod Punkty osiągnięć a Ty idioto dałeś pod Iso . Całe życie szukasz debili którzy coś Ci wprowadzą na serwer bo osobiście jesteś zielony jak tabaka na wiosnę.

Opublikowano

No baa bynajmniej potrafię stworzyć coś sam a nie czekać aż ktoś mi coś łaskawie doda za GM ;> z ludzi robisz idiotów każdy Ci coś wprowadza na serwer za GM , szukasz takich idiotów i masz z nich zyski bo wchodzisz na gg piszesz że to to i to chcesz żeby było dodane i nie obchodzi Cie nic poza tym..

Na Serwer wchodzisz 1 na ruski rok , wiecznie Cie nie ma a jeśli już jesteś to tylko po to by dać link z czymś żeby wprowadzić na swój serwer więc mi tu nie pierdol .Bo kto jak to ale ja Cie poznałem bardzo dobrze i wiem jakim skurwysynem zakłamanym potrafisz być.. czekasz na gotowe sam nic nie potrafisz stworzyć

W domu też matka Ci całe życie pizdę podciera? czy może nie masz matki co?

Opublikowano

Bo taka jest prawda nigdy sam do niczego nie doszedł jeszcze przed Arkantą miał 3 inne serwery które mu upadły w tym Arkanta całe życie idzie na łatwiznę i szuka ludzi którzy coś mu dodadzą podetrą dupę a sam nic..

Dla Ciebie mogę być 13 latkiem , 13 latkiem który był u tego śmiecia GM i poznał jakim frajerem ten człowiek potrafi być w stosunku do mnie i do ludzi którzy grają u niego na serwerze.

Pograsz tydzień ,2 , miesiąc a sam się przekonasz o czym mówię . Osoby które grały u niego na mexili mogły by się wypowiedzieć co sądzą o nim.

Opublikowano

Blondyn sam napisz czy Rangos nie piszę do Ciebie na gg , nie wchodzi na gadu by wysłać Ci jakiś link byś coś wprowadził na serwer.. bynajmniej ze mną tak było i z 2 innymi osobami z wcześniejszych serwerów.

Nie mam zamiaru się wykłócać kto w tym momencie jest lepszy .

Nie lubię takiego bezczelnego zachowania .. jeśli chcesz Rangos mogę tu dać Archiwum z gg jak prosiłeś mnie bym coś dodał albo spakował Ci item_proto bo sam nie potrafisz ..

Srasz wyżej niż dupę masz każdego prosisz o pomoc gdyby nie Ci wszyscy ludzie którzy byli u Ciebie technikami nie miał byś nic..

Ty nawet podziękować nie potrafisz a co dopiero mówić o jakim kolwiek wynagrodzeniu .

Opublikowano
W domu też matka Ci całe życie pizdę podciera? czy może nie masz matki co?

I za taki tekst takich jak Ty w moim mieście kasują bez mrugnięcia okiem. Jesteś zwykłym degeneratem i wstyd mi że w tym kraju są tacy ludzie... Wszystkim powinno nam byc wstyd.

Może nie jestem uber pro mistrzem w tworzeniu priv ale tak się składa że serwer nie tworzy 1 osoba lecz grono osób współpracujących ze sobą. Mam techników, mam informatyka, mam questerów i co ? Stać mnie na to... Głowa Cię nad tym boli ? Że tworzymy coś o czy ty sobie możesz tylko pośnić ?

Takich "coś" jak ty to tylko znaleźć i zniszczyć zanim jaja złoży... Po tym tekście który tutaj napisałeś nie jesteś już dla mnie ani Polakiem ani Człowiekiem i gdybym mógł napluł bym ci w twarz. I to tyle z mojej strony.

Opublikowano

Jak na MPC masz zablokowane Pw, a na Forum serwera nie idzie cie złapać, to wybacz . . . a na ts nie bede sie z wami bawil, bo wiem juz co robiliscie, powiedz wprost zwrocisz czy nie, bo jak nie to zegnam . . .

Oddane z bonusem. : )

xdnXBJo.png

Opublikowano

Ale jest sprytny i ich ma, a Ty nie masz niczego.

Ma tylko i wyłącznie ze względu że te osoby są naiwne za GM pomagają mu a gdy już coś zostanie wprowadzone na serwer nie potrafi nawet podziękować mierzy wszystkich swoją 5 cm miarą ocenia pracę , poświęcenie innych ludzi a sam nigdy do niczego nie doszedł . Gdyby kiedyś zabrakło wszystkich ludzi , gdyby cały świat wymarł i pozostał by tylko 1 człowiek zwany Adrianem zdechł by z głodu bo nie potrafił by nic sam zdobyć . Życie realne od Metina odbiega w dużym stopniu , ale już dziś mógł bym stwierdzić że ten człowiek to pasożyt który dotąd pije krew aż nie wyssa .

Nie rozumiem jak można być takim człowiekiem , stawiasz serwer dla kasy bo nie masz co jeść ,pić okey stawiaj go ale traktuj ludzi z należytym szacunkiem a nie ktoś prosi Cie o pomoc a Ty mu mówisz pisz petycje , lub odnosisz się do niego w sposób taki by go ośmieszyć przy ludziach równych intelektem takich jak Cameron.

Czas najwyższy byś w końcu się ogarnął całe życie nie będziesz miał tak lekko .. , ludzi którzy Ci pomagają możesz kupić za pieniądze , lub za GM bo w wiekszości to dzieci których fascynuje bycie GM ale Ty? człowiek mający 20 lat? czekasz aż ktoś Ci coś da ?

Jest takie powiedzenie umiesz liczyć licz na siebie . Ja może i nie jestem profesjonalistą i do takiej grupy nie należę ale bynajmniej staram się cokolwiek zrobić , osiągnąć mimo że czasami coś mi nie wychodzi próbuje 10000 razy aż mi się uda.. a nie czekam aż ktoś coś zrobi za mnie.

Opublikowano

Up, Na mexilii jest 1 GM - Raiton który nie ma żadnych dostępów ani też nic nikomu nie wgrał. Na Vaneris jest 0 GMów (spis administracji w Podręczniku gracza oraz na przycisku F5). Cameron nie jest GM'em tylko współtwórcą, tak jak i Vanilia - serwer jest nasz, a nie mój. To tak w ramach wyjaśnień. Tak mam ich i tak zawdzięczam im to co mam i jestem im za to dozgonnie wdzięczny. I co w związku z tym ?

Nie zdechł bym z głodu i gwarantuję Ci że nic o mnie nie wiesz. Ukończyłem szkołę średnią złożyłem papiery do Policji (do pracy) i jednocześnie planuję studiować zaocznie. Serwer jest dla mnie jedynie dodatkowym dochodem ponieważ prowadzę również własną działalność gospodarczą zresztą po co ja to piszę.... Skoro i tak wiesz wszystko lepiej.

Mogę Ci jedynie gwarantować, że osiągnąłem w życiu więcej niż możesz sobie wyobrazić.

Opublikowano

żalośnie dziecinna wymiana zdań...gdybyście byli tym za kogo sie w postach podajecie to byłoby Was stać na dużo więcej...

@dawno n mpc nie byłem..to już oficjal czy beta nadal??

Opublikowano
żalośnie dziecinna wymiana zdań...gdybyście byli tym za kogo sie w postach podajecie to byłoby Was stać na dużo więcej...

@dawno n mpc nie byłem..to już oficjal czy beta nadal??

Tu nie chodzi o wymianę zdań ta osoba truje "dupe" za przeproszeniem od ponad roku na dodatek tymi samymi tekstami. To jest naprawdę irytująca... Co do serwera to oficjalny start był 1 czerwca (dzień dziecka) a beta to były 4 dni poprzedzające start (zakmnięte i otwarte)

Opublikowano

Tu nie chodzi o wymianę zdań ta osoba truje "dupe" za przeproszeniem od ponad roku na dodatek tymi samymi tekstami. To jest naprawdę irytująca... Co do serwera to oficjalny start był 1 czerwca (dzień dziecka) a beta to były 4 dni poprzedzające start (zakmnięte i otwarte)

okej, nie będę wnikał już w Waszą wymianę zdań, nie dotyczy mnie więc nie dbam o to, mam nadzieję, że prawda weźmie górę..

jeszcze 1 pytanko... czy klient ten 1GB to już jest bez latek itp czy latki muszę dobrać??prosze o szybką odp

Opublikowano

Up1. Client na stronie zawiera wszystko co potrzeba. Łatki potrzebne są osoba które posiadają Clienta z przed ok. 2 tygodni. Wersję v1.

Up2. Około 500-550 rano (jak są ludzie w szkole/pracy) to około 250+

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam ! Z dnia na dzień jest coraz więcej ludzi.

Z początku jest ciężko, ale dla mnie gra zaczęła się dopiero po osiągnięciu 80 lvl !

Jak dla mnie nie ma lepszego serwera !

Pozdrawiam , Menshu !

Opublikowano

imetin tez jest pod is, ale u was też jest is i to do osiągnięcia czegos obowiazkowy: toga 35 potwory, fryzura 20%,fryzura 50% expa, itp, rosy 10 ludzi, dobrze ze nie ma eq tak jak na imetina, ale jest wszystko co pomoze a nawet potrzebne jest do jego zdobycia bo jak wspominalem bm bez tych zabawek to jest postacia tylko do wyexpienia przez kogos

Opublikowano

Bardzo nudny serwer, nie polecam

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

93 lvl bez IS..

Jak sie nie potrafi grac na MEDIUM/Hard to sie nie otwiera japy.

I co hejterzy ?

Nie gra się przyjemnie i płynnie ?

Żadnych lagów nie ma głupie bachory ^^...

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Ja tam smokiem z eq na 90 +9 padam w v2 jak porąbany ;p

Rangos, to jak odpowiesz mi na Pw na forum . Bo czekam już 3 dzień . . . na zwrot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...