Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE POLECAM,BRONIŁEM TEGO SERWERA ALE JAK WIDZĘ TERAZ CO SIĘ DZIEJE TO GŁOWA BOLI,GM NIE OGARNIAJĄ,CIĄGLE SERWER JEST ATAKOWANY A GM NIC NIE MOGĄ ZROBIĆ.WYCHODZI CIĄGLE BŁĄD PODCZAS ŁĄCZENIA SIĘ Z SERWEREM ALBO WYWALA GDY SIĘ JUŻ UDA ZALOGOWAĆ NIE MOŻNA SIĘ TELEPORTOWAĆ ALBO ZMIENIAĆ CH BO MOŻE WYWALIĆ NIE POLECAM TEGO SERWERA DO TEGO DOCHODZĄ LAGI... GDZIE GM CIĄGLE MÓWI ZE BĘDZIE COŚ WGRYWAŁ,NATOMIAST DALEJ SA LAGI JAK CH*J SZKODA CZASU I PIENIĘDZY(BO SA TACY CO JUŻ WYDALI NA STRAT ZE 100ZL FULL Z IS A SERWER 1 DZIEŃ JESZCZE DO TEGO NIE STABILNY)

Opublikowano

Up Nigdy nie było błedu połączenia się z serwerem. Chanelle się wybiera.

Wy tak mówicie a i tak jak dziś bd lagi ogarniete to i tak wbijecie i bd tu grać.

Opublikowano

Wy tak mówicie a i tak jak dziś bd lagi ogarniete to i tak wbijecie i bd tu grać.

nie pierdziel tu glupot bo wybieram channel i jest blad

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

haha mieliście już szanse ktorej nie wykorzystaliście, mam ci ss zrobic ze bledy sa w polaczeniu by ci glupio bylo,naprawde trzeba wybrac CH ? myslalem ze was klient czyta w myslach i sam wybiera ch na pewno nie bo wczoraj weszlo jak wy to mowiliscie 500 osob na start a gra obecnie 200 osob O 14 W SOBOTE !! gdzie jest wolny czas i nie wiem czy zegar nie jest podkrecony bo o 3 w nocy czy o 4 bylo 190 osob hahahaha co raczej nie mozliwe bo w miatsa bylo pusto

Opublikowano

Ja powiem jeszcze tak mieć pliki do serwera to jedno a ogarnąć serwer to drugie teraz wielki "GM" zrobił reset i naprawił login,lagi ale niestety LAGI DALEJ SA,WYWALA GRACZY ciągle jest zostaniesz połączony z serwerem i tyle albo wyjdzie to co tam InSaNe napisał ze nie wychodzi błąd podczas łączenia to proszę bardzo ss I OD RAZU MOWIE TO NIE JEST SS ROBIONY PODCZAS RESTARTU ZRESZTĄ TEN SERWER(GÓWNO) ZA 1600 ZL MA RESET 2S ;]

http://www11.speedyshare.com/FQTJX/download/VANERIS.bmp

Opublikowano

Przerwa Techniczna ! Czytaj !

Lagi okazaly sie byc wina serwerowni, ktora nieumiejetnie zainstalowala nam system. Wszystkie przedmioty, postacie oraz konta, ktore sa na serwerze nie beda usuwane. Okolo godziny 19:00 serwer po pelnej reinstalacji zostanie ponownie wlaczony.

Opublikowano

Przerwa Techniczna ! Czytaj !

Lagi okazaly sie byc wina serwerowni, ktora nieumiejetnie zainstalowala nam system. Wszystkie przedmioty, postacie oraz konta, ktore sa na serwerze nie beda usuwane. Okolo godziny 19:00 serwer po pelnej reinstalacji zostanie ponownie wlaczony.

Hahahaha! Jak mozna zle zainstalowac freebsd? co za debile w team hahaha

Opublikowano

Hahahaha! Jak mozna zle zainstalowac freebsd? co za debile w team hahaha

wstrzym ryj kretynie jak nic nie wiesz i jak sie kurwa nie podoba to sie nie wypowiadajl

topic@ mam nadzieje ze po 19 bedize mozna spokojnie grac.

Opublikowano

wstrzym ryj kretynie jak nic nie wiesz i jak sie kurwa nie podoba to sie nie wypowiadajl

topic@ mam nadzieje ze po 19 bedize mozna spokojnie grac.

Ryj to ma twoj pies i ty baranie , gowno wiesz o serwerowniach i systemach wiec zamknij dupsko i sie nie udzielaj

Opublikowano

Już Ci tłumaczę, mówisz barany w team? Wiesz w ogóle kto zajmuje się instalacją systemu? Bo chyba nie bardzo.

Został zainstalowany na maszynie system freebsd 9.0, który nie jest ani trochę kompatybilny z game metin2.

Po zainstalowaniu wcześniejszej wersji czyli 8.0 zniknie ten problem :>

Opublikowano

Ryj to ma twoj pies i ty baranie , gowno wiesz o serwerowniach i systemach wiec zamknij dupsko i sie nie udzielaj

Ja Ci próbuje cymbale wyjaśnić kurwa bezmózgi człowieku, że to nie administracja vaneris sie zajmuje instalacja systemu cybuchu.

Wiec kurwa jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj kretynie bezmózgi.

Opublikowano

Dobra nie gadaj głupot bo team ma wcześniej czas by to wszystko sprawdzić a z tego co wiem Cameron mówił i inni GM ze pracują nad serwerem pol roku to co nie wiedza co robią co maja mieć a czego nie itd ?

Opublikowano

Ha ha . 2 tygodnie góra wasz host jest pewno za 50 zł max . Weźcie błędu połączenie gościu nigdy nie było?! 5 minut po otwarciu był ; /

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Opublikowano

Widać impreza się rozkręca co po nie których postać widać że jełopy czekałem 1tyg na serwer miało być wszystko nais po starcie a się okazało że jedno wielkie kupsko wyszło ...

NO I OCZYWIŚCIE NIE POLECAM...

cooltext691794925.gif

Nie bierz moich slów do bani lecz do serca

^^

Opublikowano

Święta racja kupa wielka i to tyle mój kumpel też czekał specjalnie dla jego ściągnąłem a tu kicha nie mam wątpliwości NIE POLECAM.

14174682804585895009.png

Sygnatura by Damian W

Opublikowano

Kompatybilność libów z 8.2? Posiadasz maszynę na 9.0, że kraczesz, a nie masz bladego pojęcia? Myślisz, że formatowałbym cały dedyk, mając taką możliwość?

Opublikowano

ehh wie ktoś dlaczego jest błąd podczas łączenia się z serwerem ?

serwer zapowiadał się naprawdę fajnie ale te lagi są straszne

jeszcze do tego nie wiem dlaczego ale grając BMem mam zbugowaną sferę ...

do tego prawdziwe is-kidy które po 2h działania serwera wydali kasę kupując dzika wojennego i fryzurę...

PS już wiem dlaczego nie działa Przerwa Techniczna ! Czytaj !

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...