Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nie każdy jedzie na drogim premium...

Chcesz być w topce i mieć pro eq? Kup premium!

Taki "zwykły" gracz nic nie osiągnie bo nie ma konta premium! - Serwer pod kase

Zresztą, serwera nie polecam z xx maja na xx czerwca start dali. Niby naprawili coś na serwie, a ja jakoś bez żadnych programów, mogłem przełazić przez ściany, budynki, rzeki itp...

Wieczne przekładanie startu serwera + usunięcie postaci (o ile to była beta) bardzo wkurw... graczy i dlatego teraz mają co mają, leszczy, którzy kupili sobie premium i chcą być TOP 1 bo nie ma konkurencji. Widać serwer fajny, ale nic po za tym, adm ma to gdzieś, "stara się" (hahahaha) ale nic z tego nie ma/nie widać. Takich adm jak Wy jest multum. Ja też mogę sobie zrobić pliki serwerowe, dać bete i odpowiednio dać raty, by ludziom nie znudziła się gra po kilku dniach. Też mogę zrobić serwer pod kase jak Wy, ale nie potrzebuje kasy, bo mam jej od chuja.

Podsumowując serwer OK, adm chujowa. Stracili wielu dobrych graczy i przez to mają co mają.

Opublikowano

Strszna lipa, kilka dni nie działało ch3i ch4, teraz w ogóle serwer nie działa ;/

Strona off, gości powbijali na premium jakieś kosmiczne lvl, bez premium SZANS nie ma wbicia tych lvli, niby premium daje 50%, ale lvl 115 pamiętam Aladeen wbił w 2 dni, a ja nie mogę w 1,5 tyg wbić 95

1352652199-U513235.png
Opublikowano

No dla mnie bez premium też się przyjemnie gra ale mi sie nie włącza ani strona ani serwer więc o co chodzi ?

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

system osiagniec był już na Draenorze dawno temu nie dlugo startuje druga odsłona;) a tego nie polecam jest wiele lepszych serwerow:) a Alladen to jest ich jakis dobry ziomek majac lvl 160+ nie bylo go na liście no life a osoba ktora byla na tej liscie pierwsza miala lv 120+ wiec to jest raczej nie mozliwe

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Powiem wam, że start owocująco się zapowiadał, ale coś nie tak poszło po prostu.. Administracji na pewno nie można przyłożyć złego zachowania, bo jest to jedna z najlepszych administracji na serwerach których grałem, nigdy nie zostałem potraktowany jak śmieć, w miarę możliwości próbowali zawsze coś wytłumaczyć, pomóc. Z początku na ts siedziało po 80 osób +, było miło, ludzie którzy tam grali również brali udział w zabawach na ts, muzodajnia, karaoke, ale aktualnie jest lipa, dziennie 20 osób na ts, wszystko tam poupadało, tak samo pustki, pustki, pustki na serwerze.. Strona siada coraz częściej ( nie wiem może tylko u mnie ), forum tak samo nawet ts mi wczoraj padł..

Nie będę mówić, że nie polecam, bo serwer sam w sobie jest dobry, tylko po prostu wbiłem 110 lv i jakoś tak jakby mi się już nie chce, chociaż nie jest trudno.

Pozdrawiam, iiAlwaysHigh ( Czarli ) .

54050393129090175898.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prawda jest taka ,że server jest naprawde fajny i w ogóle...I Administracja właśnie nie olewa graczy ... Bo tyle co się wychwytuje dalsze błędy i się zgłasza tak naprawiają to z czasem... Jednak gdzieś zgubili graczy... I w sumie może z 100-150 osób gra ;/ ..

zmianah.png

Opublikowano

Może mi ktoś to wyjaśnić

Pobrałem oficjalnego clienta

Odpalam metka i jedyne co się dziej to wyskakuje okno z czarnym tłem

Zamiast okna logowania ;x

Opublikowano

wydaje mi sie ze licznik graczy jest podkrecony o 200 osob zawsze ;x

np teraz 358-200=158. ale to tylko moje wrazenie.

SERWER SWIETNY!

Opublikowano

Ściągam , zobaczę jak mi się spodoba zostanę .

Prezentacja dobra czytelna , zobaczymy jak się będzie grało .

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Być może wszedłem na inny serwer. Ale w jinno na ch1 widziałem w mieście 3 osoby oprócz spamujących botów. Na wołaj nikt nie pisze. Serwer super ale liczba graczy - słabo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...