Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gra sie dobrze ale cos sie osralo bo zalogowac sie nie da

Bringing you the music that comes from within !

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na server! Server naprawde godny uwagi! 0 bugow! Gra jest poprostu super!

Co z tego jak nie ma bugów, jak ma lagi, i co chwilę DDosują?

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

v3 pomyslem nowy nie jest ale jak najbardziej potrzebny:) ps. wchodzi sie z konca v2??

Opublikowano

Moby na atlantydzie sa za mocne ! Kurwa po chuja to zmieniliscie? - przez to wlasnie odchodze z servera. Nie mam zamiaru sobie robic 2 konta na buffa zeby dac rade ogarnac 2-3 grupki! ...

83111223769573028259.png

Opublikowano

Moby na atlantydzie sa za mocne ! Kurwa po chuja to zmieniliscie? - przez to wlasnie odchodze z servera. Nie mam zamiaru sobie robic 2 konta na buffa zeby dac rade ogarnac 2-3 grupki! ...

Czy aż tak trudno zrobić tego Buffa?^^

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Ranggos. Pytanie- o ile podkręcony licznik graczy? Graczy On line: 149 o 5:50? W m1 na ch1 pustki jak napiszesz coś na wołaj to pojedyńcza osoba odpisze....

@Ligo ucieszyłeś się że możesz atakować serwery?

Pelerynki: 50sztuk 1kk. 200sztuk 100k chyba coś nie tak.

I weź ogarnij u trenerów fryzury....

Opublikowano

Co nazywasz blokowaniem automatycznym quest ? który wyciągnąłeś z Mpc ? :> którym tak się zachwycasz jak to szło:

"Gracz Dupa stworzył Gildię za pomocą KamerModa Gildia zostanie usunięta"

Nie jest to jakieś fascynujące zabezpieczenie tylko quest który jest na Mpc i który Ty wprowadziłeś na swój serwer pomijając to że jak na 4 miesiące pracy przy serwerze effecty są mizerne cóż tak to jest jak "Amatorzy" biorą się za tworzenie serwera .

Niewypał taki sam jak Mexilia :> 1 miesiące może Rangosa zaangażowanie w serwer będzie oszołamiające , bo dotychczas na żadnym ze swoich serwerów nie poświęcał tyle czasu jak nad tym nawet od rana siedzi w prezentacji no no miło jak się patrzy powiedziało by się wzorowy Administrator jednak pozory mylą zaczną się 1 prośby o pomoc na Ts lub w grze , Rangos nie będzie potrafił pomóc to wgl zaangażowanie serwerem u niego spadnie do takiego stopnia jak spadło na Mexili :> że nawet OX się nie odbywa a GM wchodzi 1 na ruski rok .Wiem bo wszedłem na chwilę i spotkałem się z BansujDzifko dałem mu miecz Katane+9 ze swojego konta i napisał mi to co wiem o Cameronie i Rangosie o Mexili.

Miłej Gry :>

Opublikowano

Rosemary , wczoraj pisałem z Vanilią, miał mi ktoś dać te 50% expa które za premium nie doszło i co ? zaczynam zmieniać zdanie co do serwera

Opublikowano

zastanawia mnie czemu na 50+ w v2 tak slabo leci exp... mozna go porownac do expa na plu

Opublikowano

up chyba na kartce rysowales te epiki... gowno jakich tu od zaj***** dlugo nie postoi:)

Opublikowano

Mylisz się :> postoi bardzo długo bo już jako Chamachi ma dużą popularność i dużo osób piszę do mnie kiedy wyjdzie mój serwer .. jeśli Tobie podoba się serwer tego typu 3 itemki , 2 mieczyki , 3 mapy edytowane z podstawowych lub prosperujesz w serwerach "Hard" Zapraszam Cie na PL ;> ;-) wbijesz 50,60 lvl i wrócisz na privy

Mając 250 lvl i statystyki do 125 będę starał się by do maxymalnego lvl była nowa biżuteria ,nowa mapa , nowa misja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...