Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym wam radził albo poczekać aż ogarną albo jak się nie podoba nie pisać nic bo nie przyśpieszycie

sygnabv.jpg

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamykam temat na godzinke . Ochłońcie wy jak i team , żeby porobił swoje przy serwerze , a nie skupiał się przy ogarnianiu was macie do tego ts'a . O 23:30 open.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

ja założyłem specjalnie konto żeby coś napisać !

Serwer naprawdę spoko, exp nie jest zły, słyszałem coś o navi ale mam nadzieję że to nieprawda !!!

Serdecznie pozdrawiam wszytskich co tu grają !!! Zapraszam do jinno !

qLoxq.png

Never sej Never !

Opublikowano

Lagi jak ch... grac sie nie da, nie wiem jak top1 wbil 98.. poprostu nie realne expic przy takich lagach -,-

Za serwer podziekuje, 2 odslona i to samo jak na pierwszej... lagi masakryczne.

Ja z gildia podziekujemy za przygode na takich serwerze -,-

pozdrawiam

Opublikowano

Lagi jak ch... grac sie nie da, nie wiem jak top1 wbil 98.. poprostu nie realne expic przy takich lagach -,-

Za serwer podziekuje, 2 odslona i to samo jak na pierwszej... lagi masakryczne.

Ja z gildia podziekujemy za przygode na takich serwerze -,-

pozdrawiam

Ty dziekowałeś już wczoraj wiec nie wiem co ty tutaj jeszcze czlowieku robisz ...

Opublikowano

LAGI są spowodowane atakmi DDOS więc jak hejterzy je*** macie zamiar pisać głupoty to poczytajcie na necie o atakach DDOS a później gadajcie że mają słabą maszyne lub nie ogarniają...

PompaMT2 też miała problemy ze startem bo ataki DDOS były..

WIĘC SKOŃCZCIE GADAĆ GŁUPOTY DO KU*** !

Serwer polecam w 100 % i nie czytać tych głupot o lagach bo właśnie w tym momencie jest wgrywany plik który usuwa te lagi.

Czyli za jakieś pół godziny lagi znikną

ZAPRASZAM NA SERWER

http://www.youtube.c...0&feature=inbox

EDIT:

LAGI USUNIĘTE !

GRA SIĘ PRZYJEMNIE I PŁYNNIE.

1359203056-U369922.png

Opublikowano

LAGI są spowodowane atakmi DDOS więc jak hejterzy je*** macie zamiar pisać głupoty to poczytajcie na necie o atakach DDOS a później gadajcie że mają słabą maszyne lub nie ogarniają...

PompaMT2 też miała problemy ze startem bo ataki DDOS były..

WIĘC SKOŃCZCIE GADAĆ GŁUPOTY DO KU*** !

Serwer polecam w 100 % i nie czytać tych głupot o lagach bo właśnie w tym momencie jest wgrywany plik który usuwa te lagi.

Czyli za jakieś pół godziny lagi znikną

ZAPRASZAM NA SERWER

http://www.youtube.c...0&feature=inbox

EDIT:

LAGI USUNIĘTE !

GRA SIĘ PRZYJEMNIE I PŁYNNIE.

Czekaj czekaj, napisałeś " w tym momencie jest wgrywany plik który usuwa te lagi " a czemu nie był wgrany wczoraj na starcie? PRZECIEZ SPRAWDZALI WSZYSTKO 500000000 RAZY hahahahahah!!!!

Opublikowano

Ja tam już w środę wypier.. clienta do kosza, tydzień temu klapa bug ze statusem jak takiego czegoś nie można zauważyć,wczoraj lagi wiec....

Czekam na MoltenMt2 jak on nie wypali to pier.. tego metina czas szukać nowej gry..... dzieci nie mogą wytrzymać konkurencji więc ataki

Te serwery co teraz istnieją to tez syf sr+50=kamer mod wysoki lvl exp bot np pandoramt2 gra 3,6k osób wbijam puszczam 4 boty na sztabki chwila od ch.. kasy inne serwery chce mieć większe śr włączam kamer moda to już zaczyna się robić nudne(3lata grania w metina [*] )

Opublikowano

Nie gra sie przyjemnie i płynie tzn nie wiem bo zalogować się nie da. Cameron mówił przy pierwszym starcie ze o ataki nie ma co się bać bo mają informatyków, blokady itp. No i to było prawdą przy pierwszym starcie mimo ataków bylo normalnie a teraz jakas lipa okrutna.

Opublikowano

POĹÄCZONO Z BAZÄ: 99.10.0.2
WYBRANO BAZĘ: account
Nie udaĹo siÄ™ wykonaÄ SQL: SELECT * FROM account.account where login = 'ktĂłra' sql err: Illegal mix of collations (big5_chinese_ci,IMPLICIT) and (utf8_general_ci,COERCIBLE) for operation '='

Oj nawet biedactwo dobrze spolszczyć strony nie potrafi :> ;/ oj jaka szkoda

Opublikowano

Plik ktory usuwa lagi hahahahaha to mnie rozjebales ;D:D

to nie zaden plik tylko trzeba wykupic zabezpieczenia ;]

Owszem jest plik który usuwa logi serwerowe co ileś tam ale nie ma czegoś takiego jak plik usuwający lagi.. tylko ekipa Rangosa lub sam Rangos albo pro elo CameruN mógł wpaść na taki pomysł

Opublikowano

Bo w żywe oczy okłamuje ludzi? wiesz ile osób do mnie piszę z Mexili? o Rangosie o Cameronie? stali gracze tacy jakBansujDzifko , Falusik byli koledzy CameruNa mają go teraz za śmiecia .Szczerze mówiąc mam wyjebane w te jego serwery może sobie stawiać ile chce.. Postawić serwer to nawet przedszkolak by potrafił mający kase i znajomości .. sztuką jest to by dopracować go w taki sposób by nie było żadnych bugów a jak widzę Rangs nie bardzo przykłada się do swoich serwerów .. Mexilia dawniej jego pro elo serwer a teraz? nawet Oxa nie ma.. serwer świeci pustkami GM wchodzi 1 na rok z tego co mi BansujDzifko pisał..

Ludzie tworzą o nim filmiki wejdz sobie na Yt i pooglądaj .. członkowie teamu byli o nim filmiki robią bo ich w chuja robił tak jak ludzi grających na jego serwerach.. dlatego też zamyka prezentacje i otwiera

Tylko idiota po starcie serwera 1 dzień po robi reset kont.

Opublikowano

od siebie dodam tak.. NIE da sie zalogowac pisze iz konto nie istnieje a zalozylem juz 2 konta.. nie oplacalo sie sciagac te 1,1GB clienta..

Opublikowano

Działa CH4 ale lagować będzie póki co. Do wieczora wszystko będzie Ok. Tak więc polecam poczekać (tym ze słabszymi nerwami)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...