Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vaneris.pl [Dedyk]

rosemary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już zmieniam zdanie, od 3 dni się proszę o głupi zwrot togi, która nie doszła. Mam wciskanie, że clienta mam złego , a ona siedzi w dozo. Mam v2 togi na 100 lvl widzę . Wydałem sporo kasy przyznam tu, ale kończę, bo nie będę się bawił w podchody z administracją i prosił o zwrot itemu.

• Odpowiedzi 285
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co ja kuźwa mam mieć do tego clienta? . . . No powiedz?

Pierdolamento , że nie widzę togi, to powiedz co mam zrobić abym ją zobaczył !

Opublikowano

Boshe wywalalo jak powalone chyba w 1 h mnie kicko zreszta all z 4 razy i administracja nie raczyła wejść na kanał poinformować z łaski.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Nie polecam serwera ! Nic nie potrafią wgrać dobrze. Np wczoraj te piłki. Cały czas restarty. Wczoraj o 23:00 jak sie wylogowywałem z serwera to miałem 150kk. Dziś rano wbijam na serwer a tu 0 yang. Wbijam na TS'a a cameron mówi mi że nie mogła mi sama kasa zniknąć.

BUG NA BUGU NIE POLECAM

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Nikomu pasów nie podawałem? Vanilla czy Ty myślisz że jestem taki głupi? Gówno sie na serwerze widze znacie skoro mi kasa znikła a wmawiacie mi że nie mogła mi zniknąć.

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

wystarczy ze mam swoje serwery i widze jak taki team jak wy robi serwer. Tyle wystarczy wiedziec by ocenic co sie stalo i co odpierdalacie.

Opublikowano

Gracz o nicku "Gates" włamał się do bazy danych i twierdził że ma passy wszystkich kont.

Nie wierzyłem dopóki nie porozmawiałem z nim

Wystarczyło że podałem mu swój nick a on w ciągu minuty napisał mi jakie mam passy.

Passy te były prawidłowe.

Napisał że jeżeli ktoś tylko trochę ogarnia "włamywanie się" to przejdzie te zabezpieczenia jak dziecko.

Więc jeżeli chcecie grać na serwerze na którym pierwszy lepszy hacker odnajdzie wasze passy to pozdrawiam.

Zajebiste zabezpieczenia prawda ? :]

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Gracz o nicku "Gates" włamał się do bazy danych i twierdził że ma passy wszystkich kont.

Nie wierzyłem dopóki nie porozmawiałem z nim

Wystarczyło że podałem mu swój nick a on w ciągu minuty napisał mi jakie mam passy.

Passy te były prawidłowe.

Napisał że jeżeli ktoś tylko trochę ogarnia "włamywanie się" to przejdzie te zabezpieczenia jak dziecko.

Więc jeżeli chcecie grać na serwerze na którym pierwszy lepszy hacker odnajdzie wasze passy to pozdrawiam.

Zajebiste zabezpieczenia prawda ? :]

obrażasz mnie, hasło podałem w ciągu 10 sekund

Opublikowano

a tak na poważnie to nic nie wiem o żadnym włamaniu do bazy, wyzej podane informacje są fałszywe a wszelkie pomówienia na mój temat omylne

pozdro

Opublikowano

nie polecam, serwer ciekawy, ale administracja ma wszystko gdzies co mozna zauwazyc na forum.

client ma same bledy. u zdecydowanej wiekoszsci wylacza sie przy kazdej teleportacji lub co 15 minut gdy

truestory.jpg

1359203056-U369922.png

Opublikowano

Mi się często wyłącza przy tp do innych miast, albo po wystawieniu sklepiku.

Ogólnie działa na nim WH, dmg ( nie odpycha z konia) słyszałem, że BS też ale BS nie sprawdzałem tak jak WH i dmg. Kowal w dt przez refine 0 4 działa jak najbardziej.

Dziwny jest fakt, iż przez tygodniową gre, zdołałem zarobić ponad 200kk, zrobić eq tak stalke +9, bambusa +9, dropera żeby coś zarobić i było ok, ale co mnie dziwi, to mój przyjaciel który grał ze mną, expił nawet po nocach i dobił 103 lvl a Aladeen wbił w zaledwie 3 dni 160+ teraz LionS ma już 171 te lvl-e są nie możliwe przy ciągłbym expie, a oni jeszcze mają zajebiste eq. NIE MAM POJECIA SKĄD sugestii nie będę sypał. ("spoko jest też fakt, że trendem na większości serwerów jest gracz xxx wbił xxx lvl, Gratulacje!" a tu go nie ma a co za tym idzie pozostawiam inteligentnym)

1352652199-U513235.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...