Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MoltenMT2

MoltenMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

xTheEnd

Po co non stop się wypowiadasz , raz napiszesz i chyba starczy tak ? Nie musisz spamować jednym i tym samym;)

Opublikowano

hmm. Jakiś bug na stronie zrobiłem konto było napisane że zły kod a konto zostało utworzone, druga sprawa rekrutacja mod ON/OFF?

Teamspeak jakiś jest ?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

hmm. Jakiś bug na stronie zrobiłem konto było napisane że zły kod a konto zostało utworzone, druga sprawa rekrutacja mod ON/OFF?

Teamspeak jakiś jest ?

Błąd za chwilę zostanie naprawiony.

Jeżeli nie znajdziemy odpowiedniej osoby na stanowisko moderatora, to otworzymy otwartą rekrutację na forum.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Proponuje dodanie broni po luku stalowego kruka tak dla urozmaicenia gry.

Widze, ze serwer wzrorowany na DiamondMT2 i niestety tam tez nie ma dalszego systemu ulepszen po tym luku wiec radzilbym cos zmienic ;p

5vlm.png

Opublikowano

Chuj z tym że serwer podobny jest do Diamonda..

A co do tych hejterów: I tak jestem kurwa pewny, że na ten serwer wbijecie.. Szkoda mi was, że nie możecie docenic czyjejś pracy tylko kurwa się spinacie, dziecko wyjdz na dwór przelec się wokół namiotu i wróc.

I tak na serwer wbije 700+ (+20 hejterów)

moltenmt2_logo.gif

JEDEN Z LEPSZYCH SERWERÓW 2012R !

Opublikowano

Dobra przypierdoliłeś protokół i ?

kurwa, ludzie sobie ddosują serwery wzajemnie jak pojebani, a na to jest też protokół i jakoś nikt nie leci z tym na Policje.

w ogóle. np. Turisas jest taki zespól więc do tego też tyczy się protokół.

Diamond - producent armatury sanitarnej

w chuj serwerów ma nazwę która już jest gdzieś użyta, wasze pierdolenie do niczego nie prowadzi, niestety. : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie warto wchodzić w dyskusję z xTheEnd. Takimi rozmowami bardziej go nakręcacie, a sam dobrze wie, że jest w błędzie.

Gwarantujemy, że serwer MoltenMT2 jest postawiony od zera i nie wzorowaliśmy się na innych projektach.

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250, brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy, profesjonalna administracja.

Opublikowano

Nie warto wchodzić w dyskusję z xTheEnd. Takimi rozmowami bardziej go nakręcacie, a sam dobrze wie, że jest w błędzie.

tak kur może wypowiesz się jak oszukałeś 4ever2 ? gdyby nie on Elite by nigdy nie powstało

jebany 0 żerujesz tylko na ludziach za robotę się wez anie serwery stawiac i kase z nich trzepać

Opublikowano

Dla mnie prawie nic nowego..

Jedyne co zachęca to system ulepszeń,bo serwer podobny bardzo do Pandoramt2 .. mówie tutaj o mapach oraz systemie ulepszeń biżuteri ,ale mogę sie mylić zobacze jak postoi miesiąc to zagram,żeby nie było jak z Nexanity,nie robie sobie nadziei ^^.

Ciekawi mnie jedno co to ten zielony kamień duchowy?

Opublikowano

Można Was prosić o nie marudzenie? Z góry dziękuje.

P.S

No chyba że chcecie tu złego moda.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Serwer wygląda, na ogarnięty, miejmy nadzieję, że wystartuję i trochę pochodzie a nie jak ... (Nexa.. , Vaneri..)

volverinta.png
Opublikowano

no bardzo fajny serwer warty uwagi szkoda ze nie wystartujecie wczesniej z BETA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...