Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jakie wartości mam ustawić ?

Ping. 40-60 ms

Download 2 mb

Upload 0,8-1 mb

Pomózcie :) Na 20 robi mi niecały milion w 10 min, czy to dużo ?

Edit: Czy bardziej opłaca się ustawić sprzedawanie flaxów czy BigBoya ?

baner.png

Opublikowano

dobra powiem wam tak program działa i bardzo się cieszę ale chce was uprzedzić że kiedyś też był bug na kredyty (z kubikami może ktoś to pamieta) i bigpoint całą kasę cofnął ludziom i wszyscy mieli kasę na minusie. Wtedy parę osób to przewidziało zebrali się założyli klan i podatek i większość kasy zdążyło im ściągnąć do klanu i to zostało. Teraz też zamierzam tak zrobić i wam też radzę bo mogę się założyć że za tydzień tego buga już nie będzie i zostaniecie bez kasy. Tyle ode mnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ech w 2.3 nadal nie działa a w 1.2 strasznie wolno w 2.3 piszę Страница загружена.

Выбор компании...

Выбрана случайная компания: MMO

Загрузка ангара...

Обработка ангара...

Ваш корабль 1 расположен в ангаре 71784.

Возможна продажа только бигов и дроидов.

На корабле обнаружено 0 ирисок и 0 флаксов

to po próbie innego serwa

Opublikowano

Czy mógłby ktoś w 100% przetłumaczyć wersje 2.2 na PL?

Tak aby nawet tam z boku było po polsku

Nie prawda, może u ciebie tak jest, mój kolega to ma i mu nie sprzedaje irysów, a ma wersje 2.0

I nawet większość ludzi pisze że nie sprzedaje irysów.

A co mnie obchodzi twój kolega? Sam to przetestuj i wtedy napisz czy sprzedaje czy nie, bo mój kolega jest adminem...

Może, twojemu koledze coś się pojebało, bo sprzedaje irisy, sam to przetestuj jak nie wierzysz.

obraz24.png

Opublikowano

Jak ktoś chce to można zrobić bat'a(większość to pewnie już zna :P)

w notatniku wpisać

start DO_Seller nick hasło

i zapisać z rozszerzeniem .bat

Opublikowano

A co mnie obchodzi twój kolega? Sam to przetestuj i wtedy napisz czy sprzedaje czy nie, bo mój kolega jest adminem...

Może, twojemu koledze coś się pojebało, bo sprzedaje irisy, sam to przetestuj jak nie wierzysz.

Ale to nie tylko ja tak mówię, mój kolega mi tego nie powiedział, ja u niego byłem i mu ten program pokazałem.

Poza tym wszędzie ci piszą że 2.0 nie sprzedaje irysów, a jeżeli ci się tak dzieje to znaczy że ci coś się zjebało (albo tobie o.O )

A ja nie przetestuję bo mi najzwyczajniej nie działa, nie wyskakuje lista serwerów. :rolleyes:

Opublikowano

mi 2.3 nawet ładnie działa tylko szkoda że nie jest tak przejrzysta jak 1.2

@edit

wie ktoś o co chodzi z tym "повторы" (powtarzanie)?

reklama

Opublikowano

Ale to nie tylko ja tak mówię, mój kolega mi tego nie powiedział, ja u niego byłem i mu ten program pokazałem.

Poza tym wszędzie ci piszą że 2.0 nie sprzedaje irysów, a jeżeli ci się tak dzieje to znaczy że ci coś się zjebało (albo tobie o.O )

A ja nie przetestuję bo mi najzwyczajniej nie działa, nie wyskakuje lista serwerów. :rolleyes:

Tobie się coś "zjebało" bo sprzedaje irki i niech nikt nie nie pierdoli, że tak nie jest jak tego dokładnie nie sprawdził.

obraz24.png

Opublikowano

Tobie się coś "zjebało" bo sprzedaje irki i niech nikt nie nie pierdoli, że tak nie jest jak tego dokładnie nie sprawdził.

Niestety, ale irków ci już nikt nie zwróci. W takim razie włączaj bota i czekaj na gotówkę, żeby móc sobie je wylicytować.

Opublikowano

Co tak właściwie daje poprawne wpisanie "Number of threads"?

I co trzeba wpisać w wersji 2.3 pod "Number of threads", bo jest jakieś nowe okienko.

Opublikowano

no właśnie też nie wiem, google powiedziało mi że "повторы" = powtarzanie

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...