Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak wczoraj miałęm włączony program to w 20 min zarobiłem ~50mln a teraz 20 minuta i jest tylko 7 mln ;(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 2 6 mb/s uploadu ? czy sie myle ? ja na 1 mb/s wyciagam 20 mln w 10 min sproboj w 1 polu dac 100 albo 50 w 2 polu daj 2

@up powtorzenia 100/2 przy takim necie duzo nie zrobisz :P

Normanie to flaksy 6 lvl po 100 mln sprzedaje,tylko ze teraz mi sie nie chce normalnie wprzedawac i wbijac lvl :P

b_560x95.png

Opublikowano

A ja mam problem ;/ w wersji 2.0 na jednym koncie elegancko kupuje 1 drona i sprzedaje odrazu, zaś na drugim nakupił 8 dronów i stoi...

alowandia.png

Opublikowano

Ile mam wpisać w te okienka w wersji 2.3 ?? Bo teraz sprzedaje mi tylko po maks 100k za drona -,-

Net . 2.5Mb/s

Opublikowano

Szukam kogoś z dobrym netem, żeby uruchomił mi u siebie moje konto bo przy moim uploadzie to masakra :/ Jest ktoś chętny pomóc ?

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

@up

Próbuj różne wartości aż dojdziesz do najlepszego wyniku ale z takim netem to koło 150 możesz nawet próbować.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

@UP.

Ale zawsze, dużo zależy od neta, na moim w kilka godzin można wybić 100baniek co mnie satysfakcjonuje.

"Tak teraz koksy się zlecą i mnie wyśmieją że w kilka godzin mają kilka mld"...

Opublikowano

Загрузка ангара...

Обработка ангара...

@up to ci wyskakuje ? ;/ mi to samo ;/ moze bp wprowadzil jakies zabezpieczenie albo cos ?

Opublikowano

Coś przestało mi działać, wczoraj super szło a dzisiaj kupuje za 100k i sprzedaje za 50k i tak non stop. Na nowej wersji również. Działa komuś dobrze czy może naprawili to?

reklama

Opublikowano

Trzeba czekać, bo wszystkim teraz nie działa ;D

Niestety potwierdzam :/

Myslałem, że tylko mi nie działa, a tu wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...