Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdy wpisuję login i hasło pojawia się pusty pasek [tak jakby tam powinien być wybór serwera]. Poza 2 przyciskami reszta jest nieaktywna.

@Up

Ja po usunięciu serwera [samo hasło] własnie mam taki rozwijany, pusty pasek. Obok pojawia się [Вход был отменен] czyli, żeby wybrać serwer. Ale żadnego tam nie ma...

@Down

No cóż, nic nie pomogło. Ponowne ściągnięcie programu również. A poprzednia wersja działała dobrze :/

Opublikowano

@2up

Mam tak samo. Mi też poprzednia śmiagał ładnie, ale teraz nie mogę serwera wybrać.

Nic.

Opublikowano

Nie wiem czy też tak macie ale po wyłączeniu bota gdy chcę wejść do Wyposażenia w hangarze nie mogę nic mi się nie pokazuje.

Opublikowano

nowy program jest zajebisty

UP panowie nie macie wpisywać serwera musicie potem wybrać w 1 okno nick w 2 hasło

Opublikowano

nowy program jest zajebisty

UP panowie nie macie wpisywać serwera musicie potem wybrać w 1 okno nick w 2 hasło

a no dziala teraz

Opublikowano

stara działała dobrze a w tej piszę login hasło wyświetla mi się pasek a pod nim 2 przyciski nacisne jeden cofa mnie nacisne drugi to samo daj ktoś polską wersję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...