Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie mi przez ten program nie działa mi strona darkorbit ;/ mam białe tło i nic sie nie ładuje. :/

Powiedzcie mi co mam zrobić ;)

Zbieram Like!

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a dla czego z większości bugów itp. korzystają głównie polacy i ruscy? po 1 amerykanów, niemców, francuzów stać na to żeby kupić oryginalną gre, kupić uri do DO. Porównaj ich zarobki a nasze. Większości polaków ledwo na życie starcza a co dopiero gierki. Po 2 to taka jest nasza i ruskich mentalność, wychodzimy z tego samego założenia: "po co płacić za coś co można mieć za darmo?"

reklama

Opublikowano

W sumie racja, ale my tego nie tworzymy!

Troche mnie to wkur*ia że Polacy jedynia potrafią z czyjejś własności korzystać, a sami nie zrobią. <_<

A Ruski to prawie tacy jak my, więc my też powinniśmy mieć programistów, ale jak zwykle jest ich mało, albo nie umieją.

Do DO chyba jeszcze nie ma jakiegokolwiek bota buga czy hacka, który jest w 100% zrobiony przez Polaków!

Polska słynie z najdupniejszych cheatów, bo ich nie ma <_<

Opublikowano

W sumie racja, ale my tego nie tworzymy!

Troche mnie to wkur*ia że Polacy jedynia potrafią z czyjejś własności korzystać, a sami nie zrobią. <_<

A Ruski to prawie tacy jak my, więc my też powinniśmy mieć programistów, ale jak zwykle jest ich mało, albo nie umieją.

Do DO chyba jeszcze nie ma jakiegokolwiek bota buga czy hacka, który jest w 100% zrobiony przez Polaków!

Polska słynie z najdupniejszych cheatów, bo ich nie ma <_<

Wiesz kto to Szymon1215?? Ma 14(lub 15) lat, a wie więcej jak co nie którzy programiści...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

i chwała mu za to ale czemu jest tak mało takich osób? nie mówie dosłownie o 15 latkach ale o doświadczonych programistach. Skoro on ma 14-15 lat to musi czerpać z tego przyjemność dla tego tak się w to zaangażował. Jak jest to dla kogoś nudne to choćby niewiadomo ile się uczył to i tak nie dorówna osobie z zamiłowaniem do tego. Ale u nas w kraju głównie patrzy się na zarobki i wybiera się lepiej płatny zawód a nie to co bardziej się nam podoba.

reklama

Opublikowano

Wiesz kto to Szymon1215?? Ma 14(lub 15) lat, a wie więcej jak co nie którzy programiści...

Tak? Umieć to i ja umiem! Problem w zrobieniem jakiegoś bota, jak wie tak dużo to niech tworzy cheaty boty itd.

Ja znam dobrze C++ i jakoś jeszcze nigdy mi się to nie przydało...

Po za tym to że znajdziesz se 1 osobe to nie znaczy że zaraz każdy tu jest jakiś mega-programista :huh:

Opublikowano

Dostał ktoś za to bana oprócz mnie??

Tak? Umieć to i ja umiem! Problem w zrobieniem jakiegoś bota, jak wie tak dużo to niech tworzy cheaty boty itd.

Ja znam dobrze C++ i jakoś jeszcze nigdy mi się to nie przydało...

Po za tym to że znajdziesz se 1 osobe to nie znaczy że zaraz każdy tu jest jakiś mega-programista :huh:

Ty w porównaniu z nim całe gówno umiesz, że tak powiem... Jak mu zapłacisz to Ci zrobi bota. Myślisz, że za darmo będzie się męczył, żeby go później hejcili, bo komuś się coś w nim nie podoba?? I po pierwsze prowadził kiedyś projekt udobota 5.2, zrobił cracka do kbota i inne...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

z tego co wyczytalem na zhyku to dzial programik i bug :D a wgl jak to dziala ? sproboje zmienic ip na rosyjskie i zobaczy czy zadziala bo i sie wydaje ze oni tak jakby maja serwer swoj i blokuja polskie ip i takie tam ale to tylko moje ale... dobra teraz zalozylem serwa (VPS ) i tam sprawdze czy dziala

Opublikowano

Teraz prawie wszyscy płaczą ,że bugu nie będzie itd.Nie wprowadzajcie innych w błąd.

Dajmy im troche czasu,pewnie znajdą na nasz BugPoint sposób i będzie nadal działało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...