Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak wam to wychodzi, ale dla mnie pare miesiecy temu 1h lenovem na x-2, wszystkie flaki 6lvl. Wchodze na moj server i sprzedaje kazdego po 100kk +

Jeszcze lepiej jest jak kupuje jednego/dwa flaki wiecej. Zwykle jestem 1-1.5h dziennie na kompie. Jak bym chcial to bym mogl milliard dziennie zarabiac.

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież tam nie idzie serwa nawet wybrać .

Name: twójnick

Pass: hasło

Klikasz login i po chwili wyskoczą serwery do wybrania (po rosyjsku np. Polska 3 to Польша 3). Zaznaczasz Flax i klikasz Start.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Name: twójnick

Pass: hasło

Klikasz login i po chwili wyskoczą serwery do wybrania (po rosyjsku np. Polska 3 to Польша 3). Zaznaczasz Flax i klikasz Start.

Problem w tym że mi nie wyskakują te serwery ....

Opublikowano

Ekstra program:)

Niestety patrzyłem i trzeba by znać dość dobrze język programowania, żeby wiedzieć, gdzie spolszczyć ruskie wyrazy(gdyby mieli "zwykłe" litery byłoby git:D).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Zamiast narzekać na twórców programiku to uzbrojcie się w cierpliwość i nie bądźcie pijawkami,bo 95% z was nie umiało by wykonać części pracy jaką wykonali twórcy programu.

Opublikowano

Wersja 2.0 PL:

http://pl.rghost.net/38322819

Skan:

https://www.virustotal.com/file/c2a3d9003b5aad91dfb9e39aed39ae7e9c51444a24a3d0b89c10415c2bc41c24/analysis/1338148700/

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Uzywajcie 1.2 a nie puaczecie ja uzbieralem okolo 500 mln i teraz licytuje choc ciezko cos wylicytowac bo lf3 za 40 mln nie moge a juz 4 irek za 20 mln wylicytowany.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Uzywajcie 1.2 a nie puaczecie ja uzbieralem okolo 500 mln i teraz licytuje choc ciezko cos wylicytowac bo lf3 za 40 mln nie moge a juz 4 irek za 20 mln wylicytowany.

Jaki serw ? :P

Opublikowano

Rozbraja mnie twoja ortografia.Niewiem czym nadali ci tytuł postmakera,pewnie bezsensownymi i nie ortograficznymi postami.

@Topic: A co do tematu niech ktoś wrzuci linka z wersją 2.1.

Opublikowano

Ekstra program:)

Niestety patrzyłem i trzeba by znać dość dobrze język programowania, żeby wiedzieć, gdzie spolszczyć ruskie wyrazy(gdyby mieli "zwykłe" litery byłoby git:D).

resource hacker

Poczytaj :)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Rozbraja mnie twoja ortografia.Niewiem czym nadali ci tytuł postmakera,pewnie bezsensownymi i nie ortograficznymi postami.

@Topic: A co do tematu niech ktoś wrzuci linka z wersją 2.1.

przyganiał kocioł garnkowi

@topic Dziala to bugowanie bigboyami w nowej wersji?

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

A próbował ktoś odpalić to + bota?

Bo nie wiem czy dałoby radę:D

Chodzi o boxybota jbc(jest już nowy^^).

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...