Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] SellDrones - program do bugowania flaxów.

creative7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no właśnie też nie wiem, google powiedziało mi że "повторы" = powtarzanie

No, ja myślałem że im więcej tym lepiej, że doda mi więcej kasy, ale o dziwo jak wpisze 10 to nie reaguje, a zalecane jest 2-5

O co chodzi?

• Odpowiedzi 381
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

staram się to rozkminić i stopniowo zwiększam ale efektów nie widać, najlepiej chyba działa na 1

reklama

Opublikowano

Wersja 2.2 sprzedaje irysy czy nie bo wylicytowalem 2 i nie chce ich stracic :).

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

z tego co wiem to threads ustawia się w zależności od szybkości neta. Mój net ma 0.6 mb/s upload i z tego co zauważyłem 20 działa najlepiej

reklama

Opublikowano

Na 2,3 robi mi 5 milionow w 3 minuty :). 0,7 mb upload, 60 pakietow i pod pakietami wpisalem 3 ^^.

Edit: hehe czyli jakis miliard w 10h

Opublikowano

Tak sobie mysle ze za pare dni, moze ujrzymy wersje, ktora bedzie kupywac po 8 flaxow. Mysle ze jest to bardzo prawdopodobne.

Opublikowano

Pięknie działa. Aż szok że komuś się chciało zaktualizować. lepiej sellać flaxy czy bigboye?

@up wow skąd ty wytrzasnąłeś takie dobre łącze?

Edit:Wersja 2.2 fix 2 nie sprzedaje irysów !!!

@offtop:

upload 0,7 i prawie 2 mln za flaxa na 1 poziomie ;p

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

O.odziala mi elegancko i najlepsze jest to ze w 10 min robi 20 mln o.O upload 1 mb/s masakra jakas :D

gram na gb2 i jeszcze nic nie licytowalem :D zaraz zaczne i bd fajnie haha :D pozniej dodam ss'a jak minie 1 godzina :D kurde. ;/ crash mi ciagle wywala co 10 min ;p nie zrobie ss'a ;<

Opublikowano

Uzywam wersji 2.2 i w 10 min mam coś pomiedzy 12-15 mln kr, mam ustawione liczba powtórzeń/sek 50 a powtórzenia.Jak proponujecie ustawić zeby więcej zarabiać ?? mam neta 1977708455.png

b_560x95.png

Opublikowano

@up 2 6 mb/s uploadu ? czy sie myle ? ja na 1 mb/s wyciagam 20 mln w 10 min sproboj w 1 polu dac 100 albo 50 w 2 polu daj 2

@up powtorzenia 100/2 przy takim necie duzo nie zrobisz :P

Opublikowano

poczekajta a na której wersji bugujesz bo mi działa tylko ta 1 :/ inne stoją w miejscu

Opublikowano

O ile się nie mylę żadna.

Świetny program, upload woła o pomstę do nieba a trzepie jak pojebany.

Opublikowano

interesujący program,czy działa na PL1?

masz plusa.

Najlepiej jest być napastnikiem,bo jak spieprzysz 5 okazji a wykorzystasz jedną to jesteś bohaterem.
Jako bramkarz możesz bronić fantastycznie,ale pomylić się raz.Wtedy jesteś winowajcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...