Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czemu nie działa plugin AutoMessage?

Działa. Pobrałeś najnowszą wersję plików? W najnowszej łatce jest fix, który naprawia wyświetlanie info bota u graczy.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie sobie pliki. Widziałem lepsze.

Podaj, chętnie zobaczę.

Zrobisz może pliki pod pvp?

Nie zrobię, możliwe, ze pojawi się wersja LIGHT, która będzie zawierać tylko podstawowe pluginy.

Opublikowano

mi pisze ze nie aktualna wersja bukkita i kolega nie może wejść

poza tym npc z citizens nie ruszają głową ani nie patrzą się na graczy i nie moge im dawać rang tj. sprzedawca,magik

Opublikowano

Podaj, chętnie zobaczę.

Nie zrobię, możliwe, ze pojawi się wersja LIGHT, która będzie zawierać tylko podstawowe pluginy.

Mu chodzi o Twoje pliki, które sam 'udoskonalił' xD

@topic

Coś się powaliło z Citizens, NPC nie patrzy się na nikogo, i tak jak pan @up nie można nadać 'Nicku' Sprzedawca itp.

@offtop

Zamierzasz kiedyś zrobić inne pliki niż tylko Te ?

svh03y.jpg

Opublikowano

xD pobralem i mi ta instalka nie chce się odpalić ODPOWIEDZ!!!

pisze mi że niby otwieranie i DUPA ! :angry:

I <3 Minecraft

Opublikowano

mi pisze ze nie aktualna wersja bukkita i kolega nie może wejść

poza tym npc z citizens nie ruszają głową ani nie patrzą się na graczy i nie moge im dawać rang tj. sprzedawca,magik

Poprawiłem download, jeden link był stary na 1.4.7. Nazwę nadajesz przy tworzeniu npc np. /npc create BR3ND, ew. /npc create BR3ND --type zombie. Aby patrzyły na graczy musisz zaznaczyć danego NPC i wpisać /npc rotate.

Opublikowano

Mam do ciebie pytanie czy zrobisz Pliki Serwerowe 1.5 Pvp ? Bo są teraz popularne i często używane ;)

Ps: W twoich plikach nie działają mi rangi jak dodam factions ;P

Opublikowano

@up bo to nie są pliki wojny gildi.

ps: po co wogóle dodawać factions do freebuild -,-

zgadzam się

Opublikowano

DZIENKI WIELKIE bardzo mi pomogłes gram z kolegami na servie hamathi jak hcesz to wbijaj dam ci adma jak cos

PS

durzo rang i pluginów to rozumiem ale nastempnym razem mógłbyc oświetlic mapke ok;D

Opublikowano

Witam. Przerobiłem trochę twoje pliki serwerowe pod własny użytek i mam prośbę związaną z nimi, a mianowicie jest to nasz prywatny serwer i gramy sobie na nim survivalowo. Teraz pytanie jak włączyć abym mógł zrobić nether oraz aby creepery wybuchały? Bo gdy w essentials ustawię na true to nadal nie działa, jakiś inny plugin jest za to odpowiedzialny? Z góry dziękuje za odpowiedź.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...