Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czym dokładnie różni się wersja LIGHT od normalnej wersji

Pliki LIGHT to uboga paczka z pluginami AuthMe, Essentials, EssentialsSpawn, iChat, LagMeter, mChatSuite, PermissionsEx, Vault, WorldBorder, WorldEdit, WorldGuard. Jest ona dla osób posiadających małe serwery oraz tych co potrzebują serwer tylko do tworzenia mapy, własnych plików.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panie podróbko BR3ND'a, mam nadzieję, że dostaniesz bana. Pozdro. Co do plików to raczej najlepsze w Polsce, napracowałeś się bo spolszczanie nie jest wcale łatwe, serwer chodzi bardzo szybko. Nic dodać, nic ująć.

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

W PermissionsEx nie ma nic po prostu same rangi i permissions na '*' co mam zrobić?

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje wam bardzo mi pomogliście i cóż może kiedyś ja zrobię własne pluginy i paczki :D na razie zajmuje się modami :D

Opublikowano

Panie podróbko BR3ND'a, mam nadzieję, że dostaniesz bana. Pozdro. Co do plików to raczej najlepsze w Polsce, napracowałeś się bo spolszczanie nie jest wcale łatwe, serwer chodzi bardzo szybko. Nic dodać, nic ująć.

Ha-ha, dobry gościu jesteś, spolszczenie to akurat najłatwiejsza i najprzyjemniejsza część roboty, pozdro

Opublikowano

no czy spolszczanie jest takie łatwe to bym nie powiedział

Opublikowano

na poprzedniej stronie masz wytłumaczone co to jest

Pliki LIGHT to uboga paczka z pluginami AuthMe, Essentials, EssentialsSpawn, iChat, LagMeter, mChatSuite, PermissionsEx, Vault, WorldBorder, WorldEdit, WorldGuard. Jest ona dla osób posiadających małe serwery oraz tych co potrzebują serwer tylko do tworzenia mapy, własnych plików.

Opublikowano

@up To może ja jeszcze coś dorzuce co powinno być powiedziane :D

Te lekkie pliki zawierają najpotrzebniejsze pliki, większość to tzw. "lightweight", nie powodują zbytniego obciążenia serwera przez małą zasobożerność.

Opublikowano

@up To może ja jeszcze coś dorzuce co powinno być powiedziane :D

Te lekkie pliki zawierają najpotrzebniejsze pliki, większość to tzw. "lightweight", nie powodują zbytniego obciążenia serwera przez małą zasobożerność.

no też prawda to jest tak bardziej ,,technicznie powiedziane" :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...