Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwerowe by BR3ND 1.7.10, SURVIVAL + GILDIE, Autorsko spolszczone pluginy + STRONA WWW!

BR3NDzik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

join: dolaczyl do gry!
leave: opuscil gre.
kick: zostal wyrzucony z serwera. [ +r ]
deathInFire: bawil sie zapalkami.
deathOnFire: bawil sie zapalkami.
deathLava: szukal swoich gaci w lawie.
deathInWall: plywal po alkoholu.
deathStarve: wydawal pieniadze na jabola.
deathCactus: wbil kaktusa w swe krocze.
deathFall: zapomnial, ze nie potrafi latac.
deathOutOfWorld: odlecial na haju.
deathGeneric: wypil za duzo spirytu.
deathExplosion: wybuchl.
deathMagic: zostal zabity przez magie.
deathEntity: zostal zabity przez +killer.
deathMobFormat: +killer
deathArrow: zostal zestrzelony przez +killer.
deathFireball: oberwal z kuli ognia od +killer.
deathThrown: was pummeled by +killer.
heroesMasterT: The Great
heroesMasterF: The Squire

GDZIE TO JEST ??

Opublikowano

to jak powie ktos jak usunac ten napis na poczatku wejscia na serwer "pliki zrobione przez Br3nd'a dla mpcforum.pl" ???

plugins\Essentials\motd.txt i tu zmieniasz :)

@BR3ND mam Pytanko ponieważ chce dodać komendę dla graczy /tpa ale gdy dodam wszystkie Permissions To się sypie i nie wiem dlaczego Może jakoś poradzisz na to i jeszcze mam pytanie jak dać komuś "Super Vip" przez /azrank ?

Czekam na Odpowiedź :) Pozdrawiam Dadley

Opublikowano

nawalone pluginow ktore tylko serwa laguja wiekszosc opcji ma essentials -.-

aha

join: dolaczyl do gry!

leave: opuscil gre.

kick: zostal wyrzucony z serwera. [ +r ]

deathInFire: bawil sie zapalkami.

deathOnFire: bawil sie zapalkami.

deathLava: szukal swoich gaci w lawie.

deathInWall: plywal po alkoholu.

deathStarve: wydawal pieniadze na jabola.

deathCactus: wbil kaktusa w swe krocze.

deathFall: zapomnial, ze nie potrafi latac.

deathOutOfWorld: odlecial na haju.

deathGeneric: wypil za duzo spirytu.

deathExplosion: wybuchl.

deathMagic: zostal zabity przez magie.

deathEntity: zostal zabity przez +killer.

deathMobFormat: +killer

deathArrow: zostal zestrzelony przez +killer.

deathFireball: oberwal z kuli ognia od +killer.

deathThrown: was pummeled by +killer.

heroesMasterT: The Great

heroesMasterF: The Squire

GDZIE TO JEST ??

Ale co? :O

@BR3ND mam Pytanko ponieważ chce dodać komendę dla graczy /tpa ale gdy dodam wszystkie Permissions To się sypie i nie wiem dlaczego Może jakoś poradzisz na to i jeszcze mam pytanie jak dać komuś "Super Vip" przez /azrank ?

Czekam na Odpowiedź :) Pozdrawiam Dadley

Musisz źle dodawać, spójrz czy nie ma żadnych czerwonych linijek oraz czy wszystko jest poprawnie ustawione. Co do /azrank to używaj tylko jak dajesz rangę na czas.

Opublikowano

@up nie spamuj.

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

@UP
mcedit i możesz przenieść i dobudować...

@Up

BR3ND się na to nie zgodzi bo sam się go o to pytałem . Więc nie masz na co liczyć ;p

zawsze warto spróbować

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

PokerFacePL, dnia 26 Kwie 2013 - 12:08, napisał:snapback.png

nawalone pluginow ktore tylko serwa laguja wiekszosc opcji ma essentials -.-

aha

'Aha' oznacza, że nareszcie się o tym dowiedziałeś od kogoś mądrzejszego czy przyjąłeś do wiadomości? AHA to zwrot typu ej czyli hmm... bardzo, bardzo wiejski i okazujacy pełna pogarde.

Zwracający uwage miał racje :) Powiedz mi na jakiego grzyba autosave, to jeden z najgłupsych pluginów jaki dodałes, gdyż powinnieneś wiedzieć, ze tą funkcje ustawia sie w pliku bukit.yml w stabndardzie.

Edit

Sciągnąłem ta paczke człowieku Ty nawet nie potrafisz permission zrobic ;)

permissions:
- iConomy.*
- essentials.*
- worldguard.*
- worldedit.*
- lwc.*
dajesz dostep do wszystkiego praktycznie, póżniej taki kidmoderator ma pelna kase i serwer za przeproszeniem rozdupcony ;d
Opublikowano

PokerFacePL, dnia 26 Kwie 2013 - 12:08, napisał:snapback.png

'Aha' oznacza, że nareszcie się o tym dowiedziałeś od kogoś mądrzejszego czy przyjąłeś do wiadomości? AHA to zwrot typu ej czyli hmm... bardzo, bardzo wiejski i okazujacy pełna pogarde.

Zwracający uwage miał racje :) Powiedz mi na jakiego grzyba autosave, to jeden z najgłupsych pluginów jaki dodałes, gdyż powinnieneś wiedzieć, ze tą funkcje ustawia sie w pliku bukit.yml w stabndardzie.

Edit

Sciągnąłem ta paczke człowieku Ty nawet nie potrafisz permission zrobic ;)

permissions:
- iConomy.*
- essentials.*
- worldguard.*
- worldedit.*
- lwc.*
dajesz dostep do wszystkiego praktycznie, póżniej taki kidmoderator ma pelna kase i serwer za przeproszeniem rozdupcony ;d

Gdzie ty widzisz AutoSave w mojej paczce? o.O To moja sprawa, że dajesz jakiemuś frajerowi rangę? Chłopie, zastanów się co piszesz.

Opublikowano

@up

używam tej paczki i też sądze że permissions jest zje***e... kidmod może dać sobie rangę Wlasciciel a Wlasciciel nie może zbanować gościa z niższą rangą

Opublikowano

@up

kidmod może dać sobie rangę Wlasciciel

W takim razie masz inne permissions, ponieważ teraz sprawdzałem i nie ma takiej możliwości.

Opublikowano

Nie moze dac sobie rangi bo nie ma dostepu do pex...

- iConomy.* caly dostep do ekonomi
- essentials.* caly dostep do essentials ban kick i co zywnie duszy sie spodoba
- worldguard.* dostep do kazdego regionu wraz z kazda komenda
- worldedit.* dostep do calego pluginu czyli np set 57 ;d
- lwc.* dostep do kazdej skrzynki

Gdzie ty widzisz AutoSave w mojej paczce? o.O To moja sprawa, że dajesz jakiemuś frajerowi rangę? Chłopie, zastanów się co piszesz.

Twoja? jestes debilem czy tylko udajesz? udostepniajac paczke rób ja jak trzeba, robisz to dla kogos nie dla siebie.

Nie uzywam Twojej paczki bo moge zrobic lepsza i przynajmniej skonfigurowana poprawnie co powinienes ty uczynic ja udostepniajac. Chyba nie sadzisz by kidmod ktory powinnien miec tylko funkcje mute kick miał dostep do wiekszosci pluginow na serwerze ;d

No fakt usunąłes autosave ale zostawiles openinv

Tutaj mozesz sie polechtac moja paczka techniczna lepsza od dns techpack ;)

http://techpack.pl/forum/index.php?/files/file/8-techpack-151-test-v15/

Moze sie czegos nauczysz :) na ta chwile mam juz prawie cala paczke gotowych plikow co jest ponad 100 modów by postawic serwer wystarczy sciagnac z minecraft.net orginalny plik minecraft i zmodowac forge, walnac pliki i gotowe

Opublikowano

W takim razie masz inne permissions, ponieważ teraz sprawdzałem i nie ma takiej możliwości.

mam permissions twoje ;) nic nie zmieniane jedynie usunąłem ci range Wlasciciela (ostatnia linijka)
Opublikowano

Kolega Br3nd mysli ze jak ma global moderatora to może wszystko.

Jesteś glupi szczeniak który daje zwalone pliki, osoby które to sciagaja nie potrafia zrobic permssion a Ty im wciskasz kit i jeden wielki shit i uważasz, że robisz coś dobrego.

Twoje pliki sa o kant dupy obic, niby sa najlepsze w Polsce.Hahahha.

Nie radze nikomu kto ma zdrowe zmysły tego używać.

Ktoś chce pliki z prawdziwego zdazenia zapraszam do kontaktu na xxx

Możesz mnie pocałować tym banem na 14 dni w trabke, napisałem Ci co myśle o Twoich plikach i puściłeś focha. Jestes żenujący i to co robisz debilne do kwadratu bo nie znasz się na czyms a udzielasz rad innym.

Porażka. Prawda Cie w oczy kole na sto-dwa :D

Potrafisz dać bana od to co umiesz chłopcze, zaprzestań biznesu w dawaniu plików!

Jestes tak obiektywny jak gówno w klozecie, moderatorem byc nie powinienes.

Opublikowano

Jesteś glupi szczeniak który daje zwalone pliki, osoby które to sciagaja nie potrafia zrobic permssion a Ty im wciskasz kit i jeden wielki shit i uważasz, że robisz coś dobrego.

Możesz mnie pocałować tym banem na 14 dni w trabke, napisałem Ci co myśle o Twoich plikach i puściłeś focha. Jestes żenujący i to co robisz debilne do kwadratu bo nie znasz się na czyms a udzielasz rad innym.

Potrafisz dać bana od to co umiesz chłopcze, zaprzestań biznesu w dawaniu plików!

zgodzę się

Opublikowano

Kolego to że br3nd ma global moda to prawda że może wszystko - jeśli łamie to regulamin forum mpc

Nikt ci nie każe ściągać jego plików - on robi tobie łaske że ci te pliki zrobił i nie objął ich prawami autorskimi a to że nie podoba ci sie permissions to nie jego ani moja wina.

Skoro jesteś taki super zajebisty to zrób własne pliki serwerowe zobaczymy kto będzie miał lepsze bo jak narazie najlepsze pliki serwerowe (na mpcforum) są właśnie od BR3NDA.

myślę że to na tyle ;) poczekajmy na wypowiedź BR3NDA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...