Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wspomnienia starych czasów z serwera POLAND

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z checia popatrzalbym sobie na screeny, jak cos macie, wrzucajcie :D

Hmm.. może Ty byś zrobił takiego priva z 2007r. POLAND :)

Kilka edycji żeby urozmaicić gre np. Boge przemalować na czerwono, dodać do niej jeszcze jakiś wbudowany bon np. 15% magia

dodać jakąś nową mape i gicio :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patrząc na te screeny przypomina się jak z kuzynem całymi dniami przesiadywaliśmy aby wbić glewię na +6

Stare dobre czasy MT2  <3

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ja pamiętam stare wojny jeszcze na monastyrze jak lvli nie było widać co niektórzy wchodzili w mnisiej do koła a później szybko zmieniali na smocze boga lub inne zbroje czy też nawet bronie :D to były czasy. Szkoda że stare czasy nie wrócą :c 

Opublikowano

Ja pamiętam stare wojny jeszcze na monastyrze jak lvli nie było widać co niektórzy wchodzili w mnisiej do koła a później szybko zmieniali na smocze boga lub inne zbroje czy też nawet bronie :D to były czasy. Szkoda że stare czasy nie wrócą :c

Taa:D albo latanie po m1 w tygrysiej na 60lv i wyzywanie do pvp 20lv :D

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

No niestety to juz nie wróci. Wedlug mnie to przez to, ze każdy wie na czym ta gra polega. Nawet teraz gdyby powstał ten star metin. Szybko by sie znudzil bo każdy wie, ze fms do 75 wystarcza a nie storczykowy czy krwawy. Tak samo ze skillami . Teraz bysny zaczęli i co? Znowu byśmy niw widzieli jak wziac skille? Metin sie zmienia wdg mnie zniszczył go is który kilka lat temu byl praktycznie pusty.

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

No niestety to juz nie wróci. Wedlug mnie to przez to, ze każdy wie na czym ta gra polega. Nawet teraz gdyby powstał ten star metin. Szybko by sie znudzil bo każdy wie, ze fms do 75 wystarcza a nie storczykowy czy krwawy. Tak samo ze skillami . Teraz bysny zaczęli i co? Znowu byśmy niw widzieli jak wziac skille? Metin sie zmienia wdg mnie zniszczył go is który kilka lat temu byl praktycznie pusty.

To ty chyba na pl nie grałeś jak is był pusty :D

Subiektywny ku.wa blok ciosu szma.o

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Jakoś tak wspomnienia wracają.. Dawno nie słuchałem tej muzyki, dźwięki na off i leci YT.

Jak się wsłucham to ukazuje mi się widok M1, pełno sklepów, postaci bez poziomu przy nazwie, gdzieś biegnący dziki pies, i co chwilę takie "Ahh, ehh..." jak atakuje ktoś wojownikiem.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jakoś tak wspomnienia wracają.. Dawno nie słuchałem tej muzyki, dźwięki na off i leci YT.

Jak się wsłucham to ukazuje mi się widok M1, pełno sklepów, postaci bez poziomu przy nazwie, gdzieś biegnący dziki pies, i co chwilę takie "Ahh, ehh..." jak atakuje ktoś wojownikiem.

Bambus zrób takiego priva lub coś na styl longju99 plz

Opublikowano

Taki serwer nie ma racji bytu. Przejechałem się już na Balmorze S2. Fakt faktem, firewall bardzo utrudnił mi życie, bo serwerownia prowadziła tzw, whiteliste i niektóre adresy trzeba było dopisywać ręcznie. Takich graczy potrafiło dziennie przychodzić po 20/30, a ile było takich osób, którzy nie wiedzieli, że trzeba to zgłosić i jak to zgłosić myśląc, że serwer nie działa. Jednak dalej to nie zmienia faktu, że po prostu nie utrzyma się już tego typu serwer gry.

Dla ciekawych jak to wyglądało kiedyś, zrzut z 2004-8-24 0:34:09. Tak kiedyś wyglądał ekwipunek. Oldschool w ch*j, jedna strona eq i to jeszcze 8x5, mniejsza od dzisiejszych, a te sloty.. Rozp*erdol.  Trzy poty na krzyż i te buty jak zawsze obrócone w drugą stronę. 

0349.jpg

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Taki serwer nie ma racji bytu. Przejechałem się już na Balmorze S2. Fakt faktem, firewall bardzo utrudnił mi życie, bo serwerownia prowadziła tzw, whiteliste i niektóre adresy trzeba było dopisywać ręcznie. Takich graczy potrafiło dziennie przychodzić po 20/30, a ile było takich osób, którzy nie wiedzieli, że trzeba to zgłosić i jak to zgłosić myśląc, że serwer nie działa. Jednak dalej to nie zmienia faktu, że po prostu nie utrzyma się już tego typu serwer gry.

Dla ciekawych jak to wyglądało kiedyś, zrzut z 2004-8-24 0:34:09. Tak kiedyś wyglądał ekwipunek. Oldschool w ch*j, jedna strona eq i to jeszcze 8x5, mniejsza od dzisiejszych, a te sloty.. Rozp*erdol.  Trzy poty na krzyż i te buty jak zawsze obrócone w drugą stronę. 

0349.jpg

Myślę, Bambusku, że serwer typu anime lub longju by się utrzymał. Wielu osobą brakuję takiego oldschool'a. Tylko nie mógł byś mieć w Teamie FuBu itp.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla ciekawych jak to wyglądało kiedyś, zrzut z 2004-8-24 0:34:09. Tak kiedyś wyglądał ekwipunek. Oldschool w ch*j, jedna strona eq i to jeszcze 8x5, mniejsza od dzisiejszych, a te sloty.. Rozp*erdol. Trzy poty na krzyż i te buty jak zawsze obrócone w drugą stronę.

0349.jpg

Masz może więcej tych ss? :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pomyśleć, że zaczynałem wtedy chodzić do podstawówki a teraz już w połowie technikum jestem i nadal gram w tą grę :D  Przerwy, przerwami ale taki klimacik ma tylko Metin <3

Elooo Metinowe Świry!

Zapraszam na mój kanał na YouTube: KONDZIAU

Nagrywam serię z prywatnych serwerów metin2 :)

Opublikowano

Pamiętam jak będąc w podstawówce znalazłem swój pierwszy prywatny serwer. Bawiło się wówczas podczas rejestracji chińskimi znaczkami aby się tylko zarejestrować. Kiedy zobaczyłem itemy +9 u handlarzy to tydzień non stop nie mogłem się przyzwyczaić, że jak to,że to moje? haha

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...