Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wspomnienia starych czasów z serwera POLAND

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upadek tego pięknego zaczęło się wraz z tworzeniem priv.Szkoda tych wspomnień

Tylko że POLAND był przed privami;d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to może teraz ja się wypowiem.

ehhh.... pamiętam moją pierwszą postać była to ninja archer, grałem wtedy z tatą, obaj byliśmy na misji z kwiatkami ( pierwszy biolog) jak juz droplem te kwiatki to taki watafak co mam z nim zrobić, no ale dobra skapłem się ze musze je oddać, oddalem je i wbił mi sie 5lv i moglem sobie wybrać skille oczywiscie wszystkie po rowno xD. mialem te skille ale ja nawet niewiedzialem co to jest jak tego sie uzywa to bylo piekne.

moja droga postac to byla sura wp wszystkie skille po rowno eq +4 i expienie do 41 w m1

az plakac sie chce

Opublikowano

Hehe, ja pamiętam jak byłem Wojem Body, i spotkałem w M1 typa, który był mental i myślałem że on ma jakiś 80 lvl i ma takie zajebiste skille xD Dopiero po jakimś tygodniu dowiedziałem się, że to inna profesja ;_;.

No fajnie było, każdy by zagrał na takim privie, lecz on też by się przekształcił w coś takiego, no bo gracze go tworzą, ceny by rosły, wszystko by ewoluowało w to co mamy dzisiaj. Ceny byłyby takie jak na pl, bo kto pamięta, że aura warta była 100k a nie 20kk (nie wiem czy tyle chodzi, ale to przykład) ?

Było, nigdy nie wróci, trzeba się przyzwyczaić i tylko wspominać :)

fb.com/myrodj

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

+ poleciał za Fotki

to były czasy ja wtedy chyba 10 lvl wbiłem ;d

wgl nie rozumiałem tej gry no ale jakoś poszło

chciał bym sobie zagrać na takim serwie jak POLAND : )

( kto by nie chciał ) :D

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

+ poleciał za Fotki

to były czasy ja wtedy chyba 10 lvl wbiłem ;d

wgl nie rozumiałem tej gry no ale jakoś poszło

chciał bym sobie zagrać na takim serwie jak POLAND : )

( kto by nie chciał ) :D

A kto by nie chciał;d

60% osób nie widziała jak w skille iśc

wszędzie sie szło z ekipą (boss małp) itp

stare bonusu max pz 800 czy 900 już nie pamietam

ceny:) marmur poli 50k,rib +0 200k to było cos:d

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Ale te czasy nie wrócą ;d teraz 99 % graczy wie co chce w grze, wszyscy wiedzą jakie skille dawać, wiedzą jakie eq na poszczególne mapy i tak dalej :) Wtedy nawet nikt nie wiedział, że jest coś takiego jak DROP HACK :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Łezka się kręci i to nawet dwie. Staty i skille po równo to chyba każdy przerabiał, podjara pierwszym fmsem i nabieranie sie na klonowanie itemków :> Te chwile się nigdy, ale to się nigdy nie powtórzą, nawet jakby powstał serwer podobny do POLAND (z czego bym sie niezmiernie cieszył) znajdą się hacki i każdy wie co sie z czym je.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Łezka się kręci i to nawet dwie. Staty i skille po równo to chyba każdy przerabiał, podjara pierwszym fmsem i nabieranie sie na klonowanie itemków :> Te chwile się nigdy, ale to się nigdy nie powtórzą, nawet jakby powstał serwer podobny do POLAND (z czego bym sie niezmiernie cieszył) znajdą się hacki i każdy wie co sie z czym je.

Nowa gra przyszła to zawsze na początku nikt nie wie nic... No i nie było milionów forów o metinie, żeby się spytać gdzie expić/dropić, jedynie pozostały rady od "tych lepszych"... ;)

Opublikowano

Było fajnie i koniec nic nie trwa wiecznie,dziś zostało na pl'u jedynie strzępy prawdziwej gry mt2 bo privy to jedno wielkie zero,generalnie ducha gry zabili ludzie którzy w pazerny sposób chcieli zarobić no i zarobili ale i też sami zarżneli kure znoszącą złote jaja i dziś juz pluja sobie w brodę.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Arcymistrz
Opublikowano

Pamiętam tą stronkę starą, gdzie był taki sweet'aśny komixxy jak grać w mt2 ;D, jak zarabiałem na medalach za 90k (trochę później), jak nie wiedziałem jak używać skilli, przez co myślałem, że szaman musi mi dać pomoc smoka, żebym mógł używać skilli XDDD. Mało botów, eq +9 to zdjęcia trzeba było robić bo dafuq is dat. Stare dobre czasy ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

hah Pamiętam jak zaczynałem ninja grac na na Bo się Lurowało wtedy nawet nie wiedziałem co to znaczy jak ludzie pisali "szukamy lura na bo ch np.1" a teraz ludzie sami z bufem spota biorą ale można powspominać stare dobre czasy

Opublikowano

hah Pamiętam jak zaczynałem ninja grac na na Bo się Lurowało wtedy nawet nie wiedziałem co to znaczy jak ludzie pisali "szukamy lura na bo ch np.1" a teraz ludzie sami z bufem spota biorą ale można powspominać stare dobre czasy

No kiedyś bez eq z hp ludzie expili w PT po 5 osób i lur... A teraz? Każdy Solo + buff i pelerynki... :(

Opublikowano

Heh ja zacząłem grac z kumplem w priv pierw pamiętam jak wieczorem szukaliśmy itp to daliśmy se spokój a kumpel rano mnie budzi ze ma priva ściągało się clienta 1h.70 lvl na start stal + złodziej w tedy było wtf!? albo jak na pl się na bo chodziło w eq +4 i trzeba było po 1 grupce w pt . Kiedyś to było fajnie teraz priv i pl to syf. jakieś nowe ulepszacze perły bryłki syrki chu* wie co jeszcze będzie.albo jak się zaczęło grac to z reki się było bo nie wiedziało się jak założyć mieczyk i po 20 min się kapnąłem :D tera yangi na allegro waithacki dmg hacki... tych czasów się nie zapomni.

Opublikowano

Pamiętam jak powstał Feniks i ja bijący 30lvl 4miesiące, skille rozdane w każdym po około 6, kupiłem za swój majątek 700k Garnitur i sprzedałem go za 1,4kk.

Co to było! Dwa razy tyle pieniedzy! Riba+7 kupilem sr 27 za 800k

ohhh :{ łezki ;[

Opublikowano

Stary, przypomniałeś mi kawał życia tymi ss'ami aż Mi się ciepło na sercu zrobiło.. kiedyś to była gra, chodziło się z ekipą łowić, żeby nudno nie było. Każdy wojskowe eq (+4/6) a teraz już prawie każdy ma śmierty/tygry/smocze wszystko +9.. Każdy ma 2k hp 5b we wszystkim, kiedyś np lwia broja +4 800 pż (wtedy max) to była fortuna..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...