Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wspomnienia starych czasów z serwera POLAND

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może MPC Team zrobi taki serwer metka ? xD

Nazwali by go Metin 2007 albo MetinPC, mówię wam ale by grało ludzi.

Ja mogę się pobawić ale nie sam <_<

Jak znajdę hosting + osoby z MPC to możemy walnąć serwer.

nie warto, teraz ludzie nie doceniają trudniejszych serwerów. wolą inne funy...

@Keisus

hmmm, raczej grać nie umieją, allegro + full is i mają...

To były czasy =P

Kolega mnie wciągną... ehh.

Teraz to sama :dzieciarnia, chamstwo i noobstwo, aż odpycha. Po prostu zrobił się syf

Pisanie Emulatora Pod nes'a w c++

musiał znać strukturę nes'a ^^

Opublikowano

JAk mi kumpel pierwszy raz pokazał metka to expił na psach. I ja wtedy myslałem, że jest taki zajebisty az sam zaczałem grać pamietam, że do 27 lvl expiłem na niedźwiedziach w m1 xDD

1365339323-U58387.png

By Valky <3

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh... Ile ja bym dał za takiego metka. Te czasy gdy topowy gracz miał 97 lvl, gdy było parę serwerów, gdy jarałem się każdym dropniętym itemem. Pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem metina, jestem sobie u kolegi i on odpala metka. Włącza swojego szamana 20+lvl i zaczyna łazić po m1. Ja mu na to "Wyłącz to gówno", dał mi chwile pograć i przez to siedzę w tym do dzisiaj, oczywiście z przerwami.

Opublikowano

Hahahah, beka z tych ss.

Sam pamiętam jak kolega pokazał mi metka i jeździł na koniu na bilecie jazdy konnej, mówił żebyśmy poszli do m2, a ja do niego czy mnie podwiezie, hahaha.

albo jak na bo zbierałem dzwonki i inne, żeby na poty było. PT na bo, pt na pustyni. pt w v1 na 2 spocie.

eq +4, pamiętam jak 57 lvl miałem i mentalem byłem, siilne m2 i lans na BO, że sam spota ogarniam i mam 2 lury.

zawsze mi riba palił na 5. hahaha

Opublikowano

Wyrzuć fms to Ci go do +9 zrobię <3

Rozdawanie skilli po równo i takie tam ;)

Stare dobre czasy, na samym początku gry 8-śmio osobowe pt, nie to co teraz ;)

Opublikowano

a pamiętacie mit o Kamieniu Metin? "czy umre jak na mnie spadnie metin?" ;)

Ta:D

wiele było mitów

Ja to pamietam jak w m2 było multum sklepów

DODANE V5 z feniksa

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Wszystko było by fajnie gdyby nie te "kozaki" 80+ Ktorzy nawet nie odpisza. Teraz to nawet sie nie pobic z leszczami bo przyjdzie kolega 80lvl i zabije ;c

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tak mówicie, że kiedyś było lepiej, teraz te allegro wszystko zepsuło.

Ale zapominacie o jednej ważnej rzeczy, że to my to wszystko zepsuliśmy,

my zje*aliśmy tego pięknego metina, też lubię sobie powspominać, ale bez przesady...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

takie pytanko: czy to prawda, że był kiedyś skill "Kowalstwo" i jak się go rozwinęło na P to wszystko właziło 100% ulepszania? :) jakieś ss?

ja osobiście zacząłem grać jak już był Onyks. Ale lamiłem :D ale nawet postać pierwsza się zachowała B)

57199140501148694665.png

Opublikowano

takie pytanko: czy to prawda, że był kiedyś skill "Kowalstwo" i jak się go rozwinęło na P to wszystko właziło 100% ulepszania? :) jakieś ss?

ja osobiście zacząłem grać jak już był Onyks. Ale lamiłem :D ale nawet postać pierwsza się zachowała B)

Nie było przynajmniej ja nie pamiętam

Poszukaj na forum pl tam są pogromcy mitów :D

http://board.metin2.pl/board493-metin2/board833-porozmawiajmy-o-metin2/1614017-pogromcy-mit%C3%B3w/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Oj tak aż uśmiech pojawia się na twarzy :) Człowiek biegał w eq +4 i podjarę łapał jak rozwalił kogoś na PvP :D nie było wyzwisk ludzi od noobów itp. bicie metka zazdry w 5 osób :D to były czasy!! :D

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Hehe pamiętam jak wędka była o 7 lvl'a, miałem wtedy wędkę +4 to koledzy na osiedlu uznawali mnie za speca od ryb haha to było coś :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Ja zacząłem od 2008r. bo niechcący kliknąłem reklamę metina na youtube. Piękne czasy kiedy to :

-Expiło się w full pt na :

a ) psach

b ) zaprzysach

c ) dzikusach

-Bało się ulepszyć eq na więcej niż +4/6

-Skille rozdawało się równo

-Statystyki rozdawało się równo/byle jak

-Kłamało się, że jak metin na ciebie spadnie to umierasz ^^

-Były stare ceny

-Kradło się yangi z ziemi lub też eq, aby mieć na poty

-Kiedy dla mnie strach to był ulepszony duszek

-Kiedy nie wiedziało się, który instruktor uczy skilli bodego, a który mentala

-Pytało się czy większy lvl podexpi

-Pytało się czy szaman pobuffuje

-Pytało się czy ninja poluruje

-Kiedy ktoś miał 10kk to był koxem

-Expienie w m2 do 35+lvl

-Kiedy były fajne eventy

-Kiedy było mało cheaterów

I teraz coś ode mnie - expiłem ROK, aby wbić 38lvl ^^ i mnie zbanowali -.-

Dobra chyba dużo wypisałem... aż mi się łezka w oku zakręciła...

Opublikowano

Dzięki za te ss'y bo u mnie się już nic nie zachowało a tak przypomnę sobie stare dobre czasy... ;)

Oczywiście to co wymienione zostało jest piękne ale dodam coś jeszcze od siebie... Pamiętam jak pewnego dnia(chyba z 2 lata od startu PLa) wchodzę na Metka a tam w m1 jakieś dziwne "krzesełka" stoją... Wszystkich znajomych, którzy grali ze mną od razu musiałem powiadomić i nikt mi nie wierzył, że to są nowe sklepy... :D

A do tych starych czasów to jarało się tym jak ktoś miał skill na G... Normalnie bogiem był... Nie wiem jak inni ale ja zawsze do tych koksów podchodziłem i ss'a sobie robiłem :P

No i oczywiście łapanie wszystkiego co spadło, aby na potki było...

No i zapomniałbym jak gdzieś znalazłem z kumplem w necie Cheat Engine i cieszyliśmy się z sh i iluzji "itemków GMa" :D

Ciągle to "no i" ale tego nie da się inaczej opisać... Jak nikt nie wiedział co ile warte i sprzedawało się ku aury za "grosze" albo wymieniało się za potrzebne itemki...

Co do sklepów w m2... To było coś... Jak były potrzebne ulepszacze typu flaga, kk, czy uniformy to spokojnie się tam znalazło...

Chodzenie do DT tylko po to żeby tylko zobaczyć co tam jest, że można wejść dopiero od 40 poziomu... ;)

Aaaa i zapomniałbym... To uczucie gdy dropnął mi Miecz Pełni Księżyca... Podniosłem go bo mówię opylę go na potki a po chwili wielki napad radości bo zobaczyłem, że to ten FMS, którym wszyscy się tak jarają... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...