Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Wspomnienia starych czasów z serwera POLAND

Marcuśny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja miałem chyba tylko jeden poważniejszy fail w tej grze. Przez 3 lata pracowałem na swoje konto, pewnego dnia rano wchodzę i patrzę - nie ma ekwipunku. Ktoś mi się wkradł na konto i zarobił na mnie jakieś 3000 zł. Teraz te itemy ma prawie każdy, ale jakoś w 2010 roku, np. Sokola+9 z NNO była warta kilkaset złotych. ;-)

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajne były początki wtedy. Gdy expiłeś na BO musiałeś czekać aż jakaś grupa będzie wolna, lub gdy miałeś gildię to expiłeś. Fajne było to jak padałeś pytałeś " wstawać " ? gdzie widziałeś odpowiedzi " poje** expa Ci zabierze ! " - no tak 15min w plecy, ,a jednak zaryzykuje ! :D

Było cudownie, teraz na PL nie warto grać i taka jest prawda :)

sygnaturabyy.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Aktualizacja wygasłych grafik

pamietam jak expilem cale dnie na BO w 7 osobym PT:)

A kto nie pamięta? 2-3 lury, buff i sie expiło igłą +5 lub toporkiem+7 :P

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy aż się łezka w oku kręci.. Mógłbym tu wypisywać jaki teraz jest burdel ale wydaje mi się że każdy to wiem.

Oj ile ja bym oddał za odżywienie takiego Pl'a :c .

bez gif

Opublikowano

Grałem w tedy eq +4/5 skille rozdane równo mialem wtedy 30 ktorys lv staty wszystkie tez po rowno ahh starcze czasy, z chęcią wróciłbym do takiego metka, a nie jak teraz - pierwszy lepszy w stalce +9, kiedyś jak widziałem typa w stalce to pytałem co to za pajęczyny na ramieniach ^^

Opublikowano

Takie czasy juz nie wroca... kazdy teraz umie expic,robic eq zna prawie wszyhstkie aspekty tej gry wiec tamte czasy sa juz przeszloscia.

Opublikowano

Takie czasy juz nie wroca... kazdy teraz umie expic,robic eq zna prawie wszyhstkie aspekty tej gry wiec tamte czasy sa juz przeszloscia.

Tak masz racje teraz każdy wie o co chodzi w tej grze i jak grac, a nawet jeśli nie wie to jest milion poradników.

Kiedyś jak poradników nie było sprawdzało sie skille, staty, eq na własnej skórze na czym to wszystko polega, a teraz...

Ale powspominać zawsze można

1354749589-U576612.jpg

By miko213

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę dodać jeszcze takie screeny, znalazłem na kompie. Data ich to 2009-08-04 : )

0804111113.jpg

0804111100.jpg

0804111102.jpg

0804111105.jpg

0804111110.jpg

0804111107.jpg

To było moje hardkorowe eq, wiosło było +8 3x+2 (spalone u kowala w m1 na +9), wtedy bodajże nie było itemków 2k HP konto mi niestety ukradli

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Wtedy było świetnie. Ale każda gra się nudzi w metinie każda tajemnica odkryta.Gra niema sensu wiedząc co i jak ? ;/ Choć niektóre rzeczy są naprawde ciekawe . Hymm szkoda że na pl;u nie wprowadzają nowych map itd. Teraz wprowadzili mapy to ta nowa broń kosztuje tyle co dobry fms+9 ;/

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

O kurde ;/ stare dobre czasy expienie na bo w 8 , solo o spot , majac 60 lv ubierales eq na 30 lv i brales pvp z mniejszym lvlem ^^ ( nie bylo widac lvla.. ) , bug z yangami w handlu , riby po 200k , rozdawanie skili po rowno (malo kto wiedzial jak to rozdac ) , pamietam jak wbilem riba na +6 i wlozylem kd +0 , bylem taki podjarany ze masaqra ^^ a teraz? szkoda gadać .. Stary metin nie wróci , wszyscy chyba musieliby sie cofnąć do 2006.. bo teraz to juz kazdy ogarnia co i jak :)

Temat na prawde super .. Pozdrawiam wszystkich starych graczy =)

Opublikowano

Jedyny screen, który mi się zachował - widać legendarną gildię CHAOS :P

@xxBobxx 2009r i Feniks? Bujać to las, nie nas

lzkq.png

Opublikowano

ach te czasy, gdzie robiło się postacie rozkładając skille byle jak ;D a potem od nowa postać, żeby znów mieć dobrze ułożone umiejętności i statystyki..

poznawanie nowych ludzi (szczególnie z Squadron'u i Exille) to były czasy ;) szkoda, że później na 99 lvl zrobiło się nudno osiągając wszystko ;/

• 1 rok później...
Opublikowano

z checia popatrzalbym sobie na screeny, jak cos macie, wrzucajcie :D

poszukam i wrzuce :P

To co zostało wrzuciłem niestety większość wygasła

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Dzięki za ss'y. :)

Też grałem od tych czasów, aż do czasów botów. 

Ano niestety, pojawiły się boty, yang na allegro i każdy miał co chciał, a wcześniej.. pamietam jak się pvp robiło na 20lv z tygrą +6 :D

tutaj jakaś galerie znalazlem ;)

https://www.flickr.com/photos/28207091@N07/sets/72157606196690364/show/with/2630860077/

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...