Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgl po co ta ankieta kto rzucił takie propozycje?? ja chcę do czegoś dojść a nie iść na łatwizne

jak rip/smierc w is będzie to chyba lepiej drop 75broni dac tez do groty na jakims malym procencie. znieweluje to roznice miedzy is'owcami a zwyklymi graczami.

ogolnie bez tych pieczeci z isu i dropie tylko z ripa/ww fajnie na dt/ww chodziło. Tak to bron tylko z tych dwoch bossów, dojscie do nich jest dlugie i zwykle mała szansa a tu jest w is.

jak rip/smierc w is będzie to chyba lepiej drop 75broni dac tez do groty na jakims malym procencie. znieweluje to roznice miedzy is'owcami a zwyklymi graczami.

ogolnie bez tych pieczeci z isu i dropie tylko z ripa/ww fajnie na dt/ww chodziło. Tak to bron tylko z tych dwoch bossów, dojscie do nich jest dlugie i zwykle mała szansa a tu jest w is.

Zawsze jest opcja usunięcia z isa takiego typu itemek a zastąpienie bonusami ...

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tylko ja wpisuje ciagle bledne passy na stronce? sprawdzałem ustawienie klawy, przed 15 minutami robilem konto

Opublikowano

Jakis luncher bedzie??

Będzie launcher i autopatcher ale później

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

To tak wszystko okej pobrałem clienta i działa mi ale czemu reje nie działa do stronki jak wchodze na http://www.vaneris.pl/index.php to klikam złoż konto wszystko wpisuje akceptuje regulamin ale jak klikam okej to mi nic nie wyskakuje ? Powie mi ktoś o co z tym chodzi ?

Przed chwilą założyłem konto bez problemów

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Mam nadzieje że serwer wystartuje bez żadnych opóźnień bo już się nie mogę doczekać ;d A co do konta teraz bez problemu zrobiłem

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

To,że HS blokuje BS'a.

hahahaah

rosemary za ile trute kupie od Ciebie ?

Opublikowano

zrobcie start serwa w godzinach wczesniejszych ... bo o 19 to sporo dziaciakow ze sql wroci i nie bedzie sie dalo grac ;/

a taki gimbus jak ty do szkoly nie pojdzie i bedzie gral w metina

Opublikowano

Cześć, może ja sie coś wypowiem na temat tego serwera.

a wiec, czekam na ten serwer od soboty, i przesiadywalem z kolegami calymi dniami na tsie aby zbierac ludzi do gildi itp [ mniejsza z tym ]

ale jak zobaczyłem is to troche mi mina nieco upadla, bo jak na kazdym serwerze ( Kazdym ), chodzi mi teraz o te wierzchowce, praktycznie kazdy bedzie mial jakiegos wierzchowca z isu - 10zl - kazdy z jeden wierzchowcow.

nie przesada? , powiedzmy sobie szczerze ze kazdy go bedzie miał !

Pytanie do Administracji - czy wierzchowce beda dropic z metkow?, np. red las lub no nie wiem at2?

pussq.png

. Pussible .

'' Mówie to do siebie,

codziennie, będzie lepiej . ''

Opublikowano

Truta tyllko i wyłącznie z ripa i śmierci !!!

Dzieci 4funów - wypad !

Haha 4fun... Nawet na 4funach nie dropia w grocie.. Tylko na nielicznych serwerach... Na PL też dropia i nikt nie zażeka ... Dajcie tylko maly % na drop...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...