Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli poziom gry nie będzie łatwy a yangi będą miały znaczenie to zostaje u Was do końca ; ) Bo naprawdę miło się zapowiadacie. Szczególnie ważne i bardzo trafne jest kontakt z np GM'em podczas gry.

Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością ; )

Ps. Już zarejestrowany : D

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spokojnie, download jeszcze tam nie dziala, wszystkie konta gdy udostępnimy stronę oficjalnie, zostaną usunięte..

Opublikowano

Multikonto pro elo elo Honorka, zazdrość zżera i nie ma gdzie spamić.. Raporcik :*

Dla graczy: 178.217.185.111 zapraszam na TeamSpeak!

Opublikowano

Próbowali ale nie potrafią bo mają zjebane zabezpieczenia :>

Reminisce ;> a reczej Pani Tenshi Dalej płaczesz po tym jak Shisha zrobił o Tobie filmik ? ;-) i wrzucił go na Yt ? ;> jeszcze wczoraj mi płakałaś że nie masz szans żebyś wróciła na ich serwer a teraz tu mi płaczesz i wypowiadasz się ? wiedziałem że jesteś dwulicową osobą ale nie że aż do takiego stopnia ;>

Opublikowano

Próbowali ale nie potrafią bo mają zjebane zabezpieczenia :>

Reminisce ;> a reczej Pani Tenshi Dalej płaczesz po tym jak Shisha zrobił o Tobie filmik ? ;-) i wrzucił go na Yt ? ;> jeszcze wczoraj mi płakałaś że nie masz szans żebyś wróciła na ich serwer a teraz tu mi płaczesz i wypowiadasz się ? wiedziałem że jesteś dwulicową osobą ale nie że aż do takiego stopnia ;>

*facepalm x666*

1. No dawaj, jeszcze opowiedz tu swoje życie prywatne w zapowiedzi : D

2. Nie płakałam, tylko stwierdziłam iż nie mam szans na powrót do nich - chociaż sama to wywnioskowałam po wypowiedzi Vanili na forum Mex/Van.

3. Nie płaczę, a wypowiadam się dlatego iż mam takie prawo. W przeciwieństwie do Ciebie, nie irytuje większości ludzi swoją osobą [postami tutaj].

4. A ja się dowiedziałam, że mam jednorożca w pokoju i jestem smokiem - fajnie prawda? :3

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

A ja się Dowiedziałem że jesteś zwykłą "..." Nie będę Cie określał bo brak mi słów na Ciebie ;> Jeśli tak bardzo chcesz mogę dać tu co pisałaś o Rangosie ;*

Dwulicowość to choroba? czy może taki człowiek już się rodzi?

Co do Jednorożca i smoka możliwe że masz tylko jest to wytwór twojej wyobrazni którą masz bardzo rozwiniętą od czytania bajek ;> i baśni fantastycznych

Opublikowano

Ten client na stronce dobry w koncu jest czy nie?? ;d

Nie, administracja wrzuci tutaj [znaczy link poda] :3

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Proszę nie komentować uwag użytkownika: Rangosik, jest to jego kolejne multikonto i nawet nie ma sensu czytać tego, co owy użytkownik pisze.

Zapraszamy na teamspeak! 178.217.185.111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...