Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drop ze szkaty ripa/nieb.śmierci: ile jest % że wyleci truta ;x. ?

PS: Rangos ogarnij skrzynke na mpc bo masz full i nie moge do cb napsiać. ; ]

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko wszystko wiedzący o Rangosie gościu. ; ] 

Tak się składa że u Rangosa spędziłem na Mexili 1 miesiąc ponad co było 1 wielkim błędem :> to wiem o nim to i owo bo żalił mi się na gg i nawet byłem w teamie Arkanty , jak i Mexili .. to o przekrętach Camerona , itemam z Navi , sprzedaży SM wiem.

Opublikowano

Po pierwsze nie Rangosa tylko Reagona a upadł dla tego że był to pierwszy serwer i mieli zjebanego technika który sprzedawał eq za PLN , więc myślę że Administracja Veneris nie popełni tego samego błędu i serwer postoi troszkę czasu

PO 2 nie Reagona tylko Rangosa wszędzie ma taki sam nick na wszystkich swoich serwerach i 1 z jego Techników byłem ja i Vanabbe który Rangosowi wyczyścił Navicat , konta przez co serwer upadł i wystartował kolejny pod nazwą MexiliaMT2

Na którym Technikiem jest Cameron

Opublikowano

Spoko wszystko wiedzący o Rangosie gościu. ; ] 

Tak się składa że u Rangosa spędziłem na Mexili 1 miesiąc ponad co było 1 wielkim błędem :> to wiem o nim to i owo bo żalił mi się na gg i nawet byłem w teamie Arkanty , jak i Mexili .. to o przekrętach Camerona , itemam z Navi , sprzedaży SM wiem.

Wiesz ile mnie to odchodzi ??? i pewnie inny graczy tyle że sobie to druknę i walne obok toalety na w razie jak by zabrakło papieru bo tyle właśnie to ludzi obchodzi ..

Mam to jednym słowem głęboko każdy tu jest bo czeka na Info o serwerze a nie użalanie się ...

Edit1//

Ogarnij się w końcu bo zamkną prezke, a nie dalej spamujecie o tym co było (jeśli jest to w ogóle prawdą ...) Teraz to Teraz nie podoba się Team nie graj i już a nie tworzysz spam w prezece.....

Opublikowano

Czy team będzie odpisywał na wiadomości w sprawie serwera? Bo nie chciałbym żeby był taki żałosny team jak na Nexanity czy rivendel ;D

Na nexanity napisałem do jakiegoś admina w sprawie gry to odpisał mi "czego?" (test bety)

Opublikowano

Każdy po kolei zachęca mnie do gry tutaj, więc co tutaj dużo mówić, zagram.

Mam nadzieję iż serwer będzie doskonale przygotowany podobnie jak Mexilia.

Życzę powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

mam pytanie mozecie zrobic launchera?

Spokojnie, podamy go.

Będzie można mieć tylko 1 konto?

Oczywiście, że można mieć więcej.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Launcher zostanie przygotowany, mam nadzieję że damy radę jeszcze dziś, jak na razie client do pobrania!

http://mexilia.pl/Vaneris.rar

Strona serwera:

vaneris.pl/index.php

Opublikowano

Teraz się każdy będzie jarał, bo ktoś napisął na refresh "f5" ...

Na TS jest ograniczona ilość kanałów czy możecie założyć ile możecie ? Tak patrzę już chyba z 17 gildii ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...