Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam pytanie. Obilo mi sie cos o uszy ze bronie na 75lvl sa w is, a ja ich nie widzie ... Mozliwe ze zle uslyszalem. Weż wytlumacz ktos. Prosze ;D

tylko RIP / NIEB SMIERC
  • Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może zróbcie ankiete czy usunać zwoje tych lepszych bosów typu : Śmierci, Generała Yonghan, Lodowej Wiedżmy i Ripa.

Przywołanie bosa to prawie tak jak by szkaty tych bossow w IS były bo co to za problem go ubic jak nie samemu to zawsze jakis kolega pomoze.

Po za tym tak jak pisałem - Fryz z IS 20% na potwory + Toga z IS 35% na Potwory + Dzik z IS 30% na potwory i ludzie z IS bedą rzadzić juz po 2 dniach bedą truty...

Jestem ZA. Ankieta by sie przydala, te rzeczy sa zbedne serwer i bez tego sie utrzyma a to tylko odpycha od serwera

EthanaEU2.png

Opublikowano

Start zaplanowany na godzine 20 ? czy która ,

Start 19-20

Zmien sygnature

Veneris to Serwer z tego co slyszalem Tibii, jesli juz to chodzi o Vaneris

Gram pod nickiem:

cooltext702950524.png

Opublikowano

Nie posiadamy broni, ani zbroi (nie licząc TRZECH tog, które dają tylko bonus na potwory), jeżeli byśmy byli pod IS to dalibyśmy wszystkie możliwe zbroje oraz bronie. Pamiętajcie, że za coś serwer trzeba utrzymać...

Opublikowano

Nie posiadamy broni, ani zbroi (nie licząc TRZECH tog, które dają tylko bonus na potwory), jeżeli byśmy byli pod IS to dalibyśmy wszystkie możliwe zbroje oraz bronie. Pamiętajcie, że za coś serwer trzeba utrzymać...

Pamiętaj o tym że dobra, chuj nie zmienisz tego odejdzie powiedzmy 50graczy. ale tych dobrych graczy którzy mogliby być w topce i kupować rzeczy z is'u od isowców, pamiętaj jak zabraknie Ci dobrych graczy to isowcy nie będą kupować w isie bo nie będzie miał kto kupować. Nie wiem czy ktoś rozumie, bo przeczytałem to co napisałem i

emvideo-youtube-w1n8oPec1as_0.jpg

już tak nie przesadzaj tyle itemków fryzur, wierzchowców jakiś ulepszeń koni utrzymasz + zarobisz, dodaj oleje nazwy jeszcze ze 30 zl i już masz kolejny zysk.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Jakos jak kilku graczy napisalo ze wola bronie 75 only riper i smierc to tak zostalo a jak teraz prawie kazdy chce zebyscie usuneli te zwoje przywolania lepszych bossów to masz to w dupie bez kitu nie pod IS ...

Opublikowano

Czy ktokolwiek powiedział, że mam to w dupie? Nie, ale nie wymagaj ode mnie działania po 10 minutach od ogłoszenia problemu.

Btw. Przywołania lepszych bossów zostały usunięte.

Opublikowano

ne wiem czy nikt nie zauwazyl ale na mpc nie mozna chyba podawac linkow do innych for a tu w zapowiedzi link jest podany

xbjr.png

Opublikowano

Serwer zapowiada sie bardzo fajnie ale mam pytanie SOry niedoczytalem ale czy serwer jest on ? bo pisze na stronie ze clienta mozna pobrac zarejestrowac sie mozna mial byc start dzisiaj i pisze ze 0 osob online a max osob online bylo 1 wiec o co chodzi ? chcialem sie spytac o to poniewaz niewiem czy pobierac plis o odp.

Opublikowano

Lipa te miksturki 10% ludzi w Is , na h*j to wogóle !!! I TE BADZIEWNE FRYZURY Z IS... ONE SA TAK OCHYDNE ZE SIE ZYGAC CHCE !!!

Opublikowano

Nefri, nie każdemu się musi podobać, nie jesteśmy ideałami żeby móc wszystkim dogodzić i pogodzić zdanie każdego...

Opublikowano

Lipa te miksturki 10% ludzi w Is , na h*j to wogóle !!! I TE BADZIEWNE FRYZURY Z IS... ONE SA TAK OCHYDNE ZE SIE ZYGAC CHCE !!!

Z miksturkami się zgodze .

Ale fryzurki są teraz na prawie każdym privie , mogą zostać .

Opublikowano

Dobra, skoro usuneliście to nie mam się do czego przypierdalać.

Czekam na te ceny itemów w is'ie.

Ja-pierdole.jpg

Chyba Cie pojebało ... Moze odrazu dajmy max lv i eq ...

x2

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

rosemary daj w prezentacji te linki do klientów z innych hostów bo usuneli ci je z posta bo brak skanu pisało

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

usuneli dwa bossy a dodali metiny ^^ Nie hejtuje ale zauwazcie ze wiekszosc co by chcieli korzystać z isu maja ograniczony budżet , jak zobaczą ze full isowcy mają metki to odechce im się inwestować w cokolwiek is . ja bym sobie kupił pare rzeczy ale nie wiem teraz czy chce wydawac mi sie siano na gre w ktorym bede musial wydać z 200zł aby równie szybko co full isowcy miec eq itp. po za tym togi fryzy itp na potwory i ludzi na pewno się sprzedadzą skoro macie silnego berana itp

Nowicjusz
Opublikowano

Mam pytanie żeby zrobić wierzchowca będą potrzebne medale czy jakiś inny sposób ?? i co ile lvl będzie można robić ??

http://www.vaneris.pl/index.php?page=register&lojalka=3yhtxjcz6empobi27kufanwgsr5l81

Królestwo- Chunjo

Klasa- Sura Bm / Ninjia Archer

Nick- się okaże

Gildia- Może Będzie @

Lv- 1lvl i będzie rósł

Opublikowano

Gdzie w grze dostanę przywolanie metina ?

Opublikowano

Ech... Na stronie głównej pisze bronie do 160 i zbroje do 120 czy to prawda? + czemu PD na 7 dni za 25zł ceny jak z PL..

Umiesz czytać

14. zbroje zrobione do 120 lvl

15. bronie zrobione do 160lvl

16. bizuteria zrobiona do 100lvl

"Zrobione" czyli będą dodawane jakieś jeszcze

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...