Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przedmioty, które zawiera na 90% tak, ceny wszystkie dzisiaj będą zmienione.

Ku dowodzenie, polimorfia etc. będą dropić.

Marmury u npc, kupujesz marmur, klikasz nim na NPC'ka i zmienia Ci się w nim moob, każde losowanie mooba kosztuje 500k, możesz wylosować ok. 100 potworów :>

Opublikowano

Wszystko fajnie, ale wszystko jest u npc ... do tej pory na większości serverów grało się żeby zdobywać perły bodzie metale, a tu wszystko jest u npc... co z handlem między graczami..? bardziej przypomina to 4funa niż medium bo tak samo ten system zbroi i broni na jaką cholerę tyle tego...

Nie piszcie, że to medium bo to 4fun poza tym systemem ulepszeń i npc server super

beztytuuacf.png

Opublikowano

No co wy odstawiacie jaka większośc ... Tu w ankiecie WIĘKSZOŚC BYLA ZA TYM ZEBY DROPIŁY W ATLANTYDZIE . A z tymi marmurami też zrobiliscie ... znając zycie to 7kk to bedzie trzeba zbierac dlugo a do tego dochodzi to losowanie z ktorego pewnie częsciej bedzie leciał jakis syf niz dobry marmur !!! Ponadto wczoraj admin mowil ze moby w av1 i pewno av2 maja wiecej pz ... niewyobrazam sobie exp hererem czy archerem ...

Opublikowano

Nie, nie - wszystkie mooby były dobierane i sprawdzane, może jednego łucznika tam znajdziesz dla hmm.. "lansu" ^^

Opublikowano

To jest serwer medium, a nie hard. Gdybyśmy nie dali takich przedmiotów w sklepie to właśnie do takiej kategorii, by się zaliczał.

Opublikowano

Prosiłbym o podanie autopatchera i launchera

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Jeżeli tak, proponowałbym albo zmniejszyć % na dt w bonach. Jeżeli truta z ripa leci. hmm zrobić silniejszego króla demonów, Ripa. właśnie zróbcie silniejszego Elit Króla, jak na pewnym serwerze żeby jakiś troll nie podleciał i zabił. Mocniejsze moby w dt spowodują znowu tak jak kiedyś wyprawy na dt, a nie jak teraz idziesz solo z bufem, to już jest nudne.

Truta tylko z ripa, dobra rzecz.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Błąd na stronie, jak używasz zajętego Loginu wyskakuje :

Login nie może być pusty!

FAJNY IS, LOL. jak go nie zmienicie, ja nie gram.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Widziałem dyskusję na temat broni na 75lv... i co z tego, że tylko z rippera i śmierci skoro ich szkaty są w IS

Szkatułki są w itemshopie? Pokaż mi, gdzie...

Opublikowano

Widziałem dyskusję na temat broni na 75lv... i co z tego, że tylko z rippera i śmierci skoro ich szkaty są w IS

Szkatułki są w itemshopie? Pokaż mi, gdzie...

Mniejsza o szkaty, zjebałeś z tymi zwojami przywołania. w ogóle dobre zróżnicowanie cen, Król demonów = Umarły Rozpruwacz n1

Opublikowano

Nie wiem ile razy trzeba napisać, żeby człowiek zrozumiał...

CENY JESZCZE NIE SĄ ZMIENIONE, NIE BĘDĄ TAKIE JAK TERAZ...

Opublikowano

Mam pytanie czy te Togi, Obrona/ Atak boga smoków, Pierscienie Półksieżyca, Pieczęcie wierzchowców, Rosa 10% na ludzi na 7 dni itp które są w IS beda tez do zdobycia w grze ??

Swoja drogą to ten IS strasznie przesadzony :/

Rosa 10% ludzi na 7 dni w IS, Fryz 10% ludzi w IS i taki IS juz ma przewage nad zwykłym graczem ... I te szkaty bosów i przywołania usuncie przynajmiej tych lepszych...

Przywołanie Śmierci, Generała Yonghan, Lodowej Wiedżmy i Ripa usuncie z IS ...

Opublikowano

tylko is ma sluzyc do utrzymywania serwa ale nie do jego psucia. jesli bossy sie przywoluje , trudność w ich dotarciu w grze znika. tak samo z wierzchowcami, na pewno urozmaiciłoby grę robienie samemu tych lepszych wierzchowców. taki is trochę odpycha a jak jest is nieprzepakowany to wiecej graczy zostanie i pewnie chetnie kupi normalne rzeczy z is typu 2x exp itp.

Opublikowano

Wszystkie przedmioty zawarte w IS można zdobyć w grze np. miksturę 10% ludzi można wytworzyć, fryzurę lub pierścień można wygrać w konkursach typu ox, etc.

Żadnych broni nie będzie w itemshopie.

Opublikowano

A ja mam pytanie. Obilo mi sie cos o uszy ze bronie na 75lvl sa w is, a ja ich nie widzie ... Mozliwe ze zle uslyszalem. Weż wytlumacz ktos. Prosze ;D

nie ma ich w is. są tylko pieczęcie ripera/blue smierci - jedynych bossów z ktorych to dropi. z mobów nie bedzie dropic

Opublikowano

Wszystkie przedmioty zawarte w IS można zdobyć w grze np. miksturę 10% ludzi można wytworzyć, fryzurę lub pierścień można wygrać w konkursach typu ox, etc.

Żadnych broni nie będzie w itemshopie.

Tłumaczysz. tak ? ok, to skąd wydropie zwój przywołania ripa ? założe się że coś teraz wymyślisz. nie hejtuje mówię jak jest, chuj dobra chcecie zarobić popularność jest duża, ale uwierz że jak będzie od zajebania trut to gra będzie co na xxxx serwerów i dlaczego będą mieli grac tu skoro mają inne serwery na 100% stabilne, jedynym powodem to bo jest "nowy". Gdyby nie te zwoje to wszystko ok.

Sczerze, mówicie że nie ma broni 75, a tak jakby są tzn, jeżeli będzie to to wiadome szansa niecałe 4% x 4 = 16% niecałe na bron 75 lvl, + stalki to już jest. 32% na coś.

aa jeszcze żal, złodziej, bronie 65 lvl.

Opublikowano

Tłumaczysz. tak ? ok, to skąd wydropie zwój przywołania ripa ? założe się że coś teraz wymyślisz. nie hejtuje mówię jak jest, chuj dobra chcecie zarobić popularność jest duża, ale uwierz że jak będzie od zajebania trut to gra będzie co na xxxx serwerów i dlaczego będą mieli grac tu skoro mają inne serwery na 100% stabilne, jedynym powodem to bo jest "nowy". Gdyby nie te zwoje to wszystko ok.

W sumię też popieram to aby te zwoje wycofać one są niepotrzebne i tak dużo rzeczy w IS jest

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Może zróbcie ankiete czy usunać zwoje tych lepszych bosów typu : Śmierci, Generała Yonghan, Lodowej Wiedżmy i Ripa.

Przywołanie bosa to prawie tak jak by szkaty tych bossow w IS były bo co to za problem go ubic jak nie samemu to zawsze jakis kolega pomoze.

Po za tym tak jak pisałem - Fryz z IS 20% na potwory + Toga z IS 35% na Potwory + Dzik z IS 30% na potwory i ludzie z IS bedą rzadzić juz po 2 dniach bedą truty...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...