Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy pisze o tych navi.

Rangos nie możesz zablokować Bazy i mieć jej tylko dla sb. ? ;d

Dostęp do bazy ma cała trójka Adminów - Vanilia, Cameron i Rangos. Ograniczenie bazy tylko do Rangosa byłoby bez sensu :c

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Client się wrzuca ^^ , rejestracja działa czyli start dzisiaj ? Przepraszam że nie czytam , ale komu się chcę 34 strony spamu.

Opublikowano

A luncher lub patcher będzie?

Jasne, będzie Client + Luncher.

Uzbroicie się troszkę w cierpliwość wrzuca się.

Zapraszam na TS wszystkiego się dowiecie.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Client się wrzuca ^^ , rejestracja działa czyli start dzisiaj ? Przepraszam że nie czytam , ale komu się chcę 34 strony spamu.

Rejestracja działa, natomiast start jest jutro w godzinkach wieczornych.

Opublikowano

Rangos nie może ograniczyć dostępu do bazy bo technikiem serwera Mexili i tego jest Cameron i to on ma pliki serwerowe na swoim koputerze w chwili gdy Rangos wyrzuci Camerona z Teamu straci serwer  tak mi sam Rangos pisał na gg

Cameron ma go w garści i choćby wyrzucał przy nim itemy z Navi choćby sprzedawał SM przy nim Rangos nic nie może zrobić bo się go boi

Bo 1 serwer mu upadł :> Arkanta Technik mu wyczyścił cały navicat , konta .. wszystko dlatego teraz się tak boi Camerona.

Człowieku jesteś irytujący, zaraz zacznę się opalać w blasku Twojej zajebistości. Chłopak 24/7 siedzi tutaj i próbuje zepsuć prezentacje. 10 multi konto, szkoda mi Cię.

Idź poczytaj książkę.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Nie rozumiesz - Rangos, Vanilia i Cameron są na równi [ta sama ranga, te same prawa] oni nie są zwykłymi Game Masterami tylko Head Adminami w trójkę, rozumiesz?

Aha dobra rozumiem ; ]

Opublikowano

Idiotko dostęp do plików serwerowych może mieć tylko 1 osoba.. więcej osób może mieć tylko w przypadku gdy Administrator udostępni dane serwera..

Porażka.. jesteś głupsza niż myślałem..

Tym Bardziej jeśli 3 osoby będą miały dostęp do plików będzie rozpierdol i 100% itemy z Navi :>

Opublikowano

Idiotko dostęp do plików serwerowych może mieć tylko 1 osoba.. więcej osób może mieć tylko w przypadku gdy Administrator udostępni dane serwera..

Porażka.. jesteś głupsza niż myślałem..

Tym Bardziej jeśli 3 osoby będą miały dostęp do plików będzie rozpierdol i 100% itemy z Navi :>

Ej ale przyznaj rację że zazdrościsz :> Bo odpisujesz na każdy post i siedzisz tu już sporo godz w temacie nie licząc twoich iluś tam zbanowanych kont.

Opublikowano

ej ludzie podacie moze strone głowną bo nie chce mi sie szukac;D za duzo tego wszystkiego:P

Proszę:

http://www.vaneris.pl/index.php

@Up

To nie 4fun ale dobra ; P

Opublikowano

jakies info?

kiedy start?

klient?

Start jutro w godzinach wieczornych.

Client dziś ok 20 ma być.

Opublikowano

Powiem tak serwer się fajnie zapowiada no ale zobaczymy na starcie. Mam nadzieje że to nie jest kolejny serwer typu Nexanity ze przekładają co chwile datę startu i przyjdzie co do czego serwer padnie szybciej niż był zapowiedziany ;]

A prezka 9/10

09919231905730559175.png
Opublikowano

wezcie usuncie te link z downloadu skoro client bedzie inny bo juz jakis jest dostepny. i mam nadzieje ze inny bedzie regulamin przy zakladaniu kont. bo teraz jest z jakiegos serwa z ktorego wynika ze mozna miec tylko jedno konto...

Opublikowano

Zobaczymy co z tego serwera wyjdzie , może wbije.

Polecam :>

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

A może dzisiaj taka mała beta do jutra do 20 ^^ ?? Bo duże zainteresowanie graczy jest.

//

Ogarnijcie się z tym Eq z Navi GÓWNO mnie obchodzi co sądzicie i czy było eq z Navi rozdawane przez tych GA/GM, teraz stawiają Nowego serwa i się okaże czy to prawda czy nie .... Zresztą ten temat powinien być zamknięty i dostęp powinien mieć tylko GA żeby przekazać info dotyczące startu a nie służyć do wypłakiwania się jakiś dzieci bo ktoś gdzieś komuś dał a ja nie dostałem ......

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...