Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ulepszanie togi- Nic nowego jest to zbroja na 1 lvl a nie na 100+

Wszystkie Bronie- epiki z Mpc wartość bonów nie zmieniona zapewne dodane tylko aby było , będzie pisać że dany item jest od 50 lvl a będzie d 100+ tak jak na Mexili było

Zbroje - Dodane w Cliencie który został podpierdolony tylko zapytania robione , na 100% bony nie zmieniane oraz od jakiego lvl item jest

Biżuteria - Te same co na Mexili czyli Biżuteria z nieb łez -->Eq Smoka --->Eq zniszczenia

Nowe m1 - Kwestia podmiany 2 plików w Cliencie

Fryzury - Było na Mexili.. nie dodawał ich do Handlarzy bo zapewne popełnił by ten sam błąd co na Mexili i by nie wczytało połowy instruktorów połowy fryzur by nie było lub wgl nie dało by się kliknąć w Instruktora

Zakładka Bonus : Było na Mpc udostępniane

System osiągnięć -Było na Mpc udostępniane , zastanawiam się w jaki sposób będzie działać ta wymiana punktów osiągnięć w Item-shopie , do tego powinien być quest.. , Punkty osiągnięć brane z linku z ElitePvp bo ten sam bug jest przy 1 logowaniu piszę "Twoje punkty osiągnięć wzrosły o 1 "

Wszystkie mapy Te same co na Mexili :

Smocza Komnata w każdych plikach serwerowych jest

Wieża Wygnańców w każdych plikach serwerowych jest

Arena Wygnaców - zwykła arena pvp tylko zamiast pvp z graczami będzie pvp z mobami

Arena Walk-Podstawowa..

Grota wygnańców v3 podstawowa mapa 1 komnatowa bez Bosa lub z

Bezpieczeństwo : Pisanie na złoto było w Cliencie który podpierdolili

Nick na złoto pod kopertą jest w Cliencie który podpierdolili

Questy zmieniony tylko kolor nazwy misji

Team : Banda oszustów i naciągaczy :

Rangos : Adrian lat 20

Cameron : Damian lat 23 chyba

Tenshi Moderator forum będzie : lat 13

Po 1 miesiącu zacznie się eq z navi , sprzedawanie SM by doładować sobie SM na PL przez Camerona który ma 78 lvl , konta oraz postacie Camerona około 4 z itemami z Navi..

Rangos z tego co widzę każdego odsyła do prezentacji mexili a przecież Mexilia to jego serwer..

Co do Camerona będzie wszędzie u niego GA ponieważ ma dostęp do plików wszystkie pliki ma u siebie na komputerze i jeśli Rangos mu podskoczy to serwer upadnie :>

Ulepszanie togi- Nic nowego jest to zbroja na 1 lvl a nie na 100+

Wszystkie Bronie- epiki z Mpc wartość bonów nie zmieniona zapewne dodane tylko aby było , będzie pisać że dany item jest od 50 lvl a będzie d 100+ tak jak na Mexili było

Zbroje - Dodane w Cliencie który został podpierdolony tylko zapytania robione , na 100% bony nie zmieniane oraz od jakiego lvl item jest

Biżuteria - Te same co na Mexili czyli Biżuteria z nieb łez -->Eq Smoka --->Eq zniszczenia

Nowe m1 - Kwestia podmiany 2 plików w Cliencie

Fryzury - Było na Mexili.. nie dodawał ich do Handlarzy bo zapewne popełnił by ten sam błąd co na Mexili i by nie wczytało połowy instruktorów połowy fryzur by nie było lub wgl nie dało by się kliknąć w Instruktora

Zakładka Bonus : Było na Mpc udostępniane

System osiągnięć -Było na Mpc udostępniane , zastanawiam się w jaki sposób będzie działać ta wymiana punktów osiągnięć w Item-shopie , do tego powinien być quest.. , Punkty osiągnięć brane z linku z ElitePvp bo ten sam bug jest przy 1 logowaniu piszę "Twoje punkty osiągnięć wzrosły o 1 "

Wszystkie mapy Te same co na Mexili :

Smocza Komnata w każdych plikach serwerowych jest

Wieża Wygnańców w każdych plikach serwerowych jest

Arena Wygnaców - zwykła arena pvp tylko zamiast pvp z graczami będzie pvp z mobami

Arena Walk-Podstawowa..

Grota wygnańców v3 podstawowa mapa 1 komnatowa bez Bosa lub z

Bezpieczeństwo : Pisanie na złoto było w Cliencie który podpierdolili

Nick na złoto pod kopertą jest w Cliencie który podpierdolili

Questy zmieniony tylko kolor nazwy misji

Team : Banda oszustów i naciągaczy :

Rangos : Adrian lat 20

Cameron : Damian lat 23 chyba

Tenshi Moderator forum będzie : lat 13

Po 1 miesiącu zacznie się eq z navi , sprzedawanie SM by doładować sobie SM na PL przez Camerona który ma 78 lvl , konta oraz postacie Camerona około 4 z itemami z Navi..

Rangos z tego co widzę każdego odsyła do prezentacji mexili a przecież Mexilia to jego serwer..

Co do Camerona będzie wszędzie u niego GA ponieważ ma dostęp do plików wszystkie pliki ma u siebie na komputerze i jeśli Rangos mu podskoczy to serwer upadnie :>

Mogę cię o coś prosić? Nie pierdol na przód , bo mnie Tacy irytują

MexyliaMT2 stoi a ten nie będzie stał bo ty musisz hejtować. Weź ogarnij... Wyjdź z tematu nie pasuje serwer to grać nie musisz.

Myślisz ze zainteresowanie jest małe.? Jeden w tą czy we wte .. ; )

A więc nie hejtuj ; )

81212893811388857825.png
Opublikowano

Moim Zdaniem Marmurki Powinny Byc W losowaniu takie:

Dziki Sluga

Mocny Dziki Sluga

Elit Ezo Fanatyk

Maly Trujący Pająk

Po co robić 100 jak można 4 podstawowe,Najsilniejsze Marmury,A może wkurzać Graczy jak nie wylosuje sie ich,a bedzie sie zmieniać z 50 razy i same slabe Marmury bd..

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Prosiłem Cie o query ? Ty naprawdę masz coś nierówno pod sufitem , prosiłem Cie o icony a nie o query po co były by mi zapytania skoro nie miałem icon? pomyśl? do większości itemów sam robie wpisy i zapytania więc ruszył byś tym swoim mózgiem zanim coś napiszesz

A ja pamiętam jak Ty mnie prosiłeś o spakowanie item_proto , o pomoc ;>

Zajebiste dobre czasy pamiętam że wtedy dałeś mi 50 zł za pomoc

Pomagałem graczom na tej twojej Mexili i pomagałem Tobie ..

Szczerze mówiąc nie wiem od czego Ty masz tego Camerona skoro tyle czasu nie potrafił naprawić Pw , pisania na ogólnym nie potrafił nic dodać..

Na Mexili co Ty tam masz takiego.. mapy podstawowe edytowane moby tylko pozmieniał ulepszacze te same.. biżuteria ta sama co tu..

Od czego Ty go masz? od ściągania kasy z item-shopu? bo przecież wszystko co masz dodawane na serwer dodają osoby postronne a nie Cameron..

Tenshi to vanilia? Uuu, widzę, że musi nicki zmieniać jak skarpetki, żeby jej "nowiki" nie beształy, że jest tępa jak nóż do masła...

Opublikowano

Ale Zasstanowiles sie ,Bo jak Marmur I lvl potworka z marmura ma 80 lvl, A ja chce archera i wylosuje Np tego z 80 a bd mial 30 , to Strace tylko kase;/

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Czy ktoś z administracji nad tym panuje ? Godzina 15 koniec lekcji w gimnazjum i zaraz się pojawił pro elo elo mistrz NeverDead Który z 10 clientów zrobił jednego tak że połowa serwera miała zjebanego clienta i dziwi się czemu go wyjebali ...

Opublikowano

@PrinceOfPersja - Ja pieprze, czlowieku, zalamales mnie w tym momencie. LEZE.

Napisalam w swoim poprzednim poscie, po co tutaj Tenshi, moj nick to Vanilia a nie Tenshi, zadnej Tenshi NIE MA W TEAM. Sklad to Rangos, Cameron oraz JA, VANILIA.

Ech, zaczynam sie zastanawiac nad ta Twoja podstawowka :/

xdnXBJo.png

Opublikowano

Drogi PrinceOfPersja a może jednak prince of persia? ,,I" Dysmózgu ? widze że w profilu nawet płci nie potrafisz zmienić a jak znajomi mówią że jesteś tępą dzidą to nie znaczy że masz tak do kogoś pisać trollu tak więc ściśnij Poślady i sie nie wypowiadaj Ps na serwer czekam mam nadzieje że nie będzie przekłądany start Pozdrawiam

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

pierdole was, kłóćcie się na pw, 90% i tak nie wie o co wam chodzi. chuj mnie obchodzi co i kiedy, ważne jest co jest teraz. Jeżeli będą bugi to administracja chyba liczy się z tym że większość odjedzie, zależy to też od tego jakie będą to bugi i ile ich. yyy wyjdzie w praniu, zapowiedź zajebista( jak prawie każda z jakiś 2 miesięcy), jedynym serwerem który zapowiadał się z zajebistą zapowiedzią był Turisas. Tutaj się okażę, ogarnijcie dobrze stronkę. Zróbcie reje z 10 h wcześniej is itd. Przelewy. Client itd.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

jest jak serwer Chamachi

Pozdro po co tu więcej komentować takiego zjebka bez szkoły ...

Co do marmurów to zły pomysł , bo większość jest zbugowana (np. wchodzi co 10 hit albo jest łucznik) , więc lepiej by było dodać do losowania tylko sługi, pająki, golemy i inne działające

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Ehh... widać poziom administracji jak inteligentnie się kłóci... byście byli mądrzejsi i się nie odzywali do niego... proste ?

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Ehh... widać poziom administracji jak inteligentnie się kłóci... byście byli mądrzejsi i się nie odzywali do niego... proste ?

Po części mają racje, bo nie pozwalają jakiemuś trollowi znisczyć bezpodstawnie opini serwera, ale z drugiej strony powinni zachować dystans.

emvideo-youtube-w1n8oPec1as_0.jpg

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Mam pytanie Rangos co miał GameMastera na Tristram czy jakoś tak ? Co sprzedawali NAVI , a nie przepraszam nie sprzedawali tylko dawali za darmo bo Masterczułki ich ddosował i nie umieli tego zabezpieczyć to poszli z nim na ugodę i mu NAVI dawali , ale potem rozniosło się to na cały serwer i go wyłączyli ?

5as7ix.jpg

Opublikowano

Mam pytanie Rangos co miał GameMastera na Tristram czy jakoś tak ? Co sprzedawali NAVI , a nie przepraszam nie sprzedawali tylko dawali za darmo bo Masterczułki ich ddosował i nie umieli tego zabezpieczyć to poszli z nim na ugodę i mu NAVI dawali , ale potem rozniosło się to na cały serwer i go wyłączyli ?

Na mexili też połowa serwera miała eq navi i nadal ma ;> Na Veneris pewnie też tak będzie ^^

Opublikowano

Tak vanilia w rozmowie ze mną na ts-ie mówiłą że s2 jest tylko dla kasy ,3

Taa? bardzo ciekawe bo wczoraj się z Ciebie wszyscy śmieli że puaczesz bo dostałeś bana na "Mexilia"

Opublikowano

Taa? bardzo ciekawe bo wczoraj się z Ciebie wszyscy śmieli że puaczesz bo dostałeś bana na "Mexilia"

Dwa dni prędzej skończyłem gre na serwerze ,3 więc dużo mi to nie zrobiło ;]

Opublikowano

Użytkownicy przeglądający ten temat: 90

Prezentacja cieszy się popularnością, administracjo nie zawalcie tego !

@ 2x up i 3x up Wyjdźcie stąd hejterzy za 5zł. Chcecie pospinać to umówcie się na gadu / realu.

@down Tak, po co się do tego typa odzywasz? to jakiś nieudacznik życiowy, a Ty go dodatkowo pobudzasz tym, że mu odpisujesz na daremne posty.

@down tylko na dzikusach nie padnij... WYJDŹ I NIE WRACAJ PLX.

91.jpg

Opublikowano

boziu , nie ! tylko nie PadamWGrocie, prosze was ! tylko nie on !

Serwer jak najbardziej polecam, czekam do piatku !

PadamWGrocie, prosze Cie nie graj tu Please !!!

pussq.png

. Pussible .

'' Mówie to do siebie,

codziennie, będzie lepiej . ''

Opublikowano

To po co takie eq jak taki mały exp będzie ;d

z tego co wiem to małe.HA na ts'ie mówił ze jak w rok wbijesz 250 to specjalnie dla Ciebie serwer skasuje,zobaczymy jak to będzie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Moim Zdaniem Marmurki Powinny Byc W losowaniu takie:

Dziki Sluga

Mocny Dziki Sluga

Elit Ezo Fanatyk

Maly Trujący Pająk

Po co robić 100 jak można 4 podstawowe,Najsilniejsze Marmury,A może wkurzać Graczy jak nie wylosuje sie ich,a bedzie sie zmieniać z 50 razy i same slabe Marmury bd..

chodzby po to zebys mial czym handlowac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...