Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieńcie w prezce że nie będzie 6 skilla , bo niektórzy mogą nie ogarnąć - niby skreślony obrazek ale niżej informacja że będzie 6 skill ;d

d3eh5b.jpg

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mi się zdaje, czy cameron to ten sam co z mexilii ?

Jeśli się nie mylę, to możemy spodziewać się rzeczy z navi, no chyba że cameron już z tego wyrósł.

Opublikowano

Ja bym poprosił administrację o patchera, bo clienta i tak nie pobiorę i na cliencie długo nie pociągnę. Więc proszę o zrobienie patchera. Pewnie jest kilku którzy też by woleli patchera. Dziękuję.

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie, napewno wbije. Mam nadzieje, ze to nie bedzie tak jak jeden z wielu serwer pod is'a, i gm'owie nie beda sprzedawali eq na allegro...

Opublikowano

marmur by się przydał, ciekawe bossy są chetnie by sie na nie polatało a nie poszło dwa razy i tylko expienie bo marmurkow nie ma. nie kazdemu wychodzi bicie z konia i niektórzy lubią wykorzystywać zalety swojej postaci ( chodzi mi o ninje ) nawet do expienia.

Opublikowano

Wtedy to juz zaczyna się bardziej pod harda z tymi ku , moim zdaniem niech będzie tak jak jest .Tylko by to zaburzyło to co teraz jest.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wtedy to juz zaczyna się bardziej pod harda z tymi ku , moim zdaniem niech będzie tak jak jest .Tylko by to zaburzyło to co teraz jest.

Niech zostanie jak jest ;]

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Nie już bez przesady. Nie chcę (jak i większość graczy) kolejnego harda. Tak jak jest teraz jest super. Tylko zastanawiam się jak będzie z tymi marmurami u handlary hmm.. Bo pewnie będzie tak że wszyscy wezmą sobie marmura i będą exspić albo coś w ten deseń. Możecie bardziej wytłumaczyć na czym by to polegało i za ile itp.

No póki co, w ankiecie dominuje przewaga głosów na tak, 2x ;]

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

No póki co, w ankiecie dominuje przewaga głosów na tak, 2x ;]

No właśnie wiem. Nie wiem czy się da ale ja bym dał tak że z wszystkich potworów lecą marmury np. z orka leci marmur dzikiego sługi.

Opublikowano

No właśnie wiem. Nie wiem czy się da ale ja bym dał tak że z wszystkich potworów lecą marmury np. z orka leci marmur dzikiego sługi.

Ale to będą dropić marmury , które wogóle są zbędne do użycia, oraz nie wartościowe (nie podlegające pod zmiane na bosa, czyli za słabe)

1359549208-U277916.png

Gildia:

Opublikowano

Szkoda że szóstego skila nie bedzie ... 6 skill zawsze równoważył serwer a tak to bd jak na innych privach ze 80 % serwera to woj bodyd albo sura wp a np archrer albo dagger to zadkie okazy na serwie ;/

Opublikowano

a ja mam pytanie odnośnie groty v2. Jesli było to przepraszam, nie widziałem. chodzi mi o to czy w grocie na setau bedą działały bony na diabły czy tylko na ludzi.

ouve5v.png
Opublikowano

Team widzę działa na zasadzie "obsmarują nas za nieudolną pracę na jednym serwerze to idziemy zakładać drugi, szybko, może się nie kapną i nie dotrze do nich, że to bez sensu". Możecie sobie układać śliczne i wymuskane prezentacje waszych, pożal się Boże, serwerów, prawda jednak wygląda tak, że gówno owinięte w kolorowy papier dalej zostanie gównem. Nie zagram, nawet jeśli ten "och, wspaniały serwer <3333" będzie ostatnim privem na świecie.

HATERS GONNA HATE

lolimtoast.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...