Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bronie, zbroje, a za przelew itemy z navicata.

@Up

Moją Matke pochowałem bez telefonu : >

Taa bo miała 500zł na koncie ? Weź już nie rozczulaj. Kto by z uśmiechem się chwalił że jego matka umarła ? pierdolisz żeby ci ludzie wierzyli w te screeny :>

A wy pseudo dorośli skończcie tak go bronić "szacunek dla zmarłej osoby" lool ciekawe skąd wiecie że to prawda ... widzicie już jak to działa? chyba wymyślili nowy sposób hejtingu ..

d3eh5b.jpg

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Powiedz co będzie w IS bo czekam od 2h na odp.

Nie powiem Ci co będzie bo to póki co jeszcze nie zostało do końca ustalone, mogę natomiast powiedzieć czego z całą pewnością nie będzie : Broni, Zbroi, Biżuterii. Pozdrawiam

Opublikowano

No cóż skoro Administracja serwera MoltenMt2 jest na tyle płytka że zmuszona jest do tego typu "akcji" aby zyskać graczy to naprawdę ubolewam nad waszym serwerem. Ale i tak życzę wam jak najlepiej bo stać mnie na ten gest...

Edit : Wykreśl sobie z sygnaturki "Profesjonalna Administracja" - profesjonaliści tak się nie zachowują.

Rekrut
Opublikowano

Wiecie co zadam wam pytanie NJoy oraz Vaciorek i inni tez sobie na nie odpowiedzcie wyobraźcie sobie macie serwer w który wkładacie pieniądze 1/2 tys nie udał się nawet niech ten gm sprzedaje eq z navi serwer przyniósł zarobek (lecz jak by działał długo np. jak Pandora to jakie sa zyski... oczywiście bez gm który sprzedaje eq z navi) to myślicie sobie zakładam nowy serwer w który nadal wkładacie kasę i co nic byście nie zmienili? nie wywalilibyście osób które szkodzą serwerowi ? Nie naprawilibyście bugów ?

Rekrut
Opublikowano

Zadam pytanie jak to będzie z tymi wierzchowcami jakie misje będą i czy w ich trakcie będzie można z nich zsiąść ?

Opublikowano

TS bedzie dzis, mysle ze w godzinach 19-20. Wowczas bedziecie mogli zadawac pytania, jak i przedyskutujemy jeszcze raz z wami sprawe 6tego skila. Oczywiscie dostosujemy sie do was i widzac ankiete jestesmy gotowi go usunac, aczkolwiek dyskusja na TS na ten temat nie zaszkodzi.

xdnXBJo.png

Opublikowano
Zadam pytanie jak to będzie z tymi wierzchowcami jakie misje będą i czy w ich trakcie będzie można z nich zsiąść ?

W trakcie rozgrywki możliwy do zdobycia będzie zwój mutacji (drop)

Opublikowano

Podany bedzie tu ts?

A co do 6 skilla - jest odbugowany, wszystko z nim ok wiec wprowadzcie go. Nie po to ktos nad nim siedzial zeby sie zmarnowal ^^ A jesli komus przeszkadza to niech go nie uzywa, proste

Opublikowano

Podany bedzie tu ts?

A co do 6 skilla - jest odbugowany, wszystko z nim ok wiec wprowadzcie go. Nie po to ktos nad nim siedzial zeby sie zmarnowal ^^ A jesli komus przeszkadza to niech go nie uzywa, proste

Tak TS prawdopodobnie podadzą tutaj bądź www.forum.mexilia.pl w zakładce "Ogłoszenia" serwer Vaneris.

Wiadomo pracowali nad każdym szczegółem aby świetnie komponował się w rozgrywce, ważne, że liczą się z naszymi opiniami i pomysłami co jest super!

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano
Zauważyłem, że forum vaneris to to samo forum co mexili. Będzie osobna stronka dla nowego serwera?

I czy 1 kamol skil P?

1. Tak

2. Zwykły kamień oraz kamień co daje od razu na P

To troche lipa ale dajcie też możliwość handlowania tymi fryzurami :>

Tak będzie taka możliwość

Opublikowano

Zagram ;> Szkoda, że daliście maxa od razu 250. Ale np w ile wbije 100 lvl, a w ile 200 przypuścimy że gram koło 2-3 h dziennie? Od którego lvla są te wszystkie mapki i dungeony czy co to tam :>

Opublikowano

1.Prezentacja spx... ale serwer to kopia innych serwerów z prezentacji NIE WIDZIAŁEM nic, czego nie widział bym na innych serwerach.

2.Na serwerze nie ma być rekrutacji gm-ów a H@ jest wielkim NIE OGAREM boi się prawy kiedy ma z kimś pisać przy wszystkich boi się tego i nadaje bany. Serwera nie polecam ze względu na administrację i z kopiowane itemki itp.

Opublikowano

Ale Ci ludzie są pojebani omg kultury trochę !!!

53519159361813611914.gif

MoltenMT2 - Prywatny Serwer Gry Metin2

Obszar Gnolli, Mistyczna Kraina, Piekielne Katakumby, maksymalny poziom postaci 250,

brak 6/7 bonusów, ciekawy system ulepszeń, częste eventy,

Profesjonalna Administracja

Start

8 Czerwca 20:00.

ZAPRASZAMY Będzie Się Działo !!!

Opublikowano

Tak dostałem bana za napisanie po co ludzie mają wbijać do ciebie na ts-a w sprawie ub jeśli ty powiesz jestem H@ i moge robić co chce ??

2. w prezentacji jest "okienko" gdzie są pokazane bony .. po co tam jest odp. na woj/sura/ninja/szaman skoro na serwerze nie ma takich odp ??

Widać że ściągnięte z innego serwera...

Opublikowano

1.Prezentacja spx... ale serwer to kopia innych serwerów z prezentacji NIE WIDZIAŁEM nic, czego nie widział bym na innych serwerach.

2.Na serwerze nie ma być rekrutacji gm-ów a H@ jest wielkim NIE OGAREM boi się prawy kiedy ma z kimś pisać przy wszystkich boi się tego i nadaje bany. Serwera nie polecam ze względu na administrację i z kopiowane itemki itp.

Zaśpiewajmy dla Cb. piosenkę :

http://www.youtube.c...h?v=wOvJwtHM2LI

Rób więcej multikont i tzn. hejtuj. Boże widzisz a nie grzmisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...