Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coraz więcej robi się osób krytykujących, którzy chcą "zaszkodzić" serwerowi. Powiem jedno. Nie słuchajcie takich delikwentów, tylko po prostu - wbijcie na serw i "sprawiedliwie" go oceńcie ;] . Nie opłaca słuchać się takich hejterów, bo "z tego dzieci nie będzie"...

Moim zdaniem - serwer 10/10, prezka 11/10 .

Opublikowano

Coraz więcej robi się osób krytykujących, którzy chcą "zaszkodzić" serwerowi. Powiem jedno. Nie słuchajcie takich delikwentów, tylko po prostu - wbijcie na serw i "sprawiedliwie" go oceńcie ;] . Nie opłaca słuchać się takich hejterów, bo "z tego dzieci nie będzie"...

Moim zdaniem - serwer 10/10, prezka 11/10 .

Widać jak prawda boli wielbicieli serwera ;>

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że jesteś 40 minut online i hejcisz ;f

To konto mam od dawna a użyłem go teraz (chyba) pierwszy raz bo chcę żeby ludzie się nie "przejechali" na serwerze.

Opublikowano

Ja tylko ostrzegam ludzi przed administracją ;], 2 piszę tylko o prezentacji.

Ale mam pytanie jeżeli ty tu nie będziesz grał to poco siedzisz na tej zapowiedzi? Przecież już wyznałeś to i owo o Team itp.

Opublikowano

Widać jak prawda boli wielbicieli serwera ;>

A_Choj jak Cię lubiłam, tak straciłam do Ciebie szacunek - zachowujesz się jak niegdyś Honor, dobijające aczkolwiek trafne porównanie.

@Up

Forum jest sprawne, jak najbardziej --> mexiliaforum.megiteam.pl

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Bezsensu pomyśł wyszło by to samo co z ts,Odpalasz ts,wlaczam auto gadanie metka, i nawalasz,albo na przycisk,I po 2 za duzo roboty.

Q4iKmxa.gif

NOWA ODSŁONA METIN2

Opublikowano

Kolejne puste gadanie nie poparte najmniejszym dowodem. Odsyłam Cię, tak jak każdego innego hejtera do publikacji mexilii.

Opublikowano

Chcesz dowody ? wejdz w starą prezentacje Mexili serwera Rangosa tam masz piękne screeny z iteami z Navi ;-) , Jeśli chcesz poznać Rangos wpisz mpc Rangos i Cameron poznasz jakim on jest skurwysynem że własny kuzyn go nienawidzi

Opublikowano

Wszystkie serwery ktore robi Rangos to 1 wielkie gówno za przeproszeniem ... grałem na Mexili i tam kiedys była masa bugów client zbugowany , a o questach itp nie wspomne Rosmery sie niestety nie zna i tyle taka jest prawda a jego serwery to ... o tym Cameronie moge powiedziec 1 naciaga tego Rangosa na kase i sie madrzy a sam sie nie zna nawet clienta nie potrafi wypakowac... i z tymi itemami z navi to prawda Cameron sprzedawal za kase na ts-ie itemy tam same itemy z navi byly wiec up synku nie pierdol bajek jak sie nie znasz ... Wracajac do tematu client z tego co widze to mexilimt2 nawet po tych klockach poznaje troche edytowany wszystko co jest na mpcforum dodane ma w cliencie ale co z tego jak on wszystko dodaje kopiuj wklej na mexili zbroje w cliencie pisze ze sa na taki i taki lvl a sa na inny o bonusach nie wspomne pisze ze daje tyle i tyle defa a daje mniej albo wiecej jak ten serwer stawiaja ci 2 pajace to to bedzie 1 wielki syf pobugowany jak szybko wystartuje tak szybko upadnie i bedzie masa bugów ..

Rangos dodał punkty osiagniec , zegarek , kontakt z gm pod f5 , pisanie na zloto jako gm , zakladke bonus to wszystko juz wieki temu bylo na mpcforum i ja to mam u siebie dodane i nie rozumiem ludzie piszacych ale pro serwer i takie tam serwer taki sobie ale ze wzgledu na administracje nie zagram bo buuuuuuuuuuuuuuuuugów bedzie masa i itemy z navi beda latac nie wspomnialem o Interfejsie od Terenzo i o wygladzie miast ktory jest na mpcforum wszystko kopiuj wklej nawet interfejs ma czyjs by zrobil coś swojego a nie tylko kopiuj wklej

@up pozdrowienia dla tego pajaca Camerona ... Pozdrów go ode mnie i spytaj czy nadal ma pliki serwerowe z mexilimt2 i czy nadal wyludza kase od rangosa boze ile by tu o tym pajacu pisac to naciagacz pierdolony obydwaj siebie warci szklem by dupe ucierali

Przeciez kazdy wie ze Cameron ma wiele postaci z to co hejter pisal jest prawda i nie piszcie ze jestem nim bo mozecie ip sprawdzic ale wszystko o Cameronie to prawda ma pliki serwerowe mexili na komputerze i wyciaga kase od rangosa rangos ma 21 lat a cameron go naciaga na kase i rozdaje itemy to prawda ze sprzedawal itemy na 1 lvl i kase na pl-a ladowal sobie wszystko to prawda bylem tego swiadkiem na ts-ie kiedy to cameronek sie ugadywal z graczami wiec nie pierdol o dowodach bo to prawda ktoras osoba ci to pisze wiec jakas prawda w tym musi byc gralem tam i wiem jak jest synek a ty zeby nie stracic posady pierd..lisz takie farmazony chyba za to ci placa Wyimaginowana zebys pisala ze to klamstwa ;] boisz sie o gm-a to pierdol..sz bajki ale taka jest prawda i wiekszosc graczy ktorzy graja na mexili wiedza o czym mowie ;]

wiem za duzo "to prawda" ale tam liczy sie tresc a nie ;]

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Up. Ja nie mówię że było super bo wiem dobrze że nie było ale nie wypływało to ze strony administracji obecnej ponieważ sam sobie bym serwera nie rujnował zabawami tego typu. Kiedyś braliśmy do teamu tzn " GM'ów " Niektórym nawet daliśmy panel ponieważ wydawali się być w porządku, oni natomiast rozwali przedmioty znajomym i musieliśmy zrobić cofkę i odebrać stanowisko. Takie rzeczy działy się na każdym serwerze i opisane tutaj sytuacje miały miejsce 6/7 miesięcy temu. Ja nie mówię że było idealnie - nigdzie tak nie było. Ale nie opowiadajcie że tutaj tak będzie ... Niech ktoś pokaże SS'y z dzisiejsza data ? Nie ma ?! Bo wszystko było tępione w zarodku... Nie znam się ? To co tu jeszcze robisz ? Tyle innych ciekawych prezentacji zapraszam na pozostałe. Tyle z mojej strony i nie mam zamiaru nikogo namawiać do gry... zagra ten kto uważa że o takich rzeczach należy się przekonać samemu a nie słuchać użytkowników z datą rejestracji wczorajszą i 2 postami na koncie .

Powiem to jeszcze raz " TO NIE PREZENTACJA MEXILII " każdy post oskarżający nas o cokolwiek bez screenów z datą dzisiejszą będzie raportowany.

Opublikowano

Rosemary, może wprowadzicie Lotto na serwer ?

Chodzi o to, że po zabiciu jakiegos bosa/metina 55lv + (szansa na drop ok. 25%) dostawało by się Los Na Loterię, który wymieniało by się na los u starszej pani, wybierało by się 6cyfr, jeżeli trafisz tam ileś liczb dostajesz taką nagrodę, jeśli ileś tam też nagrodę itp.

91.jpg

Opublikowano

Wez to pod uwage, ze nie jestesmy na plu i tutaj jest dostepne wiecej rzeczy w systemie ulepszania.

Przykladowo branza z wbudowanym bonem na ludzi i kd 50% na klase ...

5vlm.png

Opublikowano

Zielona rosa. ?? pozdro NIE wprowadzajcie jej na serw...

Można dodać, ale z małym bonusem ,nie po 20% hehe ;]

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Witam.

Mam kolejne pytanie. Czy na waszych serverach jest możliwość robienia postaci o nicku np. |GA|NoName ?

Opublikowano

Acha rozumiem.

A teraz takie pytanie: Dlaczego GA Cameron chciał od gracza ID i Hasło, mówiąc że baza danych jest teraz nie czynna. Dla mnie to jest dziwne. (oczywiście nikogo tu nie chcę oskarżać, ani oczywiście psuć "imienia" serva, ja chcę tylko wiedzieć)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...