Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Vaneris.PL

rosemary

Uznaliśmy, iż lepiej będzie jak zostanie, tak jak jest teraz.  

261 użytkowników zagłosowało

1. 1. Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.

• Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      166
    • Uznali?my, i? lepiej b?dzie jak zostanie, tak jak jest teraz.
      95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta osoba, ktora pyta o nicki podobne do GMow albo jest tak naiwna, ze dalaby sie nabrac na to,

albo sam chcialby sie podszywac w przyszlosci...

Ojj nie ladnie ;>

@rosemary

Radzilbym zablokowac mozliwosc z korzystania jazdy konnej na wojnach gildii jak i pieczeci wierzchowcow

z wiadomych przyczyn.

Jesli tak juz uczyniles to + dla serwera ; D

5vlm.png

• Odpowiedzi 740
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer dodany na prośbe do

http://www.mpcforum.pl/topic/606738-spisserwery-ktore-wystartuja-w-biezacym-miesiacu/

.

Pozdrawiam.Jeżeli chcecie pytać o date startu serwa , to zapraszam do tego tematu . Tam od razu znajdziecie .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Dacie rade pdomienic tą ostatnia broń sura na miejsce czwartej a czwartą na ostatnią ;x. ?

Ta czwarto o niebo lepiej wygląda

Opublikowano

mam nadzieję że to nie będzie kolejny fail.

Czekam na kogoś z teamu niech w końcu wejdzie do mnie na ts !

pussq.png

. Pussible .

'' Mówie to do siebie,

codziennie, będzie lepiej . ''

Opublikowano

zapraszam na ts : 178.217.185.111

Ogranizuje Idole ( Nie oficjalne, bez nagrod )

Serdecznie Zapraszam jeszcze raz na ts serwera 178.217.185.111

Radioparty, najlepsze party u [Pancza™] - wbijac do rooma !

Pancza , energy 2000 set mast edition !

pussq.png

. Pussible .

'' Mówie to do siebie,

codziennie, będzie lepiej . ''

Opublikowano

Skoro nie potrafię robić serwerów to dlaczego ta zapowiedź jest 2 co do prezentacji które najszybciej zdobyły popularność ?

Boże idioto czym Ty się podniecasz że twoja prezentacja ma znaczek że jest popularna.. to nie zależy od tego że serwer jest mega zajebisty tylko od liczby wyświetleń , każdy nowy serwer który jest estetycznie opisany ma znaczek że jest "popularny" . Nie popuść z zachwytu , dzecko drogie odsyłasz ludzi w prezke Mexili już tam nawet się nie wypowiadasz bo wiesz jakie są komentarze o eq z Navi ;-)

Jak chcesz mogę dać archiwum jak pisałeś do mnie że Cameron ma Cie w garści i nie możesz nic zrobić bo on ma wszystkie pliki na komputerze , nawet na Ts jak gadaliście pytał się Ciebie o przelew kasy

Czy ten serwer czy Mexilia to 1 i to samo te same osoby w teamie i ten sam problem sprzedaż eq z Navi bo Rangosowi i Cameronkowi ciągle mało i mało a z ludzi idiotów robią.

I nie kozacz tak cwaniaczku bo jesteś tylko mocny na forum , a w gadce plujesz się i dobrze r nie potrafisz wymówić

Opublikowano

@up.

skoncz juz ten swoj hejting! Nie masz do cholery zadnego dowodu. Dalej, po co pieprzysz, ze jest ta sama administracja? Nigdy nie sprzedawalam zadnego itemka z navi, ba, nie bawilam sie w rozdawanie ekwipunku, wiec nie zycze sobie oczerniania rowniez mnie. Wyraziles juz swoja opinie, nie raz i nie z jednego konta. Moze powiedz najpierw wszystkim, jak to bylo z Toba, hm? Jak to zabawiales sie, za co zostales wyrzucony z Team Mexilii. O tym juz nie wspomnisz? Zastanow sie wiec, co piszesz. A najlepiej stad wyjdz.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie rozumiem takiego zachowania co prezentują co niektórzy...

Naprawdę jest to przykre gdy pisze się komentarze bez jakiegokolwiek poparcia faktem.

Co do Mexilii czy chuj wie jak ten serwer się nazywa (nigdy nie grałem). Jest to inny serwer i swoje morały i doświadczenia z tego serwera wylejcie w jego publikacji gdyż Vaneris to zupełnie inna bajka.

Błagam skończcie ten ,,hejtowy maraton"

Nowicjusz
Opublikowano

a kiedy dacie link do strony ?? lub forum?

Królestwo- Chunjo

Klasa- Sura Bm / Ninjia Archer

Nick- się okaże

Gildia- Może Będzie @

Lv- 1lvl i będzie rósł

Opublikowano

Co z helerem i archerem ??? Zastanawiam sie nad tymi postaciami ale niewiem czy nie beda daleko w tyle , jak zawsze... Będzie dało sie samemu nimi expic jako tako ???

I co z Pvp tymi postaciami.

Opublikowano

Hmm myślę że Środa/Czwartek będzie dostępna strona. Forum jest dostępne (ze względu na moderatora nie mogę podawać linku).

Nowicjusz
Opublikowano

aha dzięki za odp ;] właśnie jak będzie z archerem ? czy będzie tak ja na innych serwerach ze nie będzie można nim bez buffa expic ?? i czy pvp będzie wyrównane z innymi postaciami ??

Królestwo- Chunjo

Nick- się okaże

Gildia- Może Będzie @

Lv- 1lvl i będzie rósł

Opublikowano

pożyjemy zobaczmy, bądźmy sceptycznie nastawieni do odsłon tych serwerów bo jak wiadomo często nie jest jak powinno być. Im lepsza zapowiedz tym gorszy serwer na razie się to sprawdza niestety ;/

Nowicjusz
Opublikowano

podejrzewam ze mam dobre dość um grania ta postacią ale na niektórych privach nawet moje um mi nic nie pomagały a na Polaku 57 wbiłem solo ;] dlatego się pytam ;p

Królestwo- Chunjo

Nick- się okaże

Gildia- Może Będzie @

Lv- 1lvl i będzie rósł

Opublikowano

Zapowiedź podobna do Nexanity - ciekawe czy pójdzie w jego ślady... Czekamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...