Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie coś naprawiają ale nie jestem pewien może nie ma głównego admina serwera i nie włączy serwa

apa3s.jpg

Opublikowano

Nie podoba mi się, w przeciwieństwie do wielu powstających serwerów ten niby coś ma. To jednak nie podoba mi się prezentacja, trochę nie estetyczna. Pozostaje neutralny.

edit: widzę, głosy tutaj że to kopia jakiegoś serwera i tak mi się kojarzyło właśnie.

Opublikowano

Nie podoba mi się, w przeciwieństwie do wielu powstających serwerów ten niby coś ma. To jednak nie podoba mi się prezentacja, trochę nie estetyczna. Pozostaje neutralny.

edit: widzę, głosy tutaj że to kopia jakiegoś serwera i tak mi się kojarzyło właśnie.

"edit"??? nawet posta nie edytowales ;f
Opublikowano

jak by wyłączył a tego nie zrobił to by stronka nie chodziła

a pro100st to nie ga tego serwera:P

apa3s.jpg

Opublikowano

Witam, serwer jeszcze dziś zostanie włączony, proszę nie wyzywać Sequence jak kolega wyżej.Za wszelkie problemy przepraszamy.

Pozdrowienia od [GM]NPWM.

A Inną drogą jak wam się podobał mój event OX wczorajszy ?

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

BoskiHenio AND Heritek wiecie moze kiedy bedzie GA?

Wejdzcie na ts adress: ts-4fun.pl i na pogaduchy ja z Denio jestesmy na aknale {PILNE}

Opublikowano

Dzisiaj czyli o której? co poszło ?

ts3.publicts.pl:1234 TS ZAPRASZAM

po huj dajesz ten ts jak wgl cie na nim nie ma?
Opublikowano

Powiem tak, dostaniecie raty po 100% + Event OX który zostanie przeprowadzony przez [GM]NPWM, serwer on około 16-18 przepraszamy...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0e008cddc4e13.png

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Exp jak i drop będzie podniesiony z tego co mi wiadomo. Na serwerze są wprowadzane zmiany dla tego jest OF, dostałem informacje że do godziny 18 serwer ma być już sprawny. Może będzie szybciej zależy czy wszystko pójdzie zgodnie z planem.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co to twojego Oxa, to moim zdaniem był on krótko mówiąc ciulatym pomysłem. Kto robi oxa z rana gdy jest w grze kilka osób..

Do tego wygrywało się tyle ulepszaczy, że wystarczyło by na zrobienie sobie każdego epika..

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

Okej, przepraszam serwer on-line.

0e008cddc4e13.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...