Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i chuj ze żerżnięte nie wszyscy tacy maniacy że znają każdego serwa

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

5.96.155.242

Zapraszam na serwer ts3 serwera:)

Sequence zrobiłem dla was serwer ts3:)

Myśle że wbijecie

apa3s.jpg

Opublikowano

Powiem Tak.

Serwer nie jest Rewelacją wszystkie bronie , zbroje , moby , mapy widziałem.

Zbyt długo gram w tą grę Nic a Nic mnie nie zaskoczyliście.

Prezentacja 10/10

Serwer 5/10

łap +'sika

Nie mam w co grać zasysam clienta...

competitions,proportional,456,186,60fbec

Opublikowano

Sequence rob cos bo serwer padnie!!!

PYTANIA

1. Kiedy bedzie forum?

2. Kiedy bedzie ts?

3. Kiedy beda nowosci na serwerze?

Jak to zrobicie zyskacie + 150 graczy!

Opublikowano

@up

prawda jak to zrobia zyskaja wiecej graczy na serwer a forum mialo byc dostepne wczoraj a ts3 mial byc przed startem

apa3s.jpg

Opublikowano

Dobra nie.

Koniec mojej kariery w metinie bo zauwazylem ze za duzo czasu przy tym spedzam. Zycze powodzenia serwerowi. (Jestem spiacy, nie wiem czy to dlatego. Jutro sie okaze czy naprawde koncze gre forever w metina)

Dobranoc.

Opublikowano

No faktycznie macie racje. wiem,wiem z tym forum tak przekładam, przepraszam za to

Ts'a nie robiłem bo ktoś tam podawał jakiegoś, no ale dobra tsa też zrobie i jak już to ogarne zaczne coś nowego dodawać

Opublikowano

Ga wez zmniejsz te ulepszacze na ulepszenie 5 broch trzeba na epickie itemy od +1 do +6

10 czerwonych ziol trzeba na ulepszenie ale one ciezko dropia do 180 lvl mialem ich tylko 20 z czego poszly na 2 epiki

zmniejsz ilosc albo powieksz drop tych ulepszaczy

kiedy bedie forum i ts?

I jakie nowosci planujesz dodac?

apa3s.jpg

Opublikowano

Serwer ok, ale administracja dupna.

GA - wciąż nie widać forum ani ts.

GM - z dupy wzięci (no ogar), jakiś BoskiHenio czy NPWM (na początku zwykli gracze i nagle dostali GM-ów nie wiadomo skąd).

Opublikowano

@UP

Dzięki bardzo, nikt ci się nie musi spowiadać niech wezmę taki przykład [TGM]RaCa na Glador też był zwykłym graczem przez 2dni i później dostał GM to dlaczego tylko do mnie czy do Henia się przyczepiacie.

Poprostu ZAZDROŚĆ.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Heh serwa nie polecam, administracja nic nie wie co się dzieje na serwie, zerżnęli pliki od innych serwerów, obiecują nie wiadomo co. Miał być ts, PRZED startem, do dziś nie ma. Forum "Forum już jest, daje linka na forum" wypowiedź GA, a do dzisiaj nic nie ma. Gra kończy się po 2 dniach. Kolega wbił 250 i co ma teraz robić? Eq ma, lvl ma i jedynie "..." może powiedzieć o serwie.

Żegnam, najgorszy serwer na jakim grałem.

Opublikowano

Mam problem zainstalowałem launchera do Gladora ale pisze mi Sorry toy system does not 3d graphic.

Miałem formata , jakiś program na to pomaga ?

Opublikowano

ts3 neveriusa a my chcemy orginalnego serwerowego

Nie spamujcie tu że są to pliki gladora i divine dobra moze są podobne ale lepiej się gra

100 osób juz pisało nie zagram bo pliki skopiowane z divine/glador

ok jak się serwer nie podoba to nie zaglądajcie na publikacje serwera idzcie sobie na inne serwery gdzie tam są inne rzeczy i serwer pada po max 2 tyg

serwer polecam czekam na ts3 i forum:)

apa3s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...