Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mogę ściągnąć błąd strony mam możecie dać na inna stronę

JA ROBILEM UPLOAD NA WRZUC.TO ALE NIE POTRZEBNIE BO GA DAJE LEVELE TOP1 MIAL 205 MA 209 LINK MASZ NA STRONIE [NIE RADZE POBIERAC]

Opublikowano

Co 2 Osoba ma eq 5k Hp i Full Abs. Masakra na starcie było ok ale teraz się pojawiła dzieciarnia z BS. A ci co już zrobili to ich możesz cmoknąć.

Te nowe MT2 To jakieś gówno;/

Czemu All Serwery Startują w te zasrane piątki = Nie wiadomo na czym grać

Opublikowano

djae levele,daje ALE CO MU Z LV?

pomyśl skoro dał mu lvl to może i daje mu też inne itemy ^^ Serwer 0/10 prezentacja 0/10 zero twórczości...

Najgłupszą rzeczą , jaką można zrobić w życiu jest niezrobienie niczego głupiego .

Opublikowano

Fajnie że admin się interesuje graczami. Wrzuć ktoś jeżeli może pliki root+ pliki odpowiedzialne za mapy/itemy itp .Zeby mało ważyło pls :>

Opublikowano

GM nie daje nikomu Lvl po prostu do 180 jest "męka " potem jest ładny exp(nowa mapa) + PD i 50% więcej expa na całym serwie wczoraj było to co się dziwicie że tak lvl szybko wbił ...

Opublikowano

@UP.

Po co client?.. Nie umiesz zrobić łatki root+ mapki i bronie albo Ap?...

Nie mogę robić epikow bo nie mam plików jak ponad połowa serwa więc pierw pomyśl . Ludzie biją lvl , robią eq a inni stoją bo nie mają nic do roboty

@ p.s W m1 ch2 Schinsoo pracują Bsy. Wystarczy wejść i zobaczyć

Opublikowano

Kur.wa nie kłamcie NiePodskakuj ma levele od gm'a jetsem tego pewny. Na stronce 205lv a za 2min 207lv a na dowód się przyznaje:

Robi z z ciebie idiotę exp z pd leci bardzo szybko.
Opublikowano

Obecnie gra około 200 osób.

Właśnie uploadujemy Clienta naszego serwera na nasz prywatny hosting ! Klient za 20min !

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

a launchera jak kurwa prosisz to nie dadzą.. Po co mam pobierać clienta skoro jest taki jak każdy prócz plików root itp. Aż tak trudno zrozumieć? denna administracja. Chyba im do głowy nie dociera że ludzie mają słabego neta bądź limit. Gratuluje i życzę dalszych takich akcji.

Opublikowano

NiePodskakuj ma lv od GM'a oraz Wh

Lv od Gm'a- Nie wyswietla sie mu wgl ze awansowal Lv np. 235 a Gizmo wyswietla sie ze awansowal lv. np. 205

Wh- Widzialem go nie raz na wh, teraz bije na mapie 230lv z WH a GA Sequence to jego kolega nawet go nie banuje.

Opublikowano

Ok już widze niePodskakuj lvl od Gm. Nie polecamy gry , admini 0 kreatywnośći , wszystko to gotowiec jakich mało. Nawet zdjęcia te same.

Opublikowano

@UP

Lvl nikt nie dostaje bambusie do 180 ciężko ale od 180 do 250 łatwo +pd i jeszcze są raty dane to już exp jak cud miód i malina ^^

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...