Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o Jezu , Serwer całkowicie skopiowany , mówisz ze dodasz nowe zbroje chyba jak na devineworld się pojawią to też skopiujesz

Opublikowano

Na tym serwie wgl pvp nie ma jeżeli masz abs to bija max 3-4k ze skilli ... PvP odbywa sie tylko kto ma wiecej szycia i wieksze sr ....

Bronie z truciaka maja wieksze dmg i dmg magiczne niz z lwiego choc truta nie posiada dmg magicznych ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

gram na nim z ciekawości, wbiłem 107lev w kilka godzin, jeszcze 13 lev i następne ulepszanie eq na 120lev tylko skąd brać red zioła jak dropią jak krew z nosa??? moim zdaniem kasy leci galancie ale ulepszacze to cieniutko lecą, postarali byście się i chociaż zmienili pytania z quizu a nie są takie same jak na Divine, poza tym to fajnie bo jest mało graczy i nie ma ksucia

Opublikowano

PvP jest zjebane na maxa za duze hity za malo abs niby po 20% ale nawet z max bas na ninje wali po prawie 7k z hita porazka totalna.

Opublikowano

to jest tak jak coś się podbiera z plików (od kogoś) serwa a nie zmieni się do końca, potem wychodzą takie kwiatki, drop ulepszaczy(porażka), drop kasy (bardzo dużo), ulepszanie to nie jest chyba 60% a 20%, od dziś ruszył IS, info o IS w grze a niestety zapomnieli zrobić kosztorys tego IS, jest ale nie ma bo nie wiadomo jakiej treści wysłać i na jaki numer, plus dla kogoś za chęci, minus za to że poszedł na łatwiznę i skopiował starego Divana, nie polecam, nuda i nuda i straszny exp, chcesz mieć coś fajnego to chyba na 180lev uzbierasz perły i red zioła żeby zrobić dwie rzeczy na 120 lev, admini, przemyślcie to

Opublikowano

moim zdaniem dobrze idziecie ale musicie troszkę zmian wprowadzić, nie wiem czy macie kogoś kto dobrze orientuje się w grzebaniu w plikach tak żeby nie zepsuć serwa, jest sporo rzeczy do poprawki, tak jak pisałem wcześniej, serw fajny bo nie ma kicków, lagów, można fajnie expić ale ten drop ulepszaczy trochę odstrasza, można wiele wymieniać błędów ale z czasem myślę że dopracujecie serw żeby było wszystko OK, pozdrawiam team

Opublikowano

Daj spokuj drop ulepszaczy jest wg mnie super od razu nie bedziecie wszyatkiego miec trzeba troszke popracowac a nie od razu all miec.

Opublikowano

ja pier... jak można zniechęcać tak graczy wczoraj pisze koledze żeby pobrał clenta to nie działa dziś mu mówię że już działa, a jednak nie

Opublikowano

Sequence. po co dales 150% expa na noc!!!? odpal teraz te 150% expa do 19 prosze bo wogole exp na 210lv nie leci! z pd..

Opublikowano

Po pierwsze, nie ma skąd ściągnąć clienta.

Po drugie, sporo graczy jest ? Czy max 20 w m1 ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...