Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Evil1 aKa Table

Serwer stoi na tym samym dedyku co Neverius i Divine, ale admin EruriS jest całkiem inny nie jest to PRO100ST

TeamSpeaka ten serwer nie ma.

TOPIC.!

Nasz kochany 15latku , mogę Ci powiedzieć że masz fajny głosik.

Jak mówisz to spiewasz ;o.

Już zmieniasz komentarze? Jeszcze 10min temu mówiłeś że to nie jest na tym samym Dedyku.

Nie ładnie to tak kłamać kochanie :**

Dodam do tego że administracja to zupełne zero.

Wyzywa od rodziców i mysli że jest kox'em jak bedzie mi się chciało to wstawię na youtube to sobie posłuchacie.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

@UP

Z tobą już skończyłem, pierwszy jechałeś po rodzinie itp... przyznam się później ja zaczołem bo żaden " nooob " nie będzie mnie wyzywał....

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Wbije na serwa robie trute sr 50 BSem , perfekt eq na pvp i wojny czyli jakies 4h roboty i bedzie zabawa ;*

Opublikowano

@RabaRabaR

Nie radzę robić eq BS, ponieważ wprowadziliśmy jedną rzecz na której na wyświetla kto wchodzi na kamer modzie a kto nie 24h/7

0e008cddc4e13.png

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Pogralbym ale jak mam grac ze 100 osobami to sb odpuszczę

popieram siema

tak jest 200-400 a ile z nich gra na modzie ^^ gdy zostanie 50 osób tych naprawde uczciwych to i tak odejda :>

ps co ile sie oddaje konarki?

Opublikowano

Taakk, powiem tyle, wbiłem, zrobiłem eq na bs'ie i wyrzuciłem :>. Gardze takim czymś, skoro nawet ss są pokopiowane . NIe trzeba wchodzić na kamerze zeby bs'a odpalić, a ty, heritek czy jak ci tam, pisales ze to nie na tym samym dedyku, a kilka postów potem ze ten sam dedyk ale co innego. Wejdz na prezke gladora/ divine i na tą. Przepraszam, są zmiany, trzeba po 5 lusek i pieczeci minotaura itd. Na itemki 180, hahaa.. Zabawne..

Całe eq na bs'ie można zrobić + bugi które były na początku divine'a można ładnie eq zrobić, nie będę waś tutaj oczerniał.

Nie mam zamiaru niszczyć, atakować ani nic waszego serwera, wyraziłem tylko swoją opinie, bo mam takie prawo, ale zaraz jakiś szczyl wpadnie i mnie oczywiście zwyzywa. Ale szczam na to ciepłym moczem.

Powodzenia i ogarnijcie troche to wszystko, jak serwer postoi z 1- 2 mies. Wejde i powiem czy pozmienialiście czy macie i tak wszystko w dupie jak na divnine, porobili eq na bugach i jazda.. .

Sajonara kurwa biczys.

Opublikowano

@RabaRabaR

Nie radzę robić eq BS, ponieważ wprowadziliśmy jedną rzecz na której na wyświetla kto wchodzi na kamer modzie a kto nie 24h/7

@RabaRabaR

hmm takie pytanie kto mowi o kamer modzie?? ja bede to robil na waszym cliencie :**

Opublikowano

@UP

Z tobą już skończyłem, pierwszy jechałeś po rodzinie itp... przyznam się później ja zaczołem bo żaden " nooob " nie będzie mnie wyzywał....

Na tym kanale było około 5 osób które potwierdzą że ty zaczynałeś dzieciaczku od słów " Twój stary , Twoja stara "

Jest nagranie potem z czasem wrzuce na yt.

4dd88eb06cd31.png

Pomozcie zbić minusy!

<3

Opublikowano

od 4h jadę na WH , DMG , kamera mod itd... a HA się z tego śmieje ;p

7677c2d099021b833a41caee5dccf471150.254.196.253images.jpeg

Zakoduj se Romanie nigdy tobie nie wybaczę

Za to propagowanie tych kłamliwych przeinaczeń

Za to, że ludzie, których szanuję prosto z serca

Nie wiedza już co myśleć boś ich sprytnie ponakręcał

Opublikowano

Na stronie głównej pisze tak: "Eruris.pl Serwer z Wymaganiami" gdzie tu wymagania? Chyba, że sprzętowe. Bo serwer stoi od 12:00 a już jest 200+lvl

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Powiem wam tak, serwer będzie stał czy chcecie czy nie ! na serwerze gra dużo osób i będzie jeszcze więcej.

Buehehe pierdolne z tego teamu pozdrawiam pro100 że dałeś mu do użytku maszyne jprl -,-

Maszynę dał swojemu koledze z realu, ponieważ był mu winny przysługę i nie prl bo nie wyrobisz na pampersy, pomyśleć że ktoś taki jak ty ma/miał GM na GladoR.

Na stronie głównej pisze tak: "Eruris.pl Serwer z Wymaganiami" gdzie tu wymagania? Chyba, że sprzętowe. Bo serwer stoi od 12:00 a już jest 200+lvl

Bo jak się umie grać to się zrobi eq a jak było na GladoR ? Też 1 dzień po starcie były 200+ w rang.

0e008cddc4e13.png

Opublikowano

Powiem ci tak BS NIE KAMER TYLKO ZWYKŁY i już pro bony Ehh .. Chu** ZABLOKOWALIŚCIE

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...