Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Heritek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NiePodskakuj ma lv od GM'a oraz Wh

Lv od Gm'a- Nie wyswietla sie mu wgl ze awansowal Lv np. 235 a Gizmo wyswietla sie ze awansowal lv. np. 205

Wh- Widzialem go nie raz na wh, teraz bije na mapie 230lv z WH a GA Sequence to jego kolega nawet go nie banuje.

Nikt nie dostaje nic i nigdy nic nie dostanie !!!!!!!!!!!! ja tylko mam prawa tak żę jestem przekonany w 100% ze nikt nie dostaje zadnego lvla ani nic innego !

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

Lvl nikt nie dostaje bambusie do 180 ciężko ale od 180 do 250 łatwo +pd i jeszcze są raty dane to już exp jak cud miód i malina ^^

idz do krypty podleglych [ za spota 2% bez pd] i sobie expij.

Opublikowano

NiePodskakuj 236

2 Gizmo 206

3 xAli 192

Może pd buguje albo coś

Ha jest ts3?

apa3s.jpg

Opublikowano

@2UP

Ile można mówić jak nikt nie daje nikomu lvl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! On normalnie expi ma PD itp ... są jeszcze raty dane 50% + PD 50% to już 100 % exp 800% do 100% = 900% expa więc sam sobię pomyśl

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Moze zrobicie ox-a albo zuo albo coś w tym rodzaju żeby gra była przyjemniejsza i dodajcie forum i licznik miał już wczoraj wieczorem działać i ts3 tez miał być prezed startem

apa3s.jpg

Opublikowano

NiePodskakuj ma lv od GM'a oraz Wh

Lv od Gm'a- Nie wyswietla sie mu wgl ze awansowal Lv np. 235 a Gizmo wyswietla sie ze awansowal lv. np. 205

Wh- Widzialem go nie raz na wh, teraz bije na mapie 230lv z WH a GA Sequence to jego kolega nawet go nie banuje.

Śmieszny jesteś wiesz ??? PO 1 Client ma Bugi i możę GIzmo ma już nowego a NiePodskakuj nie bo jak na razie na całym serwie tylko jego Lvl pokazuje ... Ciekawe jak go widziałeś na Mapie od 230lvl że lata na Wh jak na razie tylko on ma 230lvl ..

NeuuQ żal CI tyłek ściska że ktoś jest lepszy w Top ?? Masz zero dowodów a tylko ludzi oczerniasz i Serwer więc powiem grzecznie "Wypierd****" bo serw jest dobry a przez takich nobów ludzi odchodzą ..

Opublikowano

Może ktos powiedziec nawet na oko , ile tutaj może grac osób na serwerze?

W liczbach Ci nie powiem ale nie ma sytuacji że nie spotkasz nikogo w m1 na żadnym ch, chociaż większość zazwyczaj expi .

Opublikowano

UP Haha rozbawiasz mnie ,wystarczało być Online lvl wbijają tak w 20-30min bo pisze na ogólnym jak wbili 200lvl więc wiesz. Ogarnij się dzieciaku, Wh to czego jak kilka razy go widziałeś to ZERO SS i jakiś dowodów ... a i ja jestem grzeczny i Cie nie obrażam więc to "Skurwielu " to mogą do Ciebie wołać jak CI się podoba ....

Edit// xAli i NoNick wbijają lvl jak Gizmo a jego jakość się nie czepiasz ..... Dziwne ...

Opublikowano

Tak tak a xAli NoNick i NiePodskakuj expią na Wh itp i każdy ma Ci uwierzyć bo ty sobie wybierasz kto jak expi i na czym .... gratki Inteligencji jak myślisz że ktoś w to uwierzy ...

Opublikowano

Heh dobra bez komentarza ... Jak będziesz miał jakieś dowody na te "Dawanie lvl" ,"Wh" itp to pisz... Bo na razie nic konkretnego poza twoim zdaniem nie przedstawiłeś .....

Opublikowano

NeuuQ - Mruczek, i tyle w temacie. Pisal do mnie GM i GA ze ktos caly czas im zglasza ze expimy na cheatach itp itd, i co ? na /inv nas obserwowal jak expimy i nie mial nam nic do zarzucenia.

Pozdrawiam, xAli

sygna.tan.png

Opublikowano

Haha, widzę że kogoś tu zazdrość zżera. i w ogole jak mogłeś widzieć mnie na WH skoro go nie używam ? Poco mi WH do Groty?

sygna.tan.png

Opublikowano

Ym nie wiedziałem że jesteś twórcą Priv metin2 i znasz się na Plikach serwerowych żeby stwierdzić Od Tak sobie co jest winą clienta ,a co GM albo innego bugu ... To dlaczego nie wyświetla można pytać się GM bo oni tworzyli serwa ,może przez to że wbił 200lvl zanim GM wprowadził wyświetlanie zdobytego lvl ?? Pytaj GM bo to oni tworzyli serwer , swoje Hipotezy zostaw dla siebie ...

Edit

Top4 znasz ale Top5 nie znasz ???? Nie kituj ...

co mnei jakaś tópka?
Opublikowano

Admimi mogli by cos zrobic z tymo noobami co na SH jada bo jest ich niestety plaga na servie,

Opublikowano

Nie wiem nie zapisuje ale 300% graczy nepewno jedzie na SH .

300% ? No to nieźle. Kolego, to ile % nie jedzie na sh?

Opublikowano

Jaka jest odpowiedz na quiz na 150 lvl

pytanie jaki byl pierwszy serwer dedykowany

prosze odp

apa3s.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...