Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gdzie ty człowieku bugi widzisz sam jesteś jeden wielki bug kolejne no-life co bez metka godziny nie wytrzymają ładnie krytykować innych a samemu gówno się umie

Właśnie ta godzina już mineła.

Jezu na tym serwie sie nie da wogóle grać , wtedy jak mam ochote zagrać to zawsze jest off , ogarnij troche tego serwa .

Mielecki BMX

Opublikowano

Pogralbym bo teraz akurat mam czas wolny.Ale coz niech GM ogarnie co ma ogarnac potem bedziemy mucic ;d

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

dlaczego nie dziala bylo wczoraj nie dziala bo gm nap o exp dro yang 100% a potem dziala a teraz lol nie dziala kurde co jest ja myszle ze tym slaby server

Opublikowano

wypowiedzial sie ten ktory nawet nie wszedl na serwer ... kolego oszczedz sobie pier.. 10 latku takich komentarzy bo to mnie juz wkur...

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Nie no co do serwa jest OK miło się gra tylko te OFF , a popraki serwa niech robi sobie po 23:00 a nie z poludnia gdzie praktycznie 70% serwa ma wolny czas ... Troszke rozumu mu brak

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie no co do serwa jest OK miło się gra tylko te OFF

zgadzam się z Tobą i innymi że fajny serv.. polecam go.. ale nie powiem że mógłby chociaż na TYM forum dać info czy go włączy dziś albo czy w ogóle włączy..

przynajmniej wiele innych osób by to uspokoiło :]

Opublikowano

Nie no co do serwa jest OK miło się gra tylko te OFF , a popraki serwa niech robi sobie po 23:00 a nie z poludnia gdzie praktycznie 70% serwa ma wolny czas ... Troszke rozumu mu brak

hahahaha koleś Nie myśl tylko o Sobie co ty Myślisz ze Admin nie ma życia tylko 24/7 przed kompem ? Dla Ciebie to on nie powinien chodzić spać jeżeli ma robic te poprawki o 23 ;] Kto tu z rozumu nie korzysta ;] Przerwy sie powinno robić z samego rana ( 5-7) Wtedy mało osób jest a 2 godz wystarczy na ogarniecie niektórych problemów a np w jakiś dzień zrobić (5- 10) i te 5 h przeznaczyć do wprowadzenia nowych rzeczy. I tyle ode Mnie ;x

Opublikowano

Serwer będzie działać niech ktoś z Teamu napisze na PW, to co Wy tutaj wypisujecie przerasta ludzkie pojęcie. Każdy ma życie i nie siedzi cały czas przy serwerze, też sobie odpocznijcie od Metin'a.

Cls.

Opublikowano

Widzę że serwer już poprawnie działa. Czekałem dosyć długo. Zagram z chęcią, a znaleźć mnie można w Shinsoo pod nickiem Estranell, Sura WP.

Opublikowano

Za miesiąc znowu off, bo im server padnie, potem znowu on i off, on, off. Aż do czasu kiedy zrozumiecie, że na serverach nastawionymi na is, padającymi po paru tygodniach się nie gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...