Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za miesiąc znowu off, bo im server padnie, potem znowu on i off, on, off. Aż do czasu kiedy zrozumiecie, że na serverach nastawionymi na is, padającymi po paru tygodniach się nie gra.

Serwer pod is nie rozśmieszaj mnie jeśli nie potrafisz grac to na pewno dla Ciebie pod is. Ja dropie i dziennie mam po kilka red pereł i z 30 kryształków piór itp.

Serwer bardzo fajny zapraszam.

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up jak tak grasz od dłuższego czasu na tym serwie to napisz mi z czego dropią ulepszacze wszystkie?

apa3s.jpg

Opublikowano

Serwer pod is nie rozśmieszaj mnie jeśli nie potrafisz grac to na pewno dla Ciebie pod is. Ja dropie i dziennie mam po kilka red pereł i z 30 kryształków piór itp.

Serwer bardzo fajny zapraszam.

Zapomniałeś dodać, że 12h na dobę.

Opublikowano

Zapomniałeś dodać, że 12h na dobę.

Żałosna jesteś znasz mnie, że piszesz takie farmazony ? Jak jeszcze chcesz coś mądrego napisać to na pw.
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/411480-tutjak-pobrac-clienta-z-bardzo-duza-predkoscia/

Proszę, dla wszystkich. Przez te dwa programy możecie ściągać z prędkością waszego neta, a nawet szybciej. I mimo, że klient powiedzmy jest na lipnym hostingu, czy też wolno się pobiera to nie stanowi to dla tego programu przeszkody.

Pobierajcie przez te a kliencie będziecie mieli lada moment.

Opublikowano

Ts`a nie ma aktualnie, był ale nie wiadomo co się z nim stało.

Co do red pereł, to najlepiej expić i z expa kase zbierać, ew. zbierać all ulepszacze i sprzedawać za kasę lub wymieniać za red perły. Małże są po 3kk, także jak kupisz za 1,2kkk - 400 małzy to na pewno poleci Ci sporo red.

Opublikowano

Nie polecam serwera mimo , że fajnie się zapowiada pełno dzieci neo jest on wręcz oblegany przez nie tyle ich nigdy nie widziałem.. na nowych mapach nie widać ile zadaje się dmg ile metiny mają HP itp.... odradzam serwa lepiej poszukać innego...

Opublikowano

Witam mam pewien problem

ściągnąłem lauchera i włożyłem go do surfacemt2. Włączyłem safir, utworzyłem postać i nie leci mi exp. Co zrobić, proszę o pomoc z góry dzięki.

Opublikowano

mylisz się ja też przed resem wbiłem max lvl i pazury dropiom z wiedzmy : ) nawet po 2-3 szt z podwójnym dropem

tu masz racje wbijesz max lvl zrobisz eq nie pozostało nic innego jak pvp stać w m1 ;/

powiem tak bez IS da się grac ale tylko w godzinach 2-3 w nocy jak all bossy są wolne

bo w dzień nie ma szans na ubicie więcej jak 2-3 bosy

serwer jest dobry na 3-4 dni później lipa ; /

Ok Zgodzę sie że tak było przed RESETEM teraz wejdź na serva i dopnij...

Popytaj Ludzi TEAM WYCOFAŁ DROP PAZURÓW na servie..Pazury są jedynie dostępne w IS ...

Moim Zdaniem jest pojeb...

Zamiast zrobić jakiegoś bossa który nawet może sie respic co 2h .. i co go można ubić w kilka osob ale aby dopiły to nie bo po co lepiej zarobić na Is...

Opublikowano

Ok Zgodzę sie że tak było przed RESETEM teraz wejdź na serva i dopnij...

Popytaj Ludzi TEAM WYCOFAŁ DROP PAZURÓW na servie..Pazury są jedynie dostępne w IS ...

Moim Zdaniem jest pojeb...

Zamiast zrobić jakiegoś bossa który nawet może sie respic co 2h .. i co go można ubić w kilka osob ale aby dopiły to nie bo po co lepiej zarobić na Is...

eh mam postać ale już nie gram mogę wejść i ci wydropić pazura ( jako dowód )

Opublikowano

Nie rozumiem osób, które mówią tutaj i na forum safira że zainteresowanie administracji serwerem zmalało. Administracja interesuje się tak samo jak przy starcie, wiadomo że każdy ma problemy rodzinne. Serwer polecam najbardziej ze względu na administracje, gram u was dla funu żeby zabić czas ale serwer opłacalny. Mam tylko pytanie - kiedy kolejny event OX? Były tylko 2 eventy (po 2 tury) od początku serwera.

Pozdrawiam.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...