Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam grałem tam miałem 150 i reset ;xx ... to zalowo . TheDominik TheEnd też nie grają to do dupy ;xx .. server nie polecam, . ,,,,,,

Koleś wiesz kiedy był reset ?? Ho ho ho ;x Dużo sie pozmieniało od tego czasu lecz gracze myślą ,że nie opłaca sie grać bo team miał 1 wpadke!!! Potrzebujemy ludzi do gry Wiec Daruj Sobie zbedne komentarze ,że ty i Twoi kumple nie graja to nie oznacza ,że inni mają nie grać ... Pozdro ;]

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę się nie obrazić, ale serw jak każdy ... Eq ttak samo już poprostu nic noweego,,

Ale i tak mi się podoba, i zagram

volverinta.png
Opublikowano

Grałam na tym serwerze przed wpadką Sherera. To był jeden z najlepszych dedyków jakie wyszły w tamtym czasie.

Błędem było wprowadzenie bosów i metinów na wszystkie mapy. Wcześniej było po co grać, wstawało się rano, żeby potłuc sobie metki w av1, albo po latać za ripem w red lesie. Potem już wszystko zostało podane na tacy i pojawiła się nuda. Teraz serwer świeci pustkami, administracja pojawia się na nim tak często jak FuBu na dworze. I możecie sobie gadać, ale był daronian była zabawa, oxy, wojny królestw, a teraz serwer nie odróżnia się specjalnie od BumBumMt2.

2mzof5.jpg
Opublikowano

nie polecam malo graczy + wylaczony licznik

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Odradzam server, padnie już niedługo. Z początku pełno bugów, miałem świetną postać z bardzo dobrym eq i...? reset kont, bo jak im 100 ludzi spamowało żeby odbugowali od razu sztabki to im się nie chciało(lub po prostu nie potrafili)! Gra tu zbyt mało ludzi, ten serv zostanie zamknięty i otworzą kolejny, taki sam. Po miesiącu znów go zamkną i otworzą kolejny i kolejny. To wszystko robią dla pieniędzy, nie dla Waszej przyjemności.

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

PADŁO LOGOWANIE PO CZYM MOŻNA STWIERDZIĆ ,ŻE SERVER DEFINITYWNIE PADŁ NA STAŁE...

GDYŻ TEAM OLAŁ SERVER OK. 2 TYG TEMU I ICH DO TEJ PORY NIE BYŁO NA SERVIE WIEC

NIE MA KTO NAPRAWIĆ WIEC OFF ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...