Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuje dodac wiekszy drop red pereł z metków ;/

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ubilem w nowej odslonie serwera moze z 300 niebieskich smierci i nigdy nie dropla mi krwawa, i nie mow ze to jest nie fart

Opublikowano

Safir3k dodaj kogoś do TEAM, żeby to on organizował ZUA itp.(byle dogadywal sie z graczami bez zadnych tam dostępów do navi itp)

z tą monotonią też się troszke zgodzę z Gamusem

nibieska śmierć i ten moobek na 60lv na mapkach 200lv i 165lv faktycznie nie dropi red perla -napraw to :*

Safir3k dodaj kogoś do TEAM, żeby to on organizował ZUA itp.(byle dogadywal sie z graczami bez zadnych tam dostępów do navi itp)

z tą monotonią też się troszke zgodzę z Gamusem

nibieska śmierć i ten moobek na 60lv na mapkach 200lv i 165lv faktycznie nie dropi red perla -napraw to :*

Tak niby mógłbym kogoś dodać do teamu , ale nie mam czasu na żadną rekrutacje , a później jeszcze trzeba jednak dopilnować taką osobę .

Poczekajcie z 2-3 dni jeszcze i nie będziecie się nudzili bo wróci Ezon z Pankim i będę miał z kim organizować te eventy wszystkie . Teraz jestem sam jeden i muszę ogarnąć wiele na serwerze , forum + ciągle oddawać sm więc nie idzie mi to z jakąś zawrotną prędkością .

A co do krwawych pereł to może dam je do npc ? Może wgl wszystkie ulepszacze dam do npc ? Albo jeszcze lepiej usunę je i nie będzie wgl ulepszaczy na nic ?

Nie dogodzi wam , siedzę przy serwie , forum i innych duperelach po jakieś 12-14h dziennie , a tu ciągle jakieś pretensje ;F I nie mówcie mi że mam za to kasę z IS-a bo na prawdę teraz charytatywnie to wszystko robię , bo zysku z is-a po prostu nie ma...ledwo wystarczy na jego utrzymanie i może na flaszkę .

Pozdrawiam i proszę o cierpliwość , nie da się wszystkiego na raz zrobić .

Opublikowano

Safir3k,

Gra się monotonnie nie gadaj.. Mam 190 lvl a moja gra polega na expieniu i wbijaniu eq, przy tych ratach 100% dropu to w 2h miałem 50 pierścieni, 50 kryształów, 20 piór i wszystkiego po 20 - 30.

Dodaj nowe jakieś misje może, tak jak Gamus napisał - dodaj także, jakieś rajdy, mapę handlową z arenami, coś ciekawego na serwer.

A tak btw.,

Co ile certy ?

A dropu pereł z małży nie zwiększaj, po prostu szczęście trzeba mieć, a nie więcej %... Otworzyłem wczoraj 600 małży (1,8kkk) i wyleciało 17 czerwonych pereł, coś jeszcze dodawać ?

Opublikowano

Tak niby mógłbym kogoś dodać do teamu , ale nie mam czasu na żadną rekrutacje , a później jeszcze trzeba jednak dopilnować taką osobę .

Poczekajcie z 2-3 dni jeszcze i nie będziecie się nudzili bo wróci Ezon z Pankim i będę miał z kim organizować te eventy wszystkie . Teraz jestem sam jeden i muszę ogarnąć wiele na serwerze , forum + ciągle oddawać sm więc nie idzie mi to z jakąś zawrotną prędkością .

A co do krwawych pereł to może dam je do npc ? Może wgl wszystkie ulepszacze dam do npc ? Albo jeszcze lepiej usunę je i nie będzie wgl ulepszaczy na nic ?

Nie dogodzi wam , siedzę przy serwie , forum i innych duperelach po jakieś 12-14h dziennie , a tu ciągle jakieś pretensje ;F I nie mówcie mi że mam za to kasę z IS-a bo na prawdę teraz charytatywnie to wszystko robię , bo zysku z is-a po prostu nie ma...ledwo wystarczy na jego utrzymanie i może na flaszkę .

Pozdrawiam i proszę o cierpliwość , nie da się wszystkiego na raz zrobić .

Safirek bez złości ;d red perly faktycznie nie dropia z niebieskich smierci i tyhch zielonych 60lv na mapce od 135+ nie dropia mi nie wiem jak wam.

Co do is'a nic nie poradzisz za mało ludzi wydajacych na serwer masz zrob cos nowego dlanich nie wiem moze dadaj serwerowego totolotka za SM'y czy cos w tym stylu odrazu ci sie zysk powiekszy

Opublikowano

Najgorsze co można zrobić to wypuścić serwer dać ludziom zagrać a potem wyłączać nie można poinformować a jak chcecie dopracować to go wyłączcie na rok i dopiero wypuście bo to wkurza...

Opublikowano

skąd wiesz ile będzie trwało>? wiadomo fajnie żeby serwer był stabilny ale to w takich godzinach gdzie mało ludzi gra i starać się jak najwięcej zrobić w jak najkrótszym czasie i jak najmniej wyłączania serwerów.... fajnie się gra więc oby serwer przetrwał i nie był wyłączany co chwile...

Opublikowano

@Cromek

Pamiętaj, że dochodzą jeszcze absy, także opis opisuje ile jest dmg w czystą postać. Natomiast postacie posiadają absy, dlatego te dmg jest obniżane.

Opublikowano

OMG!!!

Ludzie jedna Prośba ...

Nie róbcie spamu bo zamkną temat

I nic nie będziemy wiedzieć zupełnie....

PoZdro dla Kumatych ;x

Opublikowano

ej no bo przedwczoraj pobrałem i dzis patrze i nie działa . co mam zrobic ??????????????????//

je przedwczoraj pobrałem i co mam zrobic plyss pomocy????????????????????????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...