Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jejku mieli naprawić ciekawe kiedy będzie niech zrobią tymczasową rejestracje bo to jest bez sensu.... inni grają a ja siedzę jak jakiś ciulek i czekam.... już nie ma co robić ....

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też czekam w dalszym ciągu na stronkę, cały czas pada. Dawno poszła propozycja żeby w końcu na porządnym hostingu ją kupic.

Opublikowano

nie chce spamować ale nie da się tak naprawią ją wreszcie bo tracą graczy tylko... tak ifajny serwer człowiek by zagrał to zarejestrować się nie da .... od teraz będę editował więc patrzcie na ten post ^^

@edit ataki na serwer tzn że serwer nie działa>? a po za tym co ma wspólnego serwer ze stronką>?

Opublikowano

nie chce spamować ale nie da się tak naprawią ją wreszcie bo tracą graczy tylko... tak ifajny serwer człowiek by zagrał to zarejestrować się nie da .... od teraz będę editował więc patrzcie na ten post ^^

To nie wina teamu ze strona pada =-= trwaja ataki na serwer.

sygna1.png

Opublikowano

wkleiłem launchera i nie działa... mod też nie działa wtf>? może jakaś instrukcja czy coś prosze o kontakt na G-G żeby nie spamić na forum:39572934

Opublikowano

Fajnie że serwer wyłączacie wtedy gdy macie ochotę, bez żadnej informacji, teraz zapewne znów stracę bonowane EQ (5min cofki jak to u Was bywa).

Jeżeli chcecie wyłączać serwer 10razy w ciągu dnia to lepiej go już nie włączajcie bo staje się to już głupie i denerwuje tylko graczy.

Opublikowano

Po co czekać i się denerwować jak można pograć na innych fajnych serwerach - STABILNYCH !!!!!!!!!

POLECAM EVENESTA

ZAPRASZAM EVENEST.PL

Nie relamuj tego gówna cały czas ... grałem na evenest już dawno przestałem bo serwer porażka. Bug na bugu !

diablo3.png

Opublikowano

Myślałem , że ten serwer będzie fajny myliłem się.

Również myślałem tak , ale po tym co dzisiaj odjebali to jest normalnie porażka. Serwer chuja zabezpieczony bo kurwa same z siebie ulepszacze poznikały , a passów nikt nie znał do konta, dziwny zbieg okoliczności. ;]

Co do servera to Nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...