Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Safir [Dedyk]

Safir3kk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

safiruś, daj wiekszy drop kryształków i perełek i bedzie gites ^^

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam.

Zamkną go za jakiś miesiąc, zbiorą pieniądze i otworzą znów od nowa.

Jeśli co zależy na dobrym privie to nie na tym.

Opublikowano

Nie lubię takich serwerów. Bronie na 110, 130, 170, 200 i weź se expij..

Przy expie 250% to możemy pomarzyć o takich broniach..

+ ten client..

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

A , że się żartobiliwie zapytam , event wprowadzony? Tak serio , średnio chcę mi się od nowa zaczynać, za dużo czasu straciłem , żeby teraz jeszcze raz to samo robić, ale życzę wszystkim grającym samych sukcesów a administracji , żeby dobierali ogarniętych ludzi. Peace!

Opublikowano

Zróbcie coś z tym clientem wrzućcie go na jakiś lepszy chosting bo pobiera 10/20kb do jutra mi tego nie pobierze -,-

2971194124.png

<3 Kocham MPCFORUM <3

Opublikowano

Na forum zostałem bezpodstawnie zbanowany wczoraj około 16, chciałem się skontaktować z Team'em, ale jak to zawsze bywa bez skutku. Kilka PW w grze i tutaj na forum do tej pory nie dostałem UnBana. Mam nadzieję że dziś dostanę tego unbana, ponieważ także chciałbym korzystać z forum jak inni.

Twoje konto jest zbanowane.

Powód bana: n/a za podróbke moderatora z MPC

Ban zostanie zniesiony: nigdy

Opublikowano

@UP

Hehe,spróbuje coś z tym zrobić pogadam z nimi ;]

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

Serwer polecam , grałem przed tym jak sherer zrąbał im serwa . Teraz już nie wbiję bo nie mam czasu na grę , ale jak ktoś ma to polecam bardzo bardzo . Fajna administracja i ogólnie jak na te serwery które ostatnio wychodzą to ten jeden z lepszych i tych bardziej dopracowanych .

Opublikowano

Chce wlaczyc, sciagnelem launczera, wlanczam , wybieram ladnie postac klikam start, i po 9 sekundach ladowania, wywala z Bledem LOG!. Ja i pewnie nikt inny nowy gracz nie zagra na serwerze gdzie klienta z moim internetem 1mb/s bede pobierac 3h, gdzie normalnie mam transfer 1mb/s + to jak pobieram clienta z tego hostingu mam 200ks/s To przesada !!!!

Opublikowano

Nie polecam dlaczego?

Wbiłem 125lv wojem. EXP - bardzo dobry.

Drop: Żenada. Klepiesz w +3/4/5 smoka który jest w Red Lesie i dropią tylko 2 ulepszacze a dla reszty nic, z metinów +100lv to samo, gdy expiłem na mapie 125lv biłem tam metki a z nich nic nie leciało.

Jedynym zarobkiem było zrobienie +5/15 lv dropka do M2 na metki gdzie leciały Krysztaly, perły, małże.

Gówno masz postać a nawet nią zarobić nie umiesz tylko latasz na 125lv z Syriuszem i nawet na epicką zbroję cię nie stać.

Jedynie co mi się udało to wbić Trute+9 i kupić od znajomego Syrka w rozsądnej cenie bo na prawde serwer typowo POD IS.

Opublikowano

Server nie polecam

nie da sie expic

duzo dzieci ktore ksuja nic do nich nie dociera

server typowy is i padnie po tygodniu lub predzej

dziekuje bayyy

sygn2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...