Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czym problem? Wciskasz na niego 2x lewy i grasz ._.

nie nie, moj bład polegał na tym, ze niezauwazylem folderu "pack" myslalem, ze jest sam vendeta.exe ;D

ouve5v.png
  • Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czasami bywa tak, ze zwykle " JA PIERDOLE" to za mało ;x

przeczytaj resztę postów nim wydasz jakąkolwiek opinię ;*

ouve5v.png
Opublikowano

do 12 ma być a ja widze top 1 jestem ;c

Od kogo posiadasz takie info?

http://demotywatory.pl/3785000/V-jak-Vendetta

Nie wiem co tym wnosisz do tematu ale... FILM KOZATZKI!

Opublikowano

ON zapraszam do gry

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jaka jest strona servera?

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

Panowie i Panie . Czy jest ktoś za tym , aby na serwerze droga administracja wprowadziła mapkę od 100 lv ? Bo uważam , że do 110 lv expienie w av2 nie jest najrozsądniejszym rozwiązaniem . Także chciałbym prosić was o to abyście poprawili nieco drop ulepszaczy , ponieważ z takim dropem to do 2020 roku nie zrobimy wszystkich nowych itemek znajdujących się na serwerze .

PS . Serwer polecam ; >

Opublikowano

jaki Ty jesteś bez denny, po 1 wydaję mi się że wiem kto stawia ten serwer, jeżeli dobrze myślę to ta osoba już miała udane privy za sobą i nikt nie płakał o konta na polaku, a Twoje konto to może max "34 lvl bo na orkach nie umiaem ekspić "

ja jestem bez denny? pierwsze slysze takie okreslenie. To jestes pewny czy sie domyslasz kto jest wlascicielem serwera? Wez pod uwage ze kazdy zadbany serwer wrzuca skan clienta a ten serwer nie ma. Strona jest fatalna bez weryfikacji, bez is (watpie aby ktos wydawal po 500zł na m-sc za serwer).

Clienta jak odpala sie to wywala przez to ze antywirus blokuje go i nie pozwala na uruchomienie.

Co do moich postaci to na s10 posiadam 93lvl na s24 90,98,92,90 chcesz dostac nicki postaci? Pisz do mnie na gg 1348108 a wezme nawet ci sie zaloguje w m1 i sobie zobaczysz, w metka gram prawie 4lata a wiec zamknij morde szczylu i nie kozacz bo pewnie twoj max lvl to 75.

Co do serwera to nie polecam ciagle padaja ch i client z launcherem jest caly zawirusowany.

Opublikowano

Chuja naprawili serwer OFF przez cały dzień i chuja zrobione moja postać jest już zbugowana drugi dzień pozdro....

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...