Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

4 rzeczy które by sprawiły że server był by dobry

1: Kamien z g na p skill

2: naprawić te kicki

3: za 10kk powinno być 5 sztuk a nie 1 itemków do biologa

4: naprawić 6 skill mentala i najprawdopodobniej archera

na razie to tyle mi się wydaje, zanim nie naprawią tego to raczej nie zagram na tym syfie ^ ^

Opublikowano

4 rzeczy które by sprawiły że server był by dobry

1: Kamien z g na p skill

2: naprawić te kicki

3: za 10kk powinno być 5 sztuk a nie 1 itemków do biologa

4: naprawić 6 skill mentala i najprawdopodobniej archera

na razie to tyle mi się wydaje, zanim nie naprawią tego to raczej nie zagram na tym syfie ^ ^

jest nosz kuraw taki kamyk

Opublikowano

Kompletna olewka graczy... 3h temu napisałem na forum ze zbugowała mi się postać i nikt nie raczył mi jej odbugować,

Może tutaj super administracja przeczyta mój post i w końcu odbuguje mi postacie... jak juz pisałem na forum chciałem wziąć ślub miało mnie już przenosic na mape ślubu i DC mam tylko nadzieję ze szanowna administraja odbuguje mi postacie i odda 200kk za obrączki ślubne pozdro

nicki zbugowanych postaci:

SpyrA

SpyraBUFF

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

tak serw wczoraj wystartował a juz jest max lvl, po za tym co 5 sek loga i lagi są. Jednym słowem serw dno:)

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Opublikowano

czemu ciagle padaja ch

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Naprawdę ogarnijcie te Cofki , bo straciłem sporo cennych ulepszaczy ... , na razie sensu gry nie widzę , więc poczekam sobie aż wszystko ogarnięcie ... Powodzenia.

Opublikowano

OD

Kompletna olewka graczy... 3h temu napisałem na forum ze zbugowała mi się postać i nikt nie raczył mi jej odbugować,

Może tutaj super administracja przeczyta mój post i w końcu odbuguje mi postacie... jak juz pisałem na forum chciałem wziąć ślub miało mnie już przenosic na mape ślubu i DC mam tylko nadzieję ze szanowna administraja odbuguje mi postacie i odda 200kk za obrączki ślubne pozdro

nicki zbugowanych postaci:

SpyrA

SpyraBUFF

Pomoże mi ktoś łaskawie czy dalej administracja olewa ?

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '188.165.224.122' (4) in /homez.501/vendetta/www/metin2/settings.inc.php on line 76
Can't connect to MySQL server on '188.165.224.122' (4)

Strona nie działa...

@FuBuff , ip serwera to: 188.165.224.122 pong chyba podstawowy

strona odpalana z plików?

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A najfajniejsze jest to że z administracji nikt kompletnie nikt nie poda jakiegoś infa... to jest 2 hexalia która nie wypali i skończy swój żywot za jakiś tydzień dwa. A te kamyki na skille P to dropia tylko z metinkow 100+, a o wiele lepiej i przyjemniej było by żeby te kamyczki były u handlarki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...