Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był event ulepszałem stalke na szafirke...ulepszył...pomyślałem ale fajnie chociarz raz mam szczescie...5 sec pozniej log...serw off-_-

Nice historia nie?....

Opublikowano

Dobra nie ma co spamować ogarnięta administracja i pseudo technicy sami rozjeba**li ten serwer.

hue hue smiechu warta ta historia co nie?

Jedynie mi się podobała zbroja na 230 i 240

Opublikowano

dokładnie, administracja nie ogarnia nawet padania chaneli jak tu przedmówcy już zauważyli, nieogarnięci są i tyle. odradzam tutaj gre

ouve5v.png
Opublikowano

A ja serwer polecam mimo niektórych bugów. Co do expa to często jest bonus więc nie narzekajcie.

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Serwer niby fajny, ale brak ludzi, częste offki, padające logowanie, chanele.

Tak jak wyżej wspomniane było, w av2 trzeba do tego 110lvl'a expić, jednak exp jest tam strasznie słaby.

Gdyby administracja chociaż trochę zainteresowała się tym co się dzieje na serwerze byłoby bardzo fajnie, jednak żadnej reakcji z ich strony.; )

229401491222156497913.gif

Opublikowano

ściągłem clienta i niechce działać pokazuje że jest błąd plików i że brakuje kilku plików prosze o pomoc z clientem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

ściągłem clienta i niechce działać pokazuje że jest błąd plików i że brakuje kilku plików prosze o pomoc z clientem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spróbuj ściągnąć jeszcze raz.

229401491222156497913.gif

Opublikowano
zajebiste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zajebiste, zajebienne.

Idealny serwer, 20 minut gry, 20 minut czekania aż channele i logowanie się włączą.

Fajna prezentacja, rozumiem cię. Gdybym stawiał ten sam serwer 8 razy też by mi się nie chciało pisać reklamy.

Ile razy jeszcze upadnie ten syf i znowu będziesz stawiał?

Po bugowany launcher, jakieś krzyże w wyglądzie okien.

Tyle na ten temat

Pozdrawiam całą gildie OnLySkill

Minelife

Opublikowano

Podaj mi 1 bug oprócz szafira na ninje i z 126lvl na 128lvl.

To Tak Maska nie wiem na który ona bo nie pamiętam chyba na 80 albo 90 lvl jest i zmieniasz jej Bony i masz na miecze itp 2 rękę zależy jak zmienisz ;D

Ker169.gif

Opublikowano

DrPrefix mi tez jarało .... Pierdziele taka gre ja wbijam z 105 na 106 z 40 min -1h a 110 -111 lvl w 5 min ....

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tak więc i Ja napiszę wam moją przygodę z Vendetta2

Grałem spokojnie, grzecznie będąc Top2 na serwerze wpadł mi GM Benizo na spota i dał bana.

Nie powiedział za co, ani nic.

Dzięki znajomościom dostałem UnBana

Po 5 minutach gry Benizo znowu mnie zablokował gdy stałem w m1 jak uznał że mam wh..

Po czym znowu dostałem bana, znowu UnBana Topka uciekła a Ja zostałem, dzis gdy już dogoniłem topkę, otrzymałem kolejnego bana za rzekome WH od Benizo.

Oczywiście nigdy nie udowodnił nikomu że posiadałem wh..

No cóż, na świecie nie ma sprawiedliwości nie mam zamiaru ubiegać się o kolejnego UnBana, ponieważ wiem że i tak ten bezmózgi, niedorozwinięty analfabetycznie kretyn mnie zablokuje!

Ps. Pewna gildia na serwerze grała cała na WH, Benizo siedział z nimi na TS non stop, w momencie gdy zaczęły pojawiać się skargi na nich iż grają na WH itd, Benizo banował ich na 1 dzień, mnie blokował za każdym razem permanentalnie, czemu? Gildia nawet się przyznała iż cały czas mieli jakiś % expa dla nich.

Natomiast kidmoderator On. nie potrafił znieść faktu iż awansowałem z kida na moderatora w 1 dzień a jak to On świetnie powiedział " Był moderatorem na 100 forach i to On ma mieć moda nie kida"

Dziękuję, pozdrawiam.

Mordo Nie Spij, wasz kochany ExModerator!

Opublikowano

Do tych co gledza o expie w av2 idzcie na ziny(jak ktos nie wie gdzie to nic nie poradze jak szukac)...

Serwer fajny tyle ze w nocy jest off i w dzien czesto:/

jak ktos pamieta extrememt2 stary to to jest na tych samych plikach tyle ze dodane za duzo moze zeby to stalo na plikach 2011(nie wiem czy sa 12 bo rok mnie to nie interesowalo) to by jakos dzialalo

Opublikowano

Na serwie nawet się nie da zrobić wjazdu do redów bo jak zakosisz all to i tak podejdzie szanowny GM i leżysz ....

Szkoda gadać na zinach leci wolniej niż na zwykłych także nie pierdol ...

Ja otrzymałem bana na moim szopie a na głównym koncie nie , za co to ja sam nie wiem ?...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

totalne dno administracja chyba nie ma 16 lat patrzac na to jak pisza albo jak nie pisza i to ich naprawianie bugow... to ja sie pytam dlaczego wypuscili taki serwer ? nie testowali go czy mysleli ze ludzie sa glupi i beda grali nawet z bugami bo przeciez to nikomu nie przeszkadza co nie>? banda idiotow i tyle , swoim znajomym porozdawali rzeczy i nie banuja z wh ....

Opublikowano

Zebraliśmy ekipe na smoka i gm nam dał smoka i później parę ripów.

Opublikowano

Wiesz czego żeby tylko czerwoni byli w topce ....

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...