Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przypadł mi do gustu, lecz powinno zostać naprawione logowanie itd. i dobry by był ponowny start serwera, gdyż myślę, że po problemach serwer przyciągnąłby większą liczbę graczy.

Opublikowano

Tak serwer jest bardzo fajny ale jego jedyny i mocny minus to ze co chwile maja problemy z channelami bo co chwile usterki , tak samo z logowaniem ...

Opublikowano

właśnie... właczaja bonus na 1000% i nawet nie wiadomo kiedy... nie ma cie 3h na serwerze i ludzie 50lvli wbijaja.... a ja sie potem 10lvli 1h mecze bo sie na bonus nie zalapalem.......... dali by staly na 100/200% bo i tak jest niedopasowany... gosc w 10min wbija 120-125 a ja 75-85 w grocie 40min.

Opublikowano

Administracja powinna poszukać kogoś do pomocy aby na tym serwerze w końcu normalnie ch działały i funkcjonował. Chyba, że im na nim nie zależy... trochę strata czasu, bo pewnie w końcu niedługo całkiem się nie będzie dało zalogować. Mógłby się ktoś z administracji wypowiedzieć jak długo będziemy się tak bawić 5 minut grając i 10 czekając.

Opublikowano

Serwer ma narazie tylko coś z ch .... Reszta sprawna ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

1. Są tu bony na ludzi ?

2. Jakie max?

3. Co się teraz z serwerem dzieje? Bo nie mogę wejść ..

Jestem jaka jestem i ty tego nie zmienisz.

Opublikowano

za jakie questy 6/7?

Nie wiem za jakie ale wiem , że jest to bez sensu powstanie milion kont bo ludzie się napalą na niego i będą misje robili na innych kontach ... usuńcie to po co to komu do szczęścia tylko psuje całą grę i odstrasza graczy....

Opublikowano

Nie no prażka tego serwera jest , znowu cofka ciekawe czy mi oddają ulepszacze mam ss przed cofką i po cofce .

Opublikowano

Aktualnie serwera nie polecam! Administracja powinna się wziąć do roboty i zrobić start od nowa, a nie zwiększać co chwile raty. Nawet głupich potów nie mogę wyrzucić...

Opublikowano

Bo poty sie kasuje u npc ...

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Za pewnie wiele osób nie przegląda Forum serwera, więc pozwolę zacytować pewne słowa od Administracji.

Zastanawiają was na pewno ostatnie off'y serwera Vendetta2.

Otóż związane one są z licznymi pracami wykonywanymi przez team, nad usprawnieniem serwera.

Prace które są wykonywane na czas obecny:

Ustabilizowanie gejma.

Wgranie starej bazy MySql.

Usuwanie bugów.

Wgranie starej podstawy plików.

Nie wiąże się to z utratą kont ani zgromadzonego dotychczas ekwipunku.

Prace te pomogą w zlikwidowaniu ciągłego wyłączania się serwera, co pozwoli na bez problemową grę na serwerze Vendetta2.

Prosimy graczy o cierpliwość oraz o nie zakładanie ciągle nowych tematów związanych z serwerem, temat zostawiam otwarty, każdy może się wypowiedzieć oraz zadać pytanie do teamu.

Za wszelkie problemy przepraszamy, team Vendetta2.

Opublikowano

HA ma od tego ludzi ^.- jest cipa i tyle skoro nie potrafi sam na tym zapanowac i wypuszcza nieogarniety serwer... gdyby chociaz troche pomyslal to by znalazl kogos co to zrobi w chwile skoro sie na tym nie zna...

Opublikowano

Moderator napisał:

Serwer jest ciągle optymalizowany, czyli ulepszany.

Dlatego że są ataki DDoS.

W związku z tym wyłącza się serwer żeby nie dochodziło do kolejnych.

Administracja co minutę kopi zapasowych nie robi,

dlatego po ponownym rozruchu serwera dochodzi cofka.

Każdy początkowy serwer na pewno to przechodzi,

jak to mówią przetrwają najsilniejsi.

Na innych serwerach są DDoS-y częstsze i silniejsze.

Więc dopuki administracja nie znajdzie sposobu na te ataki,

będziemy musieli borykać się z wyłączonym serwerem.

Nie piszcie więc prosze nowych wątków o tym "CO ZNOWU? , DLACZEGO OFF?" itp.

Każdy nowy wątek o treści przybliżonej do podanych przykładów, będzie koszowany, a autor hmmm... zgadnijcie.

Czyli to co od kilku dni, brak żadnego info kiedy ON..

Opublikowano

Ten client nadal tak zawirusowany czy ogarneli już to ?

Nie mam pojęcia, ale jak pobierałem wczoraj klienta to żadnego wirusa mi nie wykryło , więc za pewne po prawili ten problem.

Opublikowano

Pokazałem Adminowi Serwa,Hełm epicki w którym można mieć abs na miecze sztylce ,2 reczne itp , odjechałem kawałek dalej i powiedział że ban za Wait Hacka Pzdr

Ker169.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...