Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vendetta2[Pl][Dedyk]

xDenS^^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie , napisaliście , że 6/7 się dropi a nie am w is ,a sam Gm napisał , ze 6/7 tylko w IS ?

@edit : Już Gm napisał normalnie , że dropią + w is ale tylko do expa nie na ludzi.

Pytanie kolejne , na ile zamierzacie serva postawić ? Bo jak on będzie stał tydzień to ja dziękuje.

Opublikowano

Na lucherze wywala co pare minut czy to wina servera ?

Na luncherze jest tak pobugowane i trzeba klienta sciagac ?

Opublikowano

Fajny może zagram

leomessifcb.jpg

Sygna by SoFarGone polecam.

Leo Messi <3 i FcB !!! Forever

Popierasz mnie ? Daj luba to nie boli ;]

Opublikowano

Powie tak gowno, co chwile loga i co chwile off... to ma byc serwer? Nie napisza ze off tylko wylaczaja serwer Pff w chuju mam takie cos. Caly czas jakies Eq trace! Nie polecam!

Opublikowano

zadbajcie o zabezpieczenia to bedzie sie zajebiscie grało

5

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to jest tylko na wyłudzenie haseł.

Nawet nie ma weryfikacji normalnej.

NIE REJESTROWAC SIE.

Opublikowano

Serwer fajny. Polecam jak najbardziej. Odrazu mowie ze sklamano w prezce. Na serwerze skile z G-P trzeba robic normalnie. Nie ma ze jeden kamyk i P. To 1 klamstwo. 2 to ze 6 i 7 jest na serwie ;x

Poprosze --- <3 :***

Opublikowano

Serwer fajny. Polecam jak najbardziej. Odrazu mowie ze sklamano w prezce. Na serwerze skile z G-P trzeba robic normalnie. Nie ma ze jeden kamyk i P. To 1 klamstwo. 2 to ze 6 i 7 jest na serwie ;x

kamyk z g-p dropi z metków

Opublikowano

Serwer jest dosyć dobry , lecz niestety te ciągle kic'i , oraz cofki zaczynają mnie po prostu denerwować. Postarajcie się jakoś to poprawić , bo naprawdę serwer godny uwagi.

Jak na razie Polecam ^^

6/7 tylko pod exp , można je kupić w Item Shop lub wydobyć z jakiś szkatułek (Jak na razie nie mam pojęcia z jakich , dokładnie) Postaram się dowiedzieć z jakich , i napiszę wam.

poldinho , Nie filozofuj ; )

Tymczasowa reje jak by ktos nie wiedzial jeszcze - www.b.vendetta2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...